Μετάβαση σε περιεχόμενο

oliki lipoanarofisei somatos

Recommended Posts

kalimera koritsa epidei ego eimai yperbari k thelo na gino mama thelo na adynatiso fysika k kano dieta gumnasthrio k genika oti mporo alla epidei biazomai thelo na gino mama 6 xronia prospatho exo skefti tin oloki lipoanarofisi eseis exete kanei pote xerei kamia na me suboulepsei pano sto thema;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν νομιζω οτι η λιποαναρ , θα σε βοηθησει να κανεις παιδακι

εκτος εαν το θετεις απο θεμα ψυχολογιας

μακαρι να σε βοηθησει καποια κοπελα

Μπαμπαλού μου, σίγουρα είναι ένα ζήτημα που επηρεάζει όχι μόνο την υγεία σου, αλλά και την ψυχολογία σου. Βέβαια κι η λιποαναρρόφηση δεν είναι η πρώτη λύση και σίγουρα θα έχει κι ένα κόστος χρηματικό. Καταρχάς, το βάρος σου είναι κληρονομικό, παθολογικό ή οφείλεται στο παραπάνω φαγητό; Από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις. Έπειτα έχεις κάνει ποτέ λιπομέτρηση για να δεις το ποσοστό λίπους, την κατακράτηση υγρών κλπ; Τι Δείκτη μάζας σώματος έχεις; Τη δίαιτα την κάνεις από μόνη σου ή στην έδωσε κάποιος διαιτολόγος; Και θα προτιμούσα τον όρο "διατροφή" γιατί η "δίαιτα" μόνο άγχος δημιουργεί. Καλό το γυμναστήριο, αλλά κατ εμέ σε βάζει στο τρυπάκι της συνεχούς σύγκρισης με άλλα άτομα που μπορεί να θεωρείς οτι έχουν καλύτερο σώμα από σενα. Κι απ'οτι βλέπω μένεις σε νησί οπότε το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι κολύμπι και περπάτημα στην παραλία. Μην πω και για το ποδήλατο. Περιμένουμε νέα σου!

eimai se dilima giati antropoi pou to exoun kanei se bathos xronou einai apogoiteymenoi exo polu loipos eixa kanei mia metrisei prin apo xronia k tora upologizo na exo toulaxiiston 60 kila loipos epano mou kano oti mporo na to xefortotho k ta kataferno apla biazome xaxaxaxax ti na kano prospatho polu kairo gia paidi

Σε καταλαβαίνω βρε μπαμπαλού. Δεν είναι ο,τι καλύτερο. Ο γυναικολόγος σου τι σου είπε; Φαντάζομαι θα ξέρεις οτι και να μείνεις έγκυος υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι για τον οργανισμό σου (ζάχαρο κλπ). Όταν λες για 60 κιλά λίπος αυτό σημαίνει οτι είσαι πάνω από 100 κιλά; Μάλλον πρέπει να ξεχάσεις το παιδί για την ώρα και να ξεκινήσεις από το μηδέν. Να πας σε ένα διαιτολόγο (το ιδανικό θα ήταν να ήταν εξειδικευμένος σε τέτοια θέματα) και να σε κατευθύνει αυτός. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου, η κάθε μια μας κουβαλάει το δικό της σταυρό. Απλά επειδή όπως βλέπεις όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα δεν σε έχουν βοηθήσει, πάρτο αλλιώς.

128 kila eimai k se dietologo piga k gymnastirio ekana k kano k pano apo 1500 eyro efaga gia exetaseis k ola ayta k apo 98 kila pou katafera na ftaso jafika apo mia polu dynati stenaxoria piga 130 kila xoris na troo k kanies de me pisteyei alla k egv ti na kano;;; den empisteyome kanena pia na tora einai me farmaka gia na moy erthei periodos k pali exo kathisterisei ti na kano pou na pao de pisteyo pia tipota

Κοριτσι μου μην απελπιζεσαι...η λιποαναροφηση δεν ειναι λυση.....μιλα με τον γυναικολογο σου και δεν τι θα σου πει....μονο ο γιατρος της εκαστοτε ειδικοτητας μπορει να φερει γνωμη σε τοσο σοβαρα θεματα...δεν μιλαμε για 5-10 κιλα....εγω απο 50 εφτασα 120 και μεσα σε σχετικα μικρο διαστημα εχασα περιπου 30 κιλα και με την πρωτη εγκυμοσνη εχασα κ αλλα κ τωρα ειμαι μειων 4 απλα ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος....σκεφου μονο οτι πρεπει να κανεις οτι ειναι καλυτερο για σενα και η εηκυμοσυνη δεν πρεπει να σε αγχωνει....

Καλημέρα κούκλα μου!!!!

Το θεματάκι με τα παραπάνω κιλάκια το έχω και εγώ. Παιδάκια έχω αλλά το λίπος μου με "τρώει".

Έχεις απευθυνθεί σε κάποιο ειδικό γιατρό; Ίσως να σε παρέπεμπε για κάποιο γαστρικό δακτύλιο ή κάτι παρεμφερές; Λέω τώρα... δεν ξέρω αν είναι επικίνδυνο αλλά έχω δει αρκετό κόσμο να λύνει το πρόβλημά του.

Εγώ κάνω μόνη μου τον δικό μου αγώνα και μέσα σε 2,5 μήνες έχασα ήδη 18 κιλά χωρίς καθόλου πείνα!!!! Ίσα ίσα που με την συγκεκριμένη διατροφή που κάνω δεν έχει πολλούς περιορισμούς ούτε και αυτό το στάνταρ πρόγραμμα τήρησης ωραρίου και ποσότητας που πάντα όταν ξεκινούσα δίαιτα την σταματούσα σε λιγότερο από τον 1ο μήνα.

Αν θέλεις στείλε μου πμ να σου πω τί κάνω και με την καθοδήγηση ενός γιατρού ίσως να σε ενδιαφέρει να το ακολουθήσεις!

Όσο για την λιποαναρρόφηση λογικά θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς το λίπος γρήγορα αλλά σίγουρα για τόσα κιλά θα υπάρχουν και συνέπειες όπως η μεγάλη χαλάρωση. Δεν ξέρω και από ιατρικής απόψεως τί άλλες συνέπειες μπορεί να υπάρξουν.

Εγώ έχω σκοπό μετά που θα χάσω και τα άλλα 15 κιλά που θέλω (33 στο σύνολο) να κάνω άλλο 1 παιδάκι όπου μετά να κάνω κοιλιοπλαστική γιατί από την 2η εγκυμοσύνη έχω τεράστια χαλάρωση στην κοιλιά και τώρα που χάνω βάρος δεν θέλεις να δεις πως είναι η κοιλιά μου... :( Χρειάζεται να κοπεί αρκετό δέρμα... :(

Μπαμπαλού, συμφωνώ με τα κορίτσια σε όλα!

Κοίταξε αυτό που λέει η Μαριλού για τον γαστρικό δακτύλιο. Γνωρίζω μια γυναίκα, αρκετά μεγάλης ηλικίας μάλιστα, που ήταν υπέρβαρη, και έχασε πάρα πολλά κιλά με τη μέθοδο αυτή.

Το καλύτερο, βέβαια, είναι να κάνεις αυτό που σου είπαν και όλα τα κορίτσια, να πας σε κάποιον ειδικό γιατρό δηλαδή.

Και όχι άγχος!

• 4 weeks later...

Μπαμπαλού τι κάνεις; Τώρα που τελειώνει το καλοκαιράκι σκέφτηκες τι θα κάνεις με το θέμα της απώλειας βάρους; Πάντως αυτό το διάστημα που ήμουν διακοπές παρατήρησα αρκετές κοπέλες με παραπανίσια κιλά να έχουν παιδάκια. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην βάζεις εμπόδια στο μυαλό σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...