Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ταξίδι με αυτοκίνητο την 8η εβδομάδα?!


Recommended Posts

Γειά σας και χρόνια πολλά! Αυτές τισ μέρες έχω το εξής δίλλημα: Να ταξιδέψω 5 ώρες και 15 λεπτά (ως συνοδηγός βέβαια) για να πάω στην πατρίδα μου και να κάνω εκεί στον έμπιστο γυναικολόγο μου τον 2ο επίσημο υπέρηχο (8ης εβδομάδας) ή να το αποφύγω? Οι απόψεις μεταξύ γιατρών διαφέρουν. Δηλ. ο γιατρός μου δεν με αποθαρρύνει με την προυπόθεση οτι θα κάνουμε 3, 4 στάσεις και θα περπατάς 10 με 15 λεπτά την φορά, άλλη γιατρός είναι πιο συντηρητική και προτίνει να ποφεύγω τισ μετακινήσεις.. Δεν έχω πρβλήματα/ ενοχλήσεις ως τώρα και είμαι στην 6η βδομάδα, αλλά θέλω να ακούσω και την γνώμη/ εμπειρία σας. Ευχαριστώ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αφου θα κάνετε και στάσεις για να περπατάς και λίγο, και απο την στιγμη που δεν έχεις καμια άλλη ενόχληση. Εγω με αυτοκινητο έχω κάνει πολλες διαδρομές κατα τις εγκυμοσύνες μου και οδηγώ και εγω κιόλας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ οδηγώ στάνταρ και τώρα κ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, που οδηγούσα μέχρι και τρεις μερες πριν γεννήσω. Αυτό που πρεπει να αποφευγεις είναι οι "ανώμαλοι δρόμοι", χωματόδρομοι κτλ που ταρακουνείται όλο το αυτοκίνητο. Αυτου του είδους οι δονήσεις λενε οτι πρεπει να αποφευγονται..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας! :) Βασικά και γω Νανούκα αυτά τα 15 λεπτά δεν τα καταλαβαίνω: Αν αρχισω να περπατάω 15 από τον σταθμό ανάπαυσης στην Εθνική.. θα φτάσω και με τα πόδια στον προορισμό μου! Τεσπά, θα το κάνω το ταξίδι πάντως και τα 15' θα τα κάνω 5', για να μπορώ να βρω και το αυτοκίνητο μετά!:wave:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ μπαίνω την Πέμπτη στην 9η εβδομάδα... στην 6η εβδομάδα πηγαινα στη δουλειά (όπως πάντα) με τρόλλευ και περπατούσα, γενικά ενώ αθλούμαι ένιωθα αρκετά καταβεβλημένη. Όλα αυτά σε συνδυασμό με μία ώρα οδήγηση την Παρασκευή το βράδυ είχαν ως συνέπεια να έχω λίγες σταγόνες αίμα και εντολή να μείνω καθηλωμένη στο κρεβάτι(ούτε καν στο σπίτι μου). Το έκανα και την Κυριακή το βράδυ που αποφάσισα να επιστρέψω στο σπίτι με το που βγήκα από το αυτοκίνητο πάλι είχα λίγο αίμα. Έμεινα 10 μέρες στο κρεβάτι. Τώρα έχω σηκωθεί 2η μέρα και όλα καλά, αλλά προσωπικά δε θα ρίσκαρα 5 ώρες ταξίδι σε 6η-8η εβδομάδα. Είναι οι πιο σημαντικές λέει ο γιατρός μου. Όμως να ακούσεις το ενστικτό σου και το σώμα σου. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Με το καλό!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AN NELA έχεις απόλυτο δίκιο για γο ρίσκο στη 6η - 8η βδομάδα... Το σίγουρο είναι πως δεν θέλω να ρισκάρω, γιατί πέρασαμε πολλά για να φτάσουμε σ' αυτή την εγκυμοσύνη - και εγώ τα περισσότερα. Θα κάνω μια μεγάλη συζήτηση με τον γιατρό μου στην πατρίδα μου και αν έχει κάποια μεγαλυτερη σημασία ο υπέρηχος της 12ης εβδομάδας (ή κάπου εκεί κοντά) να πάω τότε αν είναι. Για να μην έχω τύψεις μετά δηλ, φτου φτου! χαχα. Όσο για το προγραμμά σο,υ με κούρασε με το που διάβασα το σχόλιό σου!! Νομίζω πως το παράκανες και συ, αλλα τέλος καλο όλα καλά. Καλή συνέχεια και σε σένα , εύχομαι όλα ομαλά στο εξής.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλα καλά να πάνε!!!! και όλα καλά θα πάνε!! με το καλό να έρθει το μωράκι σου να το χαίρεστε γερό και χαμογελαστό μία ζωή.[smilie=binkybaby.g:[smilie=binkybaby.g: (θα έχουμε κ κοντά γενέθλια στα μπεμπέκια)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...