Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ.

ΝΑ ΄ΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ, ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Δημοσίευση

ELPI76 ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΝΝΑ..

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ..

ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ;;;

ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝΕ!!!

ΑΧ ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ..

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΑΠΟΨΕ!!!

Δημοσίευση

elpi μου, με το καλο κοπελα μου!!!:)

λιγες ωρες σε χωριζουν μονο απ' το αγορακι σου!!;)

μην αγχωνεσαι καθολου!! ολα θα πανε καλα και πριν καλα-καλα το καταλαβεις, θα κρατας στην αγκαλιτσα σου, το μικρουλι σου!! σε λιγο θα εισαι μια νεα πανευτυχης χαζο-μανουλα!!!:woohoo:

οταν με το καλο επιστρεψετε στο σπιτακι σας, θα περιμενουμε τα νεακια σας!!!;)

φιλακια πολλα και στη μανουλα και στο μικρουλι!! ολα θα πανε καλα!!!:kiss:

Δημοσίευση

με το καλο να κρατησεις το αγορακι σου

πω πω λιγες ωρες σας χωριζουν και μετα συνεχεια αγκαλιτσα θα στε

με το καλο λοιπον και περιμενουμε συντομα νεα σου

με εναν πονο και ευχομαι να εχεις μια πολυ ευκολη γεννα:) και μια πολυ καλη αναρωση

Δημοσίευση

ELPI ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΟΥ!!ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!

Δημοσίευση

...Με το καλό κοπέλα μου...Σου εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια...

...Μην αγχώνεσαι και μη φοβάσαι, η καισαρική πια δεν είναι τίποτα και δεν νιώθεις καθόλου πόνους!!!!

...Να σκέφτεσαι θετικά! Σε λίγες ώρες θα ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ και θα κρατάς αγκαλιά ....το αγγελουδάκι σου...

...Τώρα έρχονται τα καλύτερα...

Θα περιμένουμε τα νέα σου (όταν γυρίσεις)!!!

Φιλιά...

Δημοσίευση

ΕΛΠΗ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ!

ΤΩΡΑ ΗΣΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ.

ΥΠΟΜΟΝΗ.4-5 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ...

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΙ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :) :) :) :)

Δημοσίευση

Eλπίδα μου σου ευχήθηκα στο θέμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ....πες μας όμως λεπτομέρειες...πως ήταν? Περιμένω κ εγώ αγοράκι τωρα΄κ ξερεις..θέλω να μάθω...ειναι ύσηχο? τρωει? κοιμάται?

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ....

Δημοσίευση

Elpi να σας ζήσει ο μπεμπάκος...

Σκέφτομαι τι μικροσκοπικούλης θα είναι και τρελαίνομαι από ανυπομονησία να έρθει και η δικιά μου η σειρά!! Όλα στην ώρα τους όμως...

Εύχομαι το μωράκι σας να είναι γερό, τυχερό και καλοφωτισμένο και να σας συμβαίνουν μόνο τα καλύτερα...

Φιλιά πολλά πολλά...

Δημοσίευση

Elpi να σου ζήσει ο υιός. Πάντα υγιείς και ευτυχισμένος.

Καταλαβαίνω την χαρά σου. Ανυπομονώ και εγώ να γεννήσω, να πάρω στην αγκαλιά μου το μωρό μου.

Αντε τώρα, καλά σαράντα κοπέλα μου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σκάλες σκάλες σήμερα όσο μπορείς . Ανέβα κατέβα..  Με το καλό θα περιμένουμε νέα σου 🫶🥰
    • Ε αφού λέει η nipt κορίτσι έτσι θα είναι. Ο λώρος πάει πολύ συχνά ανάμεσα στα πόδια. Αυτό αν γυρίσει τον υπέρηχο ο γιατρός σε άλλη λειτουργία που φαίνονται οι ροές αίματος, μπορεί να δει εύκολα αν είναι ο λώρος ή όχι 😅 Μου το έκανε εμένα χθες αυτό. Γιατί του λέω σίγουρα είναι αγόρι γιατρέ ή θα μας βγει κορίτσι μετά; Και είδαμε τη ροή που τελειώνει ο εμφύλιος λώρος και που είναι το τσουτσουνακι του 😅 Κοίταξε να δεις εγώ Ιασώ έκανα και το πρώτο. Με βόλευε και από θέμα απόστασης εμένα γιατί είναι 10' από το σπίτι μου, οπότε και ο άντρας μου δεν έκανε πολύ ώρα να έρθει να με δει. Τώρα οι τιμές πάνω κάτω ιδέες είναι σε όλα τα μαιευτήρια. Πεντακάθαρο και όλο το προσωπικό πολύ ευγενικό. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν είχαν αρκετό προσωπικό. Οι μαίες έτρεχαν κυριολεκτικά από δω και από κει και ενώ ζήτησα 2 φορές να έρθει σύμβουλος θηλασμού (και ήρθε δε λέω) δεν κάθισε πάνω από 5' και πολύ λέω. Γενικώς δεν είχα την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειαζομουν στον θηλασμό, παρόλο που το διαφημίζουν πολύ. Και όχι ότι δεν ήθελαν οι κοπέλες απλά είχαν πολύ δουλειά! Τώρα εντάξει είμαι πιο έμπειρη, έχω και δικιά μου μαία πλέον, οπότε πάλι εκεί θα πάω.  Γενικά συνήθως ακολουθείς τον γιατρό 😅 Ο δικός σου τι επιλογές έχει;
    • Πραγματικά πολύ ωραία διαδικασία!!  Να ρωτήσω όσες έχετε και εμπειρία, γενικά τι νούμερο φορμακια πιστεύετε θα βολεψουν για τον πρώτο μήνα, το 56 είναι οκ ή μικρότερο; Λέω σε πρώτη φαση να πάω για τον 1 μήνα κάποια και κάποια για 2-3 μήνες. 
    • @Rena92 ναι τη Δήμητρα ειχα κ γω. Αρχικα μίλησα με τ γιατρό γτ ειχα ήδη 2 καισαρικες. Κ σε κάποιο επόμενο ραντεβού εκλεισα ραντεβού κ με τη Δήμητρα στο ιατρείο του μια ωρα περιπου πριν τ ραντεβού με το γιατρό. Να ξερεις ο παπουτσής θα σ παρει πληρη ιστορικό ήδη απο τ τηλέφωνο και τ πρώτο ραντεβού κραταει πανω απο ωρα. Τ 1ο ραντεβού με τη Δήμητρα ειναι δωρεάν. Για μενα άξιζε η όλη προσπάθεια. Το δίδυμο καταπληκτικό. Η καισαρικη μ άκρως φιλική. Έφυγα απο τ κλινική πριν καν κλείσω 2ο 24ωρο απο τ τοκετο αν κ χειρουργείο.
    • Αντε κορίτσι μου με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά να έχεις μια εύκολη γέννα θα περιμένουμε τα νέα σας μόλις μπορέσεις 💕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...