Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κ απο μρνα.ναταλια καλως ηρθες πισω στην ρουτινα;-)

Στειλτε μου κ μενα ξανα για το πριβε γιατι το σβησα καταλαθος.νικη μου πολυ καλα τα πας.μπραβο σου.πραγματικα αυτο το πραγμα ειναι εκνευριστικο.εχουμε γεμισει οντως με συμβουλατορες.μην το κανεις ετσι,καντο αλλιως.ολοι μα ολοι απο 15 χρονων που λεει ο λογος εχουν κατι να σου πουν.το εχω συζητησει τοσες φορες με τον αντρουλη μου κ ξερετε που τους γραφουμε;-).

Ε μα δεν γινεται αλλιως.δεν τολμαμε να ερθει καποιος επισκεψη η να παμε εμεις κ αρχιζουν τα σπαστικα.ουφ τα πα κ ξαλαφρωσα.

ναταλακι μια χαρα ο μπεμπης σου,εμενα πριν κανα μηνα στο εμβολιο 60 ποντους κ γεννηθηκε 47.απο κιλα εχουμε σταματησει καμια βδομαδα κ δεν παιρνουμε γραμμαριο.αφου δεν τρωει καλα.900 ml?μπραβο του.δεν τον φερνεις απο δω να το μαθει κ στην μπεμπουλα μου?500 ml με το ζορι καθε μερα.μπορει κ πιο λιγο.εχω αγχωθει.κ εγω ειμαι διδυμη με τον αδερφο μου καθως κ η μαμα μου με την αδερφη της οποτε πολλες οι πιθανοτητες ε?ια να δουμε πρωτα ο Θεος να μας χαρισει κ δευτερο παιδακι.ενας γνωστος εχει 3 κοριτσακια κ πηγαινε για τον γιο τον πολυποθητο κ εκανε 3διδυμα κοριτσακια ξανα.ετσι για να μην τρελαινονται οι μπαμπαδες;-)

  • Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλώς σας βρήκα Μαράκι μου! Σου έστειλα πρόσκληση σου ήρθε? Μην αγχώνεσαι μερικά παιδάκια επηρεάζονται από την ζέστη, ο δικός μου είναι φαγάνας, Εσένα θα είναι κορμάρα, είναι και κοριτσάκι :-). Πόσο βάρος παίρνει την εβδομάδα?  

Δημοσίευση

Καλησπέρα μανούλες! Τί κάνετε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας;Εμείς εχθές πήγαμε θαλασσίτσα, κάναμε βολτούλα, φάγαμε και παγωτάκι(η μανούλα) χα!χα!Η μπεμπούλα .....κυρία!!Την άλλη εβδομάδα κλείνουμε τους 3 μήνες και πάμε παιδίατρο για το δεύτερο εμβόλιο!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

Niki μου μια χαρά κάνεις και δεν ακούς κανέναν...συνέχισε έτσι.Στην τελική η κάθε μανούλα ας μεγαλώσει τα παιδιά της όπως αυτή νομίζει καλύτερα.Ναταλία καλώς σε βρήκαμε...... Να χαίρεσαι κι εσύ το αντράκι σου, να είναι γερό και καλότυχο!!Έχει δίκιο η Niki θα κάψει καρδιές αργότερα!!!!Κορίτσια ούτε εγώ έχω fb.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια,την αλλη εβδομαδα μάλλον θα πάμε κ εμείς για το εμβόλιο!Σήμερα γίναμε 3 μηνών!! Καλά κορίτσια αυτο που λετε για τις συμβουλές κτλ αφηστε τα πολυ σπαστικο!! εγώ που θηλάζω αποκλειστικά δεν φανταζεσται τι ακούω!!! αυτο που με ξεπερνάει είναι η κλασσική ερωτηση "εχεις γάλα??" ποτε θα πω σε κανεναν αν θέλει μια ρουφηξια δεν ξέρω!!! προσπαθώ να μην δίνω σημασία αλλά δεν μπορω βρε κορίτσια εκνευριζομαι πολυ!!

Δημοσίευση

Εννοειται με τις συμβουλες οδηγιες κριτικη εκνευριζομαι κι εγω..μια γειτονισα μου λεει μια μερα , γιατι κλαιει το μωρο τοσο πολυ μηπως πειναει? Κ φυσικα της απαντησα οτι ναι πειναει κ εχω βιτσιο να αφηνω το μωρο νηστικο για να ακουω κλαμα..ονειρακι οτι ναναιακουω κι εγω..

Δημοσίευση

Χα!Χα!oneiraki κι εγώ που θηλάζω αυτό ακριβώς με ρωτάνε!!!!!Μου φαίνεται το θέλουν το γαλατάκι τους!!!!!(χι,χι).Ναταλία μου ήρθε η πρόσκληση για την πριβέ ομαδούλα και γράφει ότι το αίτημα για συμμετοχή στην ομάδα αναμένει έγκριση....Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;;;

Δημοσίευση

Εδωσα τις εγκρισεις οκ!

Μαρια την εχω στο δωματιο της περιπου ενα μηνα,δλδ απο 2.5 μηνων και κατι.Κι εγω δεν ηθελα αλλα τωρα εχει χωρο και μαθαινει να κινειται,στο πορτ μπεμπε δε χωραγε πλεον!Κρεβατι την παιρνω μονο μεσημερι και οχι καθε μερα.

Ονειρακι φτασατε τους τρεις,αντε μεγαλωνουμε!

Εμενα ευτυχως με ζαλιζουν λιγο μονο με συμβουλες,δεν εχω πολλα παρε δωσε με σογια,και οι γονεις μου με φοβουνται μη δαγκωσω!χαχαχα

Αν και κατι αηδιες να τρως μονο πατατες,ρυζι,μακαρονια με τρελαινουν!Βεεεβαια ολοι ξερουν!

Οι βλεννες συνεχιζουν αν και λιγοτερο αφου τρωει πιο πολυ μπουκαλι και δεν ειναι απο κρυωμα υποθετω αφου ειναι 1.5 μηνας που υπαρχουν.

Κατερινα αν και σιχαινομαι τις φανατικες με το θηλασμο που περιμενουν και βραβειο επειδη κανουν το αυτονοητο,ηθελα παααρα πολυ να θηλασω αποκλειστικα και για προσωπικους λογους που δεν μπορω να συζητησω εδω και στενοχωριεμαι που δεν τα καταφερα.Ακομα παλευω με μαγια και θηλαστρο που και που να μην κοπει.Αλλα δεν τραβαει,λες και το βυζι συνηθισε τη μπεμπα ρε κοριτσια!Λιγο βγαζω και της το δινω.Παντως ισως ειναι και ορμονικο που δεν ειχα πολυ γαλα,αφου ηρθε και η περιοδος δευτερο μηνα μετα τη γεννα.

Τα ματακια της μπουμπους ειναι ακομα μπλε γκρι.Δεν ξερω ομως αν θα μεινουν,μονο ο μπαμπας μου ειναι γαλανοματης.Αλλα ειναι και ψιλοξανθια,επισης μονο ο μπαμπας μου ηταν ξανθος μικρος.

Δημοσίευση

Καλημέρα! Τελικά εχθές μου έκανε 37.3 κ μέχρι το βράδυ της έπεσε εντελώς! Fun στο μάρσιπο ακόμη κοιτάζει εμένα. Κάνε υπομονή μωρέ και θα διορθωθεί η μπέμπα!Τα μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά ξυπνούν πιο πολύ τη νύχτα για να φάνε. Νίκη καλά κάνεις κ δεν ακούς κανέναν!! Τα παιδιά έχουν ανεπτυγμένο ένστικτο και σίγουρα ξέρουν πόσο τα αγαπάμε. Ας κοιτούν τα σπίτια τους!Σταλίτσα σου έκανε πυρετό ο μπέμπης; Με το καλό να παντρέψετε τον κουνιάδο σου!

Δημοσίευση

Μαρία θ. έχεις δίκιο ο κόσμος βρίσκει πάντα κάτι να πει. Ναταλία μια χαρά τον βρίσκω το γιο σου!!! 900;;; ουάου φαγανούλης βγήκε! Σταμάτησες εντελώς το θηλασμό; ο γιατρός σου είπε από τι κόπηκε το γάλα;

Δημοσίευση

Μαράκι μια χαρά τρώει η μπέμπα! Είναι κ κορίτσι τρώνε λιγότερο από τα αγοράκια! Ονειράκι κ Πεταλουδάκι με το καλό τα κάνετε τα εμβόλια! Aurora σε καταλαβαίνω αλλά κ ο θηλασμός δεν είναι πάντα στο χέρι μας και γω ήθελα αποκλειστικό αλλά αφού δεν της αρκούσε το γάλα μου τι να έκανα. Δεν πειράζει!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες!!!

Μαρια πολυ πιθανον τα σπυρακια να ειναι απο την ζεστη ή αν δινεις δικο σου γαλα να εφαγες κατι που την επηρεασε..ή αλλιως το αγελαδινο γαλα να την πειραζει..αλλα φυσικα ρωτησε καλυτερα τον παιδιατρο σου! Εμενα κοριτσια ειναι 7.5 κιλα και 67υψος,42 κεφαλακι!

Δημοσίευση

Ωπ ξεχασα να σχολιασω...... ΠΟΣΟ μα ΠΟΣΟ τρελαινομαι οταν με κρινουν οταν κανω κατι και δδεν το κανω οπως το κανουν εκεινες..μου την δινει στα νευρα πραγματικα..επεισης τον εχω κακομαθει..τον εχω μαθει χερια..τον εχω μαθει στην ησυχια..τον εμαθα να νανουριζεται στο καροτσι.. και ΠΟΛΛΑ πολλα πολλα αλλα!!!! επισης πριν καιρο καθομουν σε ενα καφε και μια αγνωστη κυρια με ρωτησε αν θηλαζω (ΜΕ ΥΦΑΚΙ) εεε και εγω την ρωτησα αν ξυριζει το μπικινι της..χαχα..οποτε οταν με κοιταξε περιεργα γυρισα και την ειπα "αχ συγνωμη δεν σας αρεσουν οι αδιακριτες ερωτησεις??ουτε εμανα μανταμ" χαχαχαχα..εεεε μα δηλαδη ελεος!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!Πώς είστε;Μαράκι κι εμένα βγάζει σπυράκια κυρίως στα μαγουλάκια.Ρώτησα την παιδίατρο και μου είπε ότι είναι από τη ζέστη και τον ιδρώτα.Δεν βάζω κάτι απλά εκείνες τις μέρες που εμφανίζονται κάνουμε μπανάκια περισσότερες φορές και φεύγουν μόνα τους.Καλό θα είναι να ρωτήσεις και τον παιδίατρό σου.Dorothy μεγάλωσε πολύ το μπεμπάκι σου.....7,5 κιλά!!!!!Να σου ζήσει!!!

"Θανάσης μου" θέλω και εγώ τικεράκι....Θα το προσπαθήσω βέβαια γιατί είμαι και λίγο άσχετη....όπως και φωτογραφία.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...