Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα ! Εχω μια κορουλα 3 χρονων και 6 μηνων εδω και 2 περιπου μήνες οταν βλέπει τηλεοραση και οταν παει να εστιασει κατι κοντα στραβωνει το δεξι της ματακι το αληθωρίζει προς τα μεσα. Πηγα σε παιδοοφθαλμιατρο οπου εκει δεν το εκανε καθολου ειπε οτι μαλλον εχει αστιγματισμο 1 βαθμο και ισως αυτο την δυσκολευει, υπερμετρωπια εχει 2 που ειναι οκ για την ηλικια της. μας ειπε να βαλουμε γυαλια αλλα θελω και κι αλλη γωμη γιατι το παιδι δεν το κανει συνεχεια το κανει μερικες φορες και πιο εντονα οταν ειναι κουρασμενη. Εχει καμια εμπειρια? Λεω να παω και στο Παιδων και στην Χρουσου που ειναι κορυφη! Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Ειμαι και εγκυος και πρεπει πριν γεννησω να εχει λυθει το θεμα.

Δημοσίευση

labrinip γεια σου!

Εμένα η αδερφή μου είχα στραβισμό ("εφευγε" το ένα μάτι) και τελικά οι γονείς μου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε χειρουργείο όταν ήταν 4 ετών.. σε μερικές περιπτώσεις το μάτι επανέρχεται αλλά σχετικά σύντομα (όχι μετά από πολλά χρόνια)

ξέρω ότι χειρουργείο γίνεται μόνο σε μικρή ηλικία (κάτω των 7). Οι οφθαλμίατροι λένε ότι είναι κυρίως για "αισθητικούς" λόγους και με γυαλιά ο ασθενής βλέπει κανονικά.. αλλά ακόμη και γι'αυτό πρέπει να γίνει αν είναι σοβαρή η πάθηση... δεν είναι όμορφο να αλληθωρίζεις...

Εγώ θα σου έλεγα να επισκεφτείς και κάποιο άλλο οφθαλμίατρο και ίσως να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του για κάνα χρόνο πριν κάνετε οτιδήποτε.. μην αγχώνεσαι με τη γέννα.. κάθε πράμα στον καιρό του.. όλα καλά να σου πάνε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις @Zaxaroulamak Πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου..
    • Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 
    • Εγω πιστευω πως οταν νιωθουμε ανασφαλεια και ειμαστε ευαλωτες συναισθηματικα σε οποια ηλικια και να ειμαστε αυτες οι σκεψεις περνανε απ το μυαλο μας. Εγω χωρισα απο μια σχεση στα 27 και επειδη ειχα παντα στο μυαλο μου οτι θελω να κανω οικογενεια και παιδια σε μικρη ηλικια σκεφτομουν τοτε ακριβως αυτα. Μεγαλο κυκλο δεν ειχα ποτε να κανω γνωριμιες ευκολα κτλ και ελεγα τωρα ποτε θα γνωρισω καποιον και ποτε θα κανω παιδι κτλ οταν περασα τα 30 ελεγα καλα τι χαζη που ημουν που στα 27 σκεφτομουν ετσι..32 δεν εισαι μεγαλη μια χαρα μπορεις να φτιαξεις ξανα τη ζωη σου και επισης δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη. Μια φιλη μου ειχε χρονια σχεση και προσπαθουσε αρκετο καιρο για παιδι χωρισαν και μετα απο καποιο διαστημα που γνωρισε ενα παιδι μεσα σε ενα χρονο παντρευτηκαν και εμεινε αμεσως εγκυος.  Για την περιοδο δυστυχως δε γνωριζω να σου απαντησω..
    • Καλημέρα κορίτσι μου…κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ στην βιοχημική μου, την μια μέρα είχα  χοριακη 140 κ την επόμενη μου ήρθε περίοδος. Το επιβεβαίωσα με τον γιατρό λίγες μέρες μετά γιατί μου βρήκε και την επικείμενη ωορρηξία. Πιστεύω θα σου έρθει σε λίγες μέρες. Ο μόνος λόγος που μπορεί να αργήσει παραπάνω είναι και το στρες..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...