Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εμβρυολογος ξέρω ότι είναι, αν και δεν γνωρίζω την διαφορά μεταξύ εμβρυομητρικου και εμβρυολογου.. Δευτέρα πάω για το τσεκαρισμα και Τρίτη πάω για την καμπύλη (άλλο άγχος από εκεί). Εμένα βρε κορίτσια που όλο διαβάζω σας μετράνε τράχηλο κανένας δεν τον έχει μετρήσει έως τώρα, και πήγα νοσοκομείο για να ανοίξω καρτέλα κι εκεί με μέτρησαν για πρώτη φορά. Την εβδομάδα δλδ που μπήκα στον 6ο. Μου είπε ότι για δίδυμη κύηση 3.12 είναι καλός αλλά πρέπει να προσέχω παρά πολύ με βάρη, σκάλες, κούραση και περπάτημα. @Eliza Kats το σύνδρομο κοίλης φλέβας είναι όταν ξαπλωνουμε ανάσκελα, η μήτρα κόβει την ροή αίματος από την κοίλη αρτηρία προς την καρδιά μας, πέφτει απότομα η πίεση και το επόμενο βήμα είναι να χάνεις τις αισθήσεις σου. Δεν το παθαίνουν όλες οι γυναίκες (η αδερφή μου έκανε δύο παιδιά και μέχρι τον 9ο ξάπλωνε ανάσκελα) και επίσης είναι συχνό φαινόμενο στις δίδυμες κυήσεις λόγο αυξημένου βάρους της μήτρας!
    • Αχ για γαρίδες μιλάτε βλέπω!κ7 εγώ είχα σκάσει χθες για γαριδομακαροναδα και την έφαγα μα είχα σκάσει!και το chat έτσι έλεγε επιτρέπεται απλά όχι σε μεγάλες ποσότητες.
    • Ε στο fb υπάρχει και η συνομιλία στο messenger που είναι πιο άμεση. Αλλά η ομάδα είναι και για να βρεις μαμάδες στην περιοχή σου να κάνεις παρέα 😊 Εγώ είχα βρει κάνα 2 από κει 😊 
    • Προς το παρόν μου αύξησε τα φάρμακα και θα με δει από βδομάδα να δει τι άλλαξε τόσο γρήγορα και θα μου πει τι θα κάνουμε από δω και πέρα ..!  Του έχω εμπιστοσύνη με κλειστά μάτια και κάπως είμαι αισιόδοξη!!!!
    • Ναι φυσικά έχω πολλές παραγγελίες για κερακια αλλά δεν ξεχνάω κανέναν! Οι γαρίδες με μέτρο, δεν απαγορεύονται αλλά αντενδεικνυται η μεγάλη κατανάλωση. Εγώ μια φορά θα φάω σε όλη την εγκυμοσύνη, σήμερα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...