Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!
Λογικό κορίτσι μου, 2 παιδάκια έχεις στο σπίτι δεν είναι εύκολο!! Εγώ συνήλθα μόλις ξεκίνησε η άδεια κυήσεως κ μετά με χτύπησε το 3ο τρίμηνο κατακούτελα🤣🤣🤣 Τώρα που σου γράφω είμαι υπό κατάρρευση καθώς πήγαμε τα παιδιά στην παρέλαση (Θεσσαλονίκη έχουμε τη μεγάλη την 28η κ ήταν ευκαιρία φέτος) αλλά τα έπαιξα τόσες ώρες όρθια κ περπάτημα… Είχα ένα σκασμό δουλειές στο σπίτι κ πάλι δεν τελείωσα.. Οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Δεν μπορείς να κάνεις κάτι όμως κουράγιο μανουλαααααα!!!
Λοιπόν το βάζω και στη φρουτοκρεμα και στο φαγητό .Στη φρουτοκρεμα πχ κόβω ένα φρούτο από τα τρία βασικά μπανάνα αχλάδι μήλο και βάζω αβοκάντο .Σε πληροφορώ δε μένει τίποτα .Και από άλλα μωράκια που ακούω τρελαίνονται .Στο φαγητό επίσης πχ φτιάχνω κοτόπουλο αβοκάντο καρότο κολοκύθι ή και με πεπονακι ή και με γλυκοπατάτα ή βρώμη κάνω διάφορα ..Λοιπόν πηγαίνω Σκλαβενίτη και παίρνω βιολογικά αβοκάντο τα οποία είναι δύο δύο συσκευασμένα τα οποία έχω βρει έναν μανάβη εκεί ο οποίος μου δίνει γινωμένα γιατί όπως αντιλαμβάνεσαι δε μεγάλωσα με αβοκάντο εγώ το γουακαμολε που τρώω έξω ήξερα γενικά όμως μ αρέσει πάρα πολύ φτιάχνω κ εγώ τίποτα για μένα τώρα που παίρνω🤣🤣🤣