Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑ έγραψε:

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!:)

Αν μέναμε κοντά θα σας έδινα ΄΄περπατόπιττα΄΄:woohoo:

χχχχχχχ

bravo sas...kalo kinigito tora :laugh: B)

ante ante na erxete kai i seira mas...perimeno kai ego mera me thn mera na perpatisi to mpoumpouki mou!:woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμείς είμαστε καλά! Εγώ πήγα κ στο γιατρό για τσεκ απ! Ολα καλά εκεί κάτω  🤣 το μωρό μεγαλώνει πολύ καλά είναι ένα μεγάλο κ ψηλό μωρό όπως κ τα άλλα παιδιά. (Δεν μοιάζει σε μένα ούτε το τρίτο παιδί ούτε εμφανισιακά ούτε σε μπόι 😌😂) καλά δεν περίμενα να μου μοιάσει το ποντιακό στοιχείο του άντρα μου μας έχει κερδίσει κατά κράτος 😇😇😇 η μαμά μου ήλπιζε μήπως μας μοιάσει κανένα παιδί προς το σόι μας αλλά με την ελπίδα έμεινε!    τώρα πήγαμε για εξετάσεις! Στην καρδούλα τελικά έχει 2 τρυπούλες κ μια ιδιαιτερότητα στο αορτικό τόξο. Ωστόσο η γιατρός ήταν αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά εφόσον παίρνει βάρος κ ύψος! Έχουμε ξανά εξετάσεις σε 4 μηνες!    Πήγαμε για εξετάσεις κ για τα αυτάκια του. Ακόμα δεν ακούει αλλά το θετικό είναι ότι το ακουστικό νεύρο ειναι οκ! Ωστόσο αποτυγχάνει στο ένα τεστ ακόμα οπότε θα συνεχίσουμε με εξετάσεις σε 2 μήνες να αποκλείσουμε παράγοντες. Η γιατρός ήταν πολύ θετική εφόσον λέει το νευρο είναι οκ!  θα δούμε λοιπόν 🙏🏼🙏🏼🙏🏼  εμείς την πρώτη εβδ μετά το Πάσχα  έχουμε την βάφτιση θα είναι 2 μηνών κ 1εβδ όπως κ το δεύτερο ζουζουνάκι μου άρα αναμένεται να είναι μια πολύ εύκολη κ γρήγορη βάφτιση. Αλλά θα κάνουμε ένα μίνι ταξίδι 6 ωρών γιατί θα πάμε σε άλλο κρατίδιο της Γερμανίας για την βάφτιση άρα θα είναι το πρώτο ταξίδι μας ως οικογενειακά των 5❤️  τελειώσαμε με τις ετοιμασίες τις έκαναν οι αδερφές μου γιατί εγώ κορίτσια τι να σας πω…εξάντληση.. κούραση.. αϋπνία… ας πούμε ακόμα δεν έχω δυνάμεις κ να κρατάω τα παιδιά αλλα κ να βγαίνω έξω την ίδια μέρα. Σαραντισαμε πριν 5 μέρες! Όμως σιγά σιγά βρίσκω δυνάμεις. Βοήθεια δεν έχω γιατί η μαμά μου όλο αρρωσταίνει κ έχει θέματα κ με ιλίγγους κτλ. Αλλά τα καταφέρνουμε! 💪🏽 δύσκολα με 3 παιδιά! Κυρίως γιατί η κόρη μου πάει μια μέρα νηπιαγωγείο για 3 ώρες κ μετά ψιλοαρρωσταινει άρα την κρατάω σπίτι πάλι. Την ξεκίνησα δειλά δειλά την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μέχρι τώρα έχει πάει μόνο 3 μέρες.    φουλ Μαρσιπο για να μπορώ να ανταπεξέλθω ❤️ αυτααα! 🙏🏼
    • Κορίτσια μου διάβασα τα νέα σας!    Baby blues έχω κ εγώ κάθε φορά κ να ξέρεις συμβαίνει σε πολλές γυναίκες κ είναι λογικό αφού οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Όμως είδες;;; Όλα έστρωσαν! Να μην σκέφτεσαι αρνητικά ξέρω είναι δύσκολο όλο κ κάποια σκέψη θα πεταχτεί αλλά όταν συμβαίνει να κοιτάς το μωράκι σου κ να σκέφτεσαι όμορφα πράγματα 😍 τα πάτε εξαιρετικά!  Κ μένα έτσι ο μικρός με το που πέρασε το πρώτο άλμα στις 5 εβδ άρχισε να βλέπει πιο μακριά πιο καθαρά να γελάει κτλ. Μοιάζει πολύ στην κόρη μου που ήταν γενικά πολύ ξύπνια από ημερών.   Κορίτσι μου γλυκό έτσι ειναι η μητρότητα μια πάνω μια κάτω εννοώντας ότι δύσκολες κ εύκολες μέρες θα υπάρχουν από εδώ κ στο εξής! Στις δύσκολες μέρες σφίγγουμε δόντια κ προχωράμε! 😍 όσο για το θέμα της  βοήθειας  καλά κάνεις κ λαμβάνεις βοήθεια απ όπου είναι δυνατόν! Δεν είναι καθόλου κακό! Μέρες που θα είσαι μόνη σου με το παιδί θα έρθουν κ θα είναι άπειρες άρα ίσα ίσα μόνο καλό είναι που έχεις βοήθεια! 
    • Κοριτσι μου καλημερα και περαστικα Σε ποια πολη βρισκεσαι; Εχουν συγχρονα μηχανηματα και εμπειρια; Πως γινεται με τοσο μεγαλη χοριακη να μην εντοπιζεται η κυηση; Σου εχουν κάνει ιστολογικές εξετασεις σε αυτα που αφαιρεσαν; Ακουγεται σα μυλη κυηση.. ειναι βεβαια πολυ σπανιο.  Προσπαθουσατε για παιδακι και συνεβη αυτο;  
    • @Sia A ανακουφίστηκα δεν θα πεις τπτ!!! Πήρα έκλεισα ραντεβού και για υπέρηχο 14/04 Μ. Δευτέρα θα πάω μετά τη δουλειά και πήρα και στην κλινική να μου γράψουν εξετάσεις αίματος για 2-4 μέρα του κύκλου. Θέλω να δω αν όλα βαίνουν καλός και ορμονολογικά μετά την απόξεση.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...