Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιό θήλαστρο είναι κατάλληλο για την περίπτωση μου. Αναζητώ ένα έυχρηστο για να το παίρνω στη δουλειά αλλά συνάμα δυνατό για να αδειάζω το στήθος σχετικά γρήγορα.

• 3 months later...
Δημοσίευση

Με το Μini electric plus, Medela εγώ θήλασα για 10 μήνες αποκλειστικά με δικό μου γάλα τα δίδυμα μου. Χάλασα όμως ένα την ώρα που έβγαζα γάλα και έβλεπα μία ταινία γιατί γέμισαν τα μπουκάλια γρήγορα και μπήκαν στο μηχάνημα πριν το καταλάβω. Να σημειώσω ότι έκανα αποκλειστικό θηλασμό με το θήλαστρο γιατί τα μωρά γεννήθηκαν πρόωρα και τα πήραμε μετά από καιρό που έγιναν 2 κιλά.

Το κακό είναι που και στο καινούριο μωρό μου που έμεινε στο νοσοκομείο έπαθα το ίδιο. Θέλω να θηλάσουμε, αλλά αυτό δεν πίνει το γάλα μου αλλα πιπιλάει και αποκοιμιέται(ακόμα και 45 λεπτά) ή θυμώνει.Από το μπουκάλι μετά θα πιει 100ml. Μετά μπορεί να βγάλω από το στήθος και 200ml. Το μωρό είναι ενός μηνος και βάρος 4850. Υπάρχει περίπτωση να θηλάσει ή να συνεχίσω μόνο με τις αντλήσεις;

Αν καποιος γνωρίζει ας με συμβουλεύσει.

Ευχαριστώ

• 7 months later...
Δημοσίευση

Αγλαια καλησπέρα.Θελω να ρωτησω αν το swing ειναι καταλληλο για καθημερινη χρηση λογω πληρους ωραριου στη δουλεια ενω δεν με απασχολεί το θέμα βαρους-μεταφορας.Την υπολοιπη μερα εχω σκοπό να θηλάζω κανονικά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...