Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ2013-ΓΕΝΑΡΗ-ΦΛΕΒΑΡΗ 2014


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!Ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας!!!!!!Γεννησα μια υγιεστατη κ πανεμορφη μπεμπουλα με φυσιολογικο τοκετο χωρις επισκληριδιο 3330γρ κ 50cm ...Γεννησα πολυ γρηγορα μεσα σε μιαμιση ωρα,καλα ο πονος δεν περιγραφεται η αληθεια ειναι αλλα πραγματικα το ξεχνας...ηδη την ωρα που τελειωσε ο τοκετος κ με εραβε ο γιατρος μου γυρναω κ του λεω το ξανα κανω ανετα!!!!!Βγηκαμε σημερα απο το νοσοκομειο ειμαστε πολυ καλα θηλαζουμε κ ειμαστε ευτυχισμενες κ οι δυο!!!!Αχχχ κοριτσια ευχομαι ολοψυχα σε ολες να κρατησετε τα ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ σας αγκαλιτσα δεν μπορουσα να φανταστω αυτο το ΥΠΕΡΟΧΟ συναισθημα μεχρι που την πηρα αγκαλια!!!!!!Πραγματικα ηταν το καλυτερα Χριστουγεννα της ζωης μου!!!!!Δεν εχω χρονο να σχολιασω τα δικα σας μιας κ θηλαζουμε αποκλειστικα κ στον μεσο χρονο που ξεμενει κλεινω κι εγω τα ματια μου να ξεκουραστω!!!!Φιλακια στις κοιλιτσες σας να τις προσεχετε πολυ κρυβουν μεγαλη εκπληξη!!!!!Θα επανελθω συντομα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας κ ευχομαι κ σε εσας με το καλο τα παιδακια σας! Η ΠΗΤ ειναι 16 /02 προς το παρων! Την δευτερα που εχω την doppler θα δουμε αν αλλαξε τιποτα! Ναι ειναι το πρωτο μου παιδακι κ στην οικογενοια αλλα κ στην παρεα οπωτε εχω ανχωθει αρκετα!! Η εγυηση μου ειχε τα σκαμποανεβασματα του αλλα ευτυχος ολα καλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει η πριγκιπισσα σου κ να τη δεις οπως θελεις!!!!!!! Να ειναι γερη κ τυχερη!!!! Τι τελεια!!!!!! Γεννηθηκε κ το δευτερο μωρακι!!!!!!! Αχ, παλι συγκινηθηκα! Κ στα δικα μας οι υπολοιπες!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσαρες μου γεια σας, χρόνια πολλά και παλι.

Μπράβο Ντουλα μου που γεννήσες τοσο εύκολα. Να σας ζήσει και να ειναι πάντα ευτυχισμένο. Τι ωραία που έχεις το μωράκι σου αγκαλια.

Τι θα γίνει βρε κορίτσια με αυτο το φαγητό??. Μιλάμε, τρώω και τρώω αυτές τις μερες οσο δε φαντάζεστε. Ευτυχώς που τρώτε κι εσείς, να παίρνω κουράγιο απο σας και οχι μονο κιλα! Χαχαχα

Εχω βάλει και τη λίστα μας στην υπογραφή μου και οπότε γράφω θα εμφανίζεται κι αυτη. Joanna μου σε εχω προσθέσει κι εσένα...

Γεωργία μου θα κάνω και τα μεθυσμενα και θα τα χλαπακιασω κι αυτα. Απο βδομάδας, βέβαια θα επιχείρησω κάτι τέτοιο.

Εγω απο βαλίτσα, το μονο που εχω κάνει ειναι ότι αγορασα ενα κουτί pampers για την μπεμπα και ενα κουτί σερβιετες, αυτές τις τεράστιες για μένα. Μονο αυτο.χαχαχα. Οταν πας για δεύτερη γέννα είσαι πολυ πιο χαλαρή, νομίζω.το μονο που παραμένει το ίδιο οπως και την πρώτη φορά ειναι ο φόβος της γεννας.Αυτός παραμένει ο ΙΔΙΟΣ.

Χριστινα μου να σου ευχηθώ χρόνια πολλά για προχθές. Δε σου ευχήθηκα γιατι εχω κι εγω αδελφή χριστινα κι αυτη γιορτάζει στις 24/7 που ειναι της αγ. Χριστινας. Οποτε δεν πήγε το μυαλό μου. Σορρυ...

Καληνύχτα σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάρες!

 

Διαμαντούλα μου να σου ζήσει η κούκλα σου!!!! Πάντα έτσι ευτυχισμένοι να είστε όλοι και να τη χαίρεστε! Αχ τι ωραία στιγμή που πρέπει να ήταν όταν την αντίκρισες! Πολύ χάρηκα!Καλούς θηλασμούς και καλή προσαρμογή σου εύχομαι και όταν μπορείς να μπαίνεις να μας λες νέα. Πάντως τελικά όλα πήγαν καλά και βγήκε στην ώρα της η κυρία!

 

Joanna με το καλό το doppler σου. Να μας πεις τα νέα. Όλα μια χαρούλα θα είναι!

 

Γεωργία (Jokots) εδώ Αθήνα δουλέυει ο αντρούλης μου, αλλά λείπει τόσες ώρες από το σπίτι που δεν προλαβαίνω να τον δω. Όταν γυρνάει κάνει ένα μπάνιο, τρώει και είναι για ύπνο. Γι αυτό λέω οτι αυτές τις μέρες που έχει άδεια θα τον δω και θα έχω παρέα. Η συνταγή σου φαίνεται σουπερ!!

 

Γεωργία μου εμένα μου έχει ανοίξει τρελά η όρεξη για γλυκά. Όχι τόσο για φαγήτά. Αλλά άμα έχουμε τόσα μέσα στο σπίτι και είμαστε όλη μέρα εδω γύρω, εμείς φταίμε;;; Θα τους βγει το μάτι των γιατρούληδων μόλις ανέβουμε στις ζυγαριές! αχαχαχαχαχ Θα το περιμένουν κιόλας πιστεύω. Ρε γαμώτο τι νόημα έχει το ζύγισμα τώρα πια. Ότι πήραμε πήραμε!! Ευχαριστώ για τα Χρόνια Πολλά. Όλοι γιορτάζουμε αυτές τις μερούλες άρα οι ευχές πιάνουν.

 

Εμείς τα ίδια κουκλίτσες μου. Δεν έχουμε νέα για την ώρα. Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε ακούσει εσείς για χρήση αμυγδαλέλαιου για την αλλαγή πάνας. Μια φίλη μου βάζει αμυγδαλέλαιο μπροστά και μια κεραλοιφή στο πωπουδάκι και δεν έχει πάθει τίποτα το μωρό. Εγω για την ώρα έχω πάρει την σειρά της weleda για μωρά (δηλ. κρέμα για αλλαγή πάνας, αφρόλουτρο/σαμπουαν και κρέμα σώματος) που ξέρω πως είναι πολύ καλή. Είναι φυτικά με καλέντουλα. Εσεις τι βάζετε/θα βάλετε; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κούκλες

 

Διαμαντούλα μου να σου ζήσει η μπέμπα σου και να την χαίρεστε!!!Να είναι πάντα ένα χαμογελαστό πλάσμα γεμάτο υγεία και ευτυχία.Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με τον τοκετό σου και μακάρι να είναι σε όλες μας το ίδιο γρήγορος και εύκολος!!!!

Rose μου πράγματι την είχα βάλει πιο μπροστά την φώτο με αυτή την γλυκιά ροζ μπέμπα,αλλά δεν πειράζει!Είμαι σίγουρη πως τα μωρά μας θα είναι ακόμη πιο όμορφα......(από τώρα μάνα κουκουβάγια εγώ.....χιχι).Η ομάδα μας χάθηκε με την αλλαγή της σελίδας και δυστυχώς δεν μπορώ να την βρω και εγώ πουθενά!

Γεωργία (jokots) η συνταγή σου φαίνεται φοβερή και πολύ νόστιμη,αλλά σκέφτομαι πως άμα την φτιάξω θα τα φάω όοοολα μόνη μου!Οπότε λέω να την κρατήσω για κάποια άλλη στιγμή που δεν θα έχω να αντιμετωπίσω την ζυγαριά του γιατρού!!!Καλά λέει η Χριστίνα.Τι το θέλουν το ζύγισμα τώρα;

Γεωργία μου μην ανησυχείς καθόλου,όλες παρέα τρώμε.....Ειδικά τα γλυκά που πηγαινοέρχονται αυτό τον καιρό έχουν την τιμιτική τους!!!!Άντε να δούμε τι θα γράψει η ζυγαριά στην συνάτηση με το γιατρό.....

Χριστίνα μου εγώ έχω ακούσει για το σπαθόλαδο,το οποίο κάνει θαύματα σε πληγές και συγκάματα,το χρησιμοποιούσαν και οι πρόγονοί μας για να κλείσουν οι πληγές από τις μάχες (πώς φαίνεται η αρχαιολόγος....χιχιχι).Είναι απόλυτα φυσικό και επειδή αυτό το φυτό βγαίνει και στη Θάσο,από όπου έχει καταγωγή ο άντρας μου,έβαλα τον πεθερό μου να μου φτιάξει για να έχω!Από αφρόλουτρο-σαμπουάν μου έχουν πάρει δώρο της chicco και αυτά θα χρησιμοποιήσω!Ρώτησα και τη μαία και μου είπε πως είναι καλά.

 

Εμείς είμαστε μια χαρούλα.Χαιρόμαστε τον μπαμπά μας που είναι εδώ και που μόλις τον ακούει η μπέμπα όλο κλωτσάει(αδυναμίες είναι αυτές...)και βγαίνουμε κάθε μέρα για το καφεδάκι μας,τώρα που έχουμε ακόμη το χρόνο,να το ευχαριστηθούμε!!!

 

Φιλιά σε όλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ntoula να σας ζησει το κοριτσακι σας και ευχομαι ολες μας να εχουμε την τοσο ευκολη γεννα σου!!!καλη λοχεια να εχεις και καλο θηλασμο...με συγκινησες οπως τα περιγραφεις ανυπομονω και εγω να παρω στην αγκαλια μου το κοριτσακι μου!!!

Joanna μαζι εχουμε το ντομπλερ και εγω Δευτερα θα παω...αληθεια σε ποιον θα πας?

expecting angel εχω ακουσει οτι κανει καλο το αμυγδαλελαιο αλλα εγω εχω της fissan κρεμες συγκαματος που μου εχουν δωσει.αυτες δεν κανουν?

Δωρακι σαν πρωτη που επελεξες την φωτο δικαιουσε να την εχεις κιολας χιχιχιχι ετσι εγω εβαλα ενα χριστουγεννιατικο κοριτσακι λογω ημερων..οπως λες τα δικα μας κοριτσακια θα ειναι πιο ομορφα χαχαχα μωρε κριμα για την ομαδα μας,ποια ξερει να την ξαναφτιαξει?

 

εμεις ειμαστε καλα κλωτσαμε γερα καθε μερα και ποναμε την μαννουλα πολλες φορες αλλα δεν πειραζει!!!την Δευτερα εχουμε το ντομπλερ και ανυπομονω....απο φαγητο μην το συζηταμε καλυτερα γιατι ποναει χαχαχαχα ειπαμε τον αλλο μηνα που θα παω στον γιατρο απλα θα τραβαει τα μαλλια του με τα κιλα που θα εχω παρει...

φιλια πολλα σε ολες,να προσεχετε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Joanna έχουμε κάνει αρκετές το doppler. Είναι ένας υπέρηχος όπως αυτός των α και β επιπέδου, αν και σε μένα τουλάχιστον κράτησε αρκετά πιο λίγο. Μου κόστισε 80€ αλλά αυτό αλλάζει από κέντρο σε κέντρο και από γιατρό σε γιατρό. Κοιτάει αν αιματώνεται καλά ο πλακούντας, αν είναι γερασμένος, πόσο βάρος έχει πάρει το μωρό, την καρδιακή λειτουργία κλπ κλπ. Εμένα μου έκανε και κολπικό υπέρηχο γιατί είχα θέμα με τον τράχηλο από την αρχή της εγκυμοσύνης, που ήταν λόγω επέμβασης κοντός (ευτυχώς όλα καλά και το μήκος δεν έχει μεταβληθεί καθόλου). Πάντως στα άλλα κορίτσια δεν νομίζω να έκαναν και κολπικό υπέρηχο. Δεν είναι στα στανταρ του ντόπλερ δηλαδή. Αυτά δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν κάποιο κορίτσι έκανε κάτι διαφορετικό. 

 

Rosaki μου να μπεις να μας πεις για το doppler σου και εσύ!Μια χαρά είναι οι κρέμες αυτές, απλά ρώτησα επειδή το αμυγδαλέλαιο είναι τελείως φυσικό, μήπως να το πάρουμε και αυτό να το έχουμε ως εναλλακτική. Το πουλάμε κάποια φαρμακεία με το λίτρο και κάνει γύρω στα 10 ευρώ. Συμφέρει κιόλας, άρα αν είναι και καλό ίσως αξίζει. 

 

Δωράκι την καλύτερη δουλειά κάνετε που πάτε για τα καφεδάκια σας! Αυτό θέλω να κάνουμε και εμείς τώρα που θα έχει άδεια ο αντρούλης μου. Για το σπαθόλαδο δεν είχα ακούσει κάτι αλλά αφού το φτιάχνει ο πεθερός θα ξέρει τι κάνει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια και απο μενα την πονεμενη. Εξακολουθει ο πονος μονο που τωρα απο την μεση με ποναει πιο πολυ ο γοφος, αυτη η τριτη εγκυμοσυνη με εχει σακατεψει σωματικα, περπαταω και ποναω.

Σημερα μπαινω και επισημως στον μηνα μου και δεν σας κρυβω οτι ανυπομονω να γεννησω και ας ερθει και νωριτερα, κατι που δεν το ελεγα τις δυο προηγουμενες φορες, γιατι νιωθω οτι το σωμα μου δεν αντεχει αλλο.

Κατα τ αλλα ησυχια, χθες ειχαμε μια δεξιωση ενος γαμου που ειχε ηδη γινει σε κλειστο κυκλο και περασαμε πολυ ομορφα, ειχαμε πολυ καιρο να βγουμε οι δυο μας εξω μονοι μας και ηταν και στο κεντρο της Αθηνας που ηταν ολα στολισμενα πολυ μου αρεσε. Αυριο θα κανουμε τα γενεθλια της Αγγελικης σε παιδοτοπο να ευχαριστηθουν τα μικρα να πιουμε και εναν καφε με την ησυχια μας οι μεγαλοι.

Αυριο θα διαβασω και τα νεα σας γιατι κλεινουν τα ματια μου καλο βραδυ σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα φιλενάδες! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα! Σηκώθηκα πρωι πρωι και έφτιαξα πίτσα για το μεσημέρι (με φέτα, πιπεριές, λουκάνικο, σάλτσα ντομάτας )για να τελειώνω νωρίς από το μαγείρεμα και μη σας πω οτι σχεδόν τη φάγαμε για .....πρωινο!!! [smilie=laughing5.g:  [smilie=laughing5.g:  [smilie=laughing5.g:  [smilie=laughing5.g: Θα κοιτάξω να προσέξω την υπόλοιπη μέρα γιατί πλησιάζει και το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Σήμερα θέλω να κάνω και τη βασιλόπιτα. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω εγώ για την οικογένεια, χρησιμοποιώντας πάντα διαφορετική συνταγή. Το έχω για γούρι. Φέτος λέω να κάνω αυτή http://www.yiannislucacos.gr/recipe/keik-mpiskota/4706/vasilopita-keik#.Ur_x4NIW28B , απλά προσθέτω πάντα από πάνω ένα άσπρο γλάσο και στολίζω με κάποιον τρόπο. Απλά φέτος έπεισα και τον αντρούλη μου να βοηθήσει γιατί κουράζομαι πολύ ώρα όρθια.

 

Αλήθεια κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Όταν είστε ώρα όρθιες νιώθετε καθόλου πίεση χαμηλά; Εγω τις τελευταίες μέρες ξεκίνησα να νιώθω τέτοια πίεση και κάποιες λίγες φορές ένιωσα και κάτι σαν πόνους - τύπου σουβλιές. Μήπως είναι αυτό που λένε πως κατεβαίνει το μωρό;

 

Κατερινούλα μου μπήκες στον ένατο!!! Κάνε υπομονή λίγο ακόμα και θα γεννήσεις το μωράκι σου. Σίγουρα το σώμα υφίσταται καταπόνηση στην 3η εγκυμοσύνη. Λογικό είναι. Όμως έφαγες το γάϊδαρο και σου μένει η ουρά! Ενθουσιάζομαι που έχουν αρχίσει οι γέννες. Μόλις πάρουμε μπρος από τέλος Γενάρη δεν θα σταματάμε! Μακάρι Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!!Καλά να περάσετε και στο πάρτυ σήμερα και σεις αλλά και το κοριτσάκι σας. Να είναι γερή και ευτυχισμένη!!

 

Για πείτε νέα και οι υπόλοιπες κοπέλες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα εγκυουλες και εμβρυακια! 

 

Ξεκιναω φυσικα με την NTOULA μας! Να σου ζησει η κουκλα κοριτσι μου να ειναι γερη τυχερη και ευτυχισμενη και να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε! Τι ευτυχια !!!

KANGAROO το σπιτι μας εχει 3 υπνοδωματια και το το 1 πια που μενει η γιαγια ειναι χωρισμενο με γυψοσανιδα και εχει διαφορετικη εισοδο (απο την μια μπαλκονοπορτα που την εχει κανει πορτα στο πισω μερος του σπιτιου) ειναι σαν δυο ξεχωριστα σπιτια δηλαδη. Οσο αφορα σε αυτο που ειχαν πει στην β επιπεδου οτι δηλαδη δεν ειχε ακομη εμφανιστει η χολυδοχος κυστη ειχε πει ο γιατρουλης οτι αν δεν δειξει τιποτε ανησυχητικο η αμνιο (που ηταν φυσιολογικη) ειναι κατα 99% φυσιολογικη παραλλαγη και θα εχει εμφανιστει μεχρι την γεννηση θα τον ρωτησω την επομενη φορα να δω τι γινεται γιατι δεν ανεφερε κατι, αν ηταν κατι πιστευω θα μου το ελεγε. Περαστικα με τη μεση σου και υπομονη σου εχει μεινει πολυ λιγος χρονος! Γιουπιιιιιιιι!

EXPECTING ANGEL για το πωπουδακι του μωρου εχω παρει τις κρεμουλες εντατικης φροντιδας της chicco και ελπιζω να βγουν καλες αν και μια φιλη μου κακολογουσε την Chicco σαν εταιρεια οτι δεν ειναι καλη.. Τι να πω βλεποντας και κανοντας...Εγω σιγα σιγα λεω να ξεκινησω τη βαλιτσουλα να την φτιαχνω μην τυχει τιποτε απροοπτο και τρεχω τελευταια στιγμη, 20-1 εχω το επομενο ραντεβου να ειναι ετοιμη λεω..

RENAKI ποιο ασβεστιο παιρνεις? εγω παιρνω το mega calcium που ειναι αναβραζων και ειναι σαν πορτοκαλαδιτσα η γευση του αλλα σε λευκο χρωμα, δεν ξερω αν υπαρχει και σε χαπακι αλλα εγω εχω ενα θεμα με τα χαπια και δυσκολευομαι να τα καταπιω!χαχα και ομως δυσκολευομαι πολυ κοριτσια. Ουρεοπλασμα μου ειχαν βρει και μενα στο α τριμηνο αλλα σε επαναληπτικες εξετασεις ηταν αρνητικες και ετσι την γλυτωσα μπορει να ειχα γινει καποιο λαθος ειπε ο γιατρος, αν και δε νομιζω να προκαλει καποιο προβλημα στο μωρακι σου ειναι κολπικο.Οσο για τον απολογισμο της ζυγαριας το τσιμπησα σχεδον το κιλακι τα χριστουγεννα αλλα θα προσπαθησω τουλαχιστον να το διατηρησω οσο μπορω...

JOKOTS το ξυρισμα γινεται στα τελειως τυφλα στο μπικινι!χαχα η μονη λυση πιστευω ειναι ο καθρεπτης με λιγο κοπο θα τα καταφερουμε! Το ξυρισμα στο νοσοκομειο με ξυραφακι το κανουν ε?Οσο για το μπεμπουλη υπαρχει η πιθανοτητα να βγει πιο γρηγορα λογω του οτι ειναι μια εβδομαδα μπροστα απο την ηλικια κυησης του και επειδη υπαρχιε παντα η πιθανοτητα προωρου τοκετου λογω της αμνιο που ειχα κανει.

EVINICOLAS τι καλα που πηρε το μικρακι σου! Θα εισαι σιγουρα και πιο ανετα τωρα,εμενα απο την β επιπεδου ηταν με το κεφαλακι κατω γι αυτο πιστευω δεν ενιωθα δυσφορια γενικως και εκει εχει μεινει. Η μαμα μου λεει οτι η κοιλια μου ειναι και χαμηλα... ξερεις τι σημαινει αυτο εσυ που εισαι και δευτερομανουλα?

ROSE τα μικροβιακια δεν πιστευω να επηρεαζουν το μωρακι σου. Ειναι καλα προστατευμενο στο σακο του και μακρια απο τον κολπο για να υπαρχει ο κινδυνος να μολυνθει απο κατι, εχει φροντισει η φυση γι αυτο μην ανησυχεις. Απο κιλα ολες τσιμπησαμε μερικα τωρα τις γιορτες! Εγω ειμαι +8 περιπου και τουλαχιστον προσπαθω να τα κρατησω οσο μπορω αν και ποσο να βαλουμε ακομη? Να βαλουμε και τεσσερα ακομη?? ε παλι καλα θα ειμαστε πιστευω ...Καμια κοπελα απο εδω δεν εχει ξεφυγει ειμαστε στιλακια!χοχοχο

IOANNA καλως ηρθες κοπελα μου και με το καλο το μωρακι σου! Εισαι απο πατρα ε? και ο αντρουλης μου ειναι απο πατρα αλλα τωρα μενουμε ναυπλιο! Εχω πολλες φιλες εκει!

 

 

Ευχαριστω ολες σας για τα περαστικα για την μαμα μου! Η καημενη περναει εφιαλτικες στιγμες υποφερει απο το σπασμενο ωμο και βγηκε απο το νοσοκομειο γιατι στο νοσοκομειο ναυπλιου που νοσηλευοταν δεν εχουν υλικα για χειρουργειο και επρεπε να περιμενει μεχρι τελος γεναρη για να χειρουργηθει! Α ρε Ελλαδαρα με τα ωραια σου! Και ετσι βγηκε ειναι στο σπιτι με αναγλητικα και μεσω γνωστων θα παμε στο νοσοκομειο Αργους να χειρουργηθει μαλλον παραμονη πρωτοχρονιας!  

Εμεις κατα τα αλλα ολα καλα ο μπεμπουλης μια χαρα εχει μεγαλωσει αρκετα και ακομη και η καθε μικρη του κινηση γινεται αντιληπτη οι κλωτσιες του ειδικα πονανε και λιγακι αλλα χαλαλι του! χεχε Σκεφτομαι πως ο καιρος πλησιαζει και σκεφτομαι ποτε περασε ο καιρος! Ψωνισαμε καποια πραγματακια τωρα που ανεβηκαμε αθηνα απο εβδομαδα θα παραγγελιω το καροτσακι του 3 σε 1 και το βρεφικο δωματιο θα το παρω τελικα απο το ΙΚΕΑ.Ειχε παρα πολυ ωραια πραγματα και θα μας στοιχισουν και πιο οικονομικα ωστε να μπορεσουμε να το στολισουμε κια αναλογως. Γυρω στις 15 γεναρη θα ξαναρθει ο αντρουλης μου και θα φτιαξουμε το παιδικο δωματιο (βαψιμο επιπλα κτλ) ειμαι πολυ χαρουμενη αν κ η γιαγια δεν μας μιλαει πια αλλα ας πιει ξυδι δεν μπορω να ασχολουμαι μαζι της αλλο πια!  Εχθες ηταν το μηνμοσυνο του παππου (του αντρα της ) και ηταν ολοι οι συγγενεις ψυχροι μαζι μου λες και καναμε κανενα κακο! Αλλα τεσπα ετσι ειναι τα συγγενολογια και δεν δινω σημασια..

 

Φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςς τις κοιλιτσες και τις μελλουσες μανουλες! <3

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα κουκλιτσες μου!

 

ΝΤΟΥΛΑΑΑΑΑ να την χαιρεσαι την ομορφονια!να ειναι παντα γερη δυνατη και ευτυχισμενη!!!Αχ πολυ εχω συγκινηθει!!!!τι καλα!!!!και τωρα που γυρισατε και σπιτακι θα  προσαρμοσυτειτε και ολα θα πανε τελεια....!

Μου φαινεται τωρα σιγα σιγα θα αρχισουμε να λεμε για τα μωρακια μας αντι για τα εμβρυακια μας!χαχαχ 

Κατερινουλα γιατι δε λεσ στον αντρα σου να σου κανει λιγο μασαζακι στη μεσουλα απαλα, μου εχουν τυχει πολλες εγκυουλες με παρομοιο προβλημα και τις ανακουφιζει σδεχον ολες, λιγο ακομα υπομονη!!\

 

χαιρομαι που ειστε καλα! εμεις εχθεσ ειχαμε τραπεζι στο σπιτι και μαλλον κουραστικα πολυ γιατι μετα το περας της βραδυας με επιασε ενασ πολυ δυνατοσ πονος χαμηλα, ουτε τισ σκαλεσ δε μπορουσα να ανεβω για να παω στο υπνοδωματιο, σημερα ομωσ ολα οπως πριν!γλυτωσα και τη φασινα, τα εκανε ολα ο αντρουλης μου να 'ναι καλα!ο μπεμπης εχει παθει παρακρουση και κουναει ολη μερα και ολη νυχτα, τλχν τον νιωθω και δεν ανησυχω, ξεκινησα και την αντιβιωση και εχει ο θεος!επισης ανεβηκα και στη ζυγαρια,βρηκα το θαρρος χαχα, +9, δυο κιλα παραπανω απο την προηγουμενη φορα που ζυγιστηκα αααααααχ!

 

αυτα απο μας,σας φιλω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kangaroo k Expecting angel κ εγω αμα περπαταω σε ανιφοτα εστω κ λιγο πωναω χαμηλα αρκετα το ιδιο αμα ειμαι ορθια ακινιτη πανω απο πεντε λεπτακια... Αυτο που με ξεκουραζει απιστεφτα ειναι: βαζω δυο μαξιλαρια στο πατωμα με τα ποδια λυγιζμενα προς τα πισω κ το κεφαλι στον καναπε( κοιλια στηθος στον αερα) παιρνω σταθερες ανασες κ ο αντρουλις μου μου κανει μασαζακι στην ουριτσα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Joanna εγω Αθηνα θα παω στον Μαλλιγιανη.αντε με το καλο να εχουμε τελεια αποτελεσματα!

expecting angel εννοειται θα μπω να σας πω τα νεα μας απλα ισως να μην προλαβω την ιδια μερα.το εχω ακουσει για το αμυγδαλελαιο οτι κανει καλο οποτε παρε να εχεις δεν χανεις τιποτα...μια χαρα μου φαινεται η συνταγη σου καλη επιτυχια!οσο για την ορθοστασια ασε το χειροτερο μου δεν μπορω με τιποτα...νιωθω και εγω διαφορα τωρα τελευταια...η μπεμπα κανει κατι κινησεις τρελες ωρες ωρες λες και μου πιανουν τα πλευρα και μου τα γυρνανε νιωθω...επισης νιωθω πιεση εντονη μερικες φορες χαμηλα και εχω και συχνοουρια!φοβαμαι οτι θα εχω μικροβιο και θα χρειαστει αντιβιωση...αντε να παω στον μικροβιολογο να κανω καλλιεργεια να ηρεμησω!ειναι ηδη γυρισμενη η μικρη και ισως πιεζει το κεφαλακι της χαμηλα γι αυτο το νιωθω αυτο..ειναι και η δικια σου γυρισμενη?

kangaroo υπομονη μπηκες στον μηνα σου τωρα σε λιγο καιρο θα ερθει το μπουμπουκακι σου...σε καταλαβαινω εν μερη παντος γιατι και εγω απο τωρα ολο και κατι θα εχω καθε μερα...ελπιζω να περασατε πολυ ωραια σημερα περιμενουμε νεα σου!

Αναστασια φτου φτου μια χαρα εισαι εσυ στα κιλα εγω που ημουν +12 πριν τις γιορτες ποσο θα φτασω οεο?αστα εχω ξεφυγει αλλα το καλο ειναι οτι δεν μου φαινεται..που τα εχω κρυψει δεν μπορω να καταλαβω χιχιχιχιχ τι περναει η γυναικα με το "ωραιο" κρατος που εχουμε,τι να πω περαστικα!οσο για την γιαγια οπως λες μην δινεις σημασια αστην θα ξεθυμωσει καποια στιγμη...

Ρενακι μια χαρα και εσυ με τα κιλα ειπαμε μονο εγω εχω ξεφυγει...

η μπεμπα μου και μενα εχει παθει παρακρουση κοπαναει λες και ειναι σε γηπεδο χαχαχα μιλαμε κανει κατι περιεργα που θα ηθελα να ειχα ενα μονιτορ να την εβλεπα τι ακριβως κανει...χαλαλι της ομως ξερω ετσι οτι ειναι καλα!!

αυτα τα νεα μας φιλια πολλα σε ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!Ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας!!!!!!Γεννησα μια υγιεστατη κ πανεμορφη μπεμπουλα με φυσιολογικο τοκετο χωρις επισκληριδιο 3330γρ κ 50cm ...Γεννησα πολυ γρηγορα μεσα σε μιαμιση ωρα,καλα ο πονος δεν περιγραφεται η αληθεια ειναι αλλα πραγματικα το ξεχνας...ηδη την ωρα που τελειωσε ο τοκετος κ με εραβε ο γιατρος μου γυρναω κ του λεω το ξανα κανω ανετα!!!!!Βγηκαμε σημερα απο το νοσοκομειο ειμαστε πολυ καλα θηλαζουμε κ ειμαστε ευτυχισμενες κ οι δυο!!!!Αχχχ κοριτσια ευχομαι ολοψυχα σε ολες να κρατησετε τα ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ σας αγκαλιτσα δεν μπορουσα να φανταστω αυτο το ΥΠΕΡΟΧΟ συναισθημα μεχρι που την πηρα αγκαλια!!!!!!Πραγματικα ηταν το καλυτερα Χριστουγεννα της ζωης μου!!!!!Δεν εχω χρονο να σχολιασω τα δικα σας μιας κ θηλαζουμε αποκλειστικα κ στον μεσο χρονο που ξεμενει κλεινω κι εγω τα ματια μου να ξεκουραστω!!!!Φιλακια στις κοιλιτσες σας να τις προσεχετε πολυ κρυβουν μεγαλη εκπληξη!!!!!Θα επανελθω συντομα!!!!

να σου ζησει η κορουλα σου! να δινεις θαρροσ σε ολες εμας που ειμαστε στην αναμονη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας ομορφες

Εμεις περασαμε ομορφα το πρωι στο παρτυ της μικρης μου, ειχε τους φιλους της παρεας και το ευχαριστηθηκε οπως και ο Νικολας που και αυτος επαιξε στον παιδοτοπο. Εγω ποναω και αυριο θα μιλησω και με τον γιατρο να δω τι θα μου πει γιατι ειναι μια βδομαδα τωρα και βελτιωση δεν βλεπω.

Μη λετε για φαγητο αυτες τις μερες νομιζω εχω ξεφυγει και εγω ειμαστε στους μηνες που μπαινουν τα κιλα τσακα τσακα μας επεσαν και οι γιοτρες με τα τραπεζια και τα γλυκα που να συγκρατηθεις. Εμενα ευτυχως δεν με ζυγιζει του λεω εγω ποσο εχω παρει, βεβαια ανεβαινω καθε πρωι στην ζυγαρια για να ξερω που βρισκομαι.

Χριστινα καλες βολτες και καλα να περασετε τωρα που εχει αδεια ο αντρας σου! Εχω ακουσει αρκετες μανουλες να χρησιμοποιουν αμυγδαλελαιο και κεραλοιφη εγω προσωπικα χρησιμοποιω της frezyderm και αφου ημουν ευχαριστημενη δεν την αλλαξα. βασιλοπιτα λεω και εγω να φτιαξω φετος ετσι με ασπρο γλασο εχω βρει μια συνταγη. Να κανω και μια χαζη ερωτηση αφου εχεις εμπειρια το φλουρι το βαζεις στο τελος ή πριν την ψησεις? Πιεση χαμηλα ετσι οπως το λες νιωθω και εγω και ειναι το μωρακι που πιεζει με το κεφαλακι του και κατεβαινει σιγα σιγα.

Γιωργια ευχαριστουμε για την συνταγη ωραια θα ειναι μιαμ μιαμ μιαμ.

Διαμαντουλα να σας ζησει η μπεμπουλα, γερη τυχερη ευτυχισμενη!!! Καλους θηλασμους! Γεννησες πολυ ευκολα και ολα πηγαν τελεια και πραγματικα οπως το περιγραφεις αυτο το συναισθημα ειναι μοναδικο, οταν κρατας το πλασματακι που βγηκε απο μεσα σου αγκαλια νιωθεις μια απιστευτη ολοκληρωση ολα τα αλλα μπαινουν αυτοματως σε δευτερη μοιρα.

Δωρα καλα κανετε και βγαινετε τωρα που εχετε χρονο με τον αντρα σου, μετα οσο ευκολο και ησυχο μωρακι να εχεις ειναι πιο δυσκολες τετοιες εξορμησεις, απααριτητες ομως παντα για το ζευγαρι.

Rose και joanna με το καλο αυριο το ντοπλερ, θα δειτε τα ζουζουνακια σας και εμεις θα περιμενουμε νεα σας. Ενας απλος υπερηχος που κοιταει την αναπτυξη του μωρου ειναι και την ροη αιματος στον ομφαλιο λωρο, συνηθως δεν κανουν κολπικο.

Joanna εγω εχω σπουδασει Πατρα, ωραια φοιτητικα χρονια και εκει γνωριστηκα και με τον αντρα μου, ειμαστε ομως και οι δυο απο Αθηνα.

Αναστασια με το καλο να φτιαξετε και το βρεφικο δωματιο, να πανε ολα καλα με την μαμα σου και οσο για την γιαγια μην στεναχωριεσαι παραλογα ολα αυτα και κριμα που δεν βρισκεις και συμπαρασταση απο τους υπολοιπους. Το ιδια ασβεστιο πινουμε!!

Rose εγω εφτασα τα +15 αλλα οπως λες και εσυ σε οποιον το λεω μου λεει οτι δεν φαινονται πουθενα απορω και εγω η ζυγαρια που τα βρισκει. Παντως τωρα στο τελος κανουμε και μεγαλη κατακρατηση υγρων οποτε ειναι και αυτος ενας λογος.

Ρενα ξεκουραση και εσυ, μου κανει λιγο μασαζακι το βραδυ, βαζω και μια θερμοφορα για λιγη ωρα, καπως καλυτερα νιωθω τοτε αλλα επειδη δεν υπαρχει περιπτωση αλλης ωρας για ξεκουραση περαν του βραδινου υπνου δεν βλεπω και καμια σπουδαια βελτιωση.

Stavroulinia περιμενεις και εσυ τωρα κοντα το μωρακι σου, με το καλο, ποτε εχεις ΠΗΤ? πρωτομανουλα και εσυ?

Νομιζω προλαβα και τα διαβασα ολα, ελπιζω να μην ξεχασα καμια, καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας, ειμαι καινουργια στο φορουμ, πρωτομανουλα κι εγω και αυριο ειμαι στην 32 εβδομαδα εγκυμοσυνης  με ΠΗΤ 24/02/2014.Περιμενουμε με τον συζυγο μου με πολλλη ανυπονησια την μικρουλα μας.Μεχρι τωρα εχουν παει ολα καλα , ειχα μια καλη εγκυμοσυνη χωρις εμετους , πηγα και διακοπες το καλοκαιρι, ολα οκ. Το μονο που εχω κανει ειναι μια περιδεση τραχηλου  προληπτικα στον 4 1/2 μηνα γιατι βρηκαν στον υπερηχο οτι ειχα χοανοειδη τραχηλο και μαλακο εκ γενετης και φοβηθηκε για προωρο τοκετο ο γιατρος μου.Εγω βεβαια , δεν ειχα κανενα συμπτωμα , αλλα μεχρι τωρα ειμαι κανονικα στην δουλεια μου , χωρις κανενα προβλημα.Η μικρουλα μας παει καλα αναπτυσεται , λιγο στο βαρος ειναι μικροτερη , αλλα ο γιατρος δεν ανησυχει.Θα παμε για doppler την τριτη 31/12/2013 , και ελπιζω να εχει παρει βαρος κι αλλο και ολα να ειναι καλα.Εγω στο συνολο εχω παρει 9,5 κιλα με κανονικη διατροφη.Η πλακα ειναι οτι πηρε και ο αντρουλης μου χαχαχα! 

Εχω παραγγειλει καροτσι , κουνια , αλλαξιερα , στρωματακι σεντονια , μια κουνουπιερα απο το ικεα και μια πολυθρονιτσα απο εκει επισεις, εχω ηδη στο δωματιο και ενα κομοδινο , ενα μπαουλακι με δυο αρκουδια.Σκεφτομαι στους τοιχους να βαλω αυτοκολλητα δεντρακι και αστερακια στο ταβανι, πηρα και μια κουρτινα απο την λαικη , και ενα χαλακι .Τα μωρουδιακα ακομα εχω αφησει τελευταια και την βαλιτσα του μαιευτηριου,ειμαι λιγο πελαγωμενη σε αυτα.Οπως επισεις και τα ειδη θηλασμου ,  το μπανακι το εχω παρει.Θα ηθελα πολυ να την θηλασω την μικρη μου, θεωρω οτι ειναι φοβερο το δεσιμο. Δεν ξερω ακομα αν θα γεννησω με καισαρικη η φυσιολογικα , εξαιτιας της περιδεσης , και μιας παλιας ινομυοματεκτωμης που εχω κανει πριν 7 χρονια. Ειδομεν!

Τελος κλεινω με αυτο , καλη πρωτοχρονια να εχουμε  και ευχομαι οτι καλυτερο για ολες τις μελλουσες μαμαδες και τα μωρακια τους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια! Τι κανετε? Ολες καλα βλεπω!

Κατερινα να μιλησεις με τον γιατρο να σου πει κατι να σε ανακουφισει, δεν γινεται συνεχεια με τοσο πονο. Εσενα για το βαρος σου εχει εμπιστοσυνη ο γιατρος σου, εγω κ που του λεω με βαζει να ζυγιζομαι... Πολυ ψυχοφθορο αυτο! Ετσι δεν ενιωθα ουτε οταν πηγαινα σε διαιτολογο κ εκανα διαιτα!! Κ εγω φετος θα κανω βασιλοπιτα, φετος με επιασε η προκοπη με την κοιλια στο στομα!!! Για το κερμα που ρωτησες εγω θα το βαλω μετα το ψησιμο αλλα πριν το στολισμα για να μην ξερω που ειναι. Χριστινα εχω ακουσει για το αμυγδαλελαιο οτι κανει καλο κ σε εμας για τις ραγαδες, αλλα για το μωρο δεν ξερω. Εγω εχω παρει τη sudocream για τα συγκαματα αλλα θα περιμενω να μου πει κ ο παιδιατρος τη γνωμη του. Δωρα ευκαιρια τωρα που μπορειτε με τον αντρα σου να χαρειτε στιγμες οι δυο σας, γιατι μετα μαλλον θα μονοπωλει το ενδιαφερον κ τον χρονο σας η μπεμπουλα! Joanna στο ντοπλερ δεν γινεται κολπικος υπερηχος εκτος αν το κρινει ο γιατρος. Εμενα μου κοστισε 110 Ευρω αλλα διαφερει αυτο. Καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα! Rose κ εσυ καλα αποτελεσματα να εχεις! Περιμενουμε τα νεα σας απο την εξεταση! Αναστασια με το καλο να ξεκινησετε ετοιμασιες για το δωματιακι του μωρου επιτελους! Αυτα δυστυχως τα εχουν ολες οι οικογενειες λιγο πολυ και καλα θα κανεις να μη δινεις σημασια στο σοϊ γιατι καλα λογια αποκλειεται να ακουσεις, ειδικα αν η γιαγια φροντισε να ενημερωσει ολους (κ κυριως ολες) για το τι εγινε φυσικα με την δικη της εκδοχη... (Σ' αυτη την εκδοχη συνηθως περιλαμβανεται η μεγαλη ηλικια της και το ποσο αδικα και απανθρωπα της φερθηκες!!). Κοιταξε να χαρεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου κ να μη χαριζεσαι σε κανεναν που θελει να σου χαλασει τη διαθεση. Κ παλι περαστικα στη μαμα σου, τι τραβαει κ εκεινη..!!! Ρενακι κοιτα να ξεκουραστεις!! Πολυ κουραση αυτες τις μερες κ λογω του αυξανομενου βαρους μας η κατασταση ειναι χειροτερη!!! Παλι καλα που σε βοηθησε ο αντρας σου, ειναι απο τα καλα της εγκυμοσυνης!! Κ εμενα μου κανει απο την αρχη οοοολες τις δουλειες! Ακομα κ σιδερο τον εμαθα! Μονο κανενα πιατο να πλυνω που κ που. Κ ας δουλευει ο καημενος ενω εγω καθομαι σαν βασιλισσα ολη μερα στον καναπε.... Stavroulinia με το καλο κ εσυ το μωρακι σου! Μην αγχωνεσαι, ολες τα ιδια περναμε, ειδικα οι πρωτομανουλες πελαγωνουμε με το παραμικρο! Με γεια και τα πραγματακια σας και με το καλο να τα παραλαβετε! Και να γεμισουν με ενα υγιες και καλοτυχο μωρακι!! Καλη επιτυχια στο ντοπλερ σου κ περιμενουμε τα νεα σου.

 

Εμεις μια χαρουλα, ειμαστε πολυ καλα, κουνιομαστε ολη μερα, μονο που μερικες φορες μαλλον τα ποδαρακια του ειναι ψηλα και κλωτσαει τους πνευμονες κ το διαφραγμα και μου κοβεται η ανασα, αλλα χαλαλι του, μετα απο λιγο τα παιρνει απο εκει. Εμεις πηραμε ενα καλαθακι κ το στολισαμε μαζι με τον αντρα μου για τα γλυκακια που θα κερναμε στο μαιευτηριο και μετα θα το κανω καλαθακι για τα καλλυντικα του μπεμπηηηη!!! Εχω ξετρελαθει τωρα που κοντευει ο καιρος κ ασχολουμαι με τα πραγματακια του!! Φιλακια απο εμας στις κοιλιτσες σας!!!! http://t.co/1abOUJcRBg αυτο ειναι το καλαθακι μας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοκόνες! Είμαι πρωινή πρωινή σήμερα. Μιας και δεν πολυκοιμήθηκα το βράδυ είπα να σηκωθώ. Η μπεμπίτσα και εγώ είμαστε μια χαρά!

 

Κατερίνα μου χαίρομαι που περάσατε ωραία. Και του χρόνου να γιορτάσετε όλοι μαζί πάλι! Πες στο γιατρό μήπως σου δώσει τίποτα να παίρνεις μπας και σου περάσει. Στη βασιλόπιτα το φλουράκι το βάζουμε μετά το ψήσιμο για να μην γυρίσει οριζόντια, αλλά όπως λέει και η Γεωργία πριν το στόλισμα. Εγω σήμερα θα την κάνω για να μείνει και μια μερούλα να ποτίσει το γλάσο. Εγω από κιλά πρέπει να σε πέρασα τελικά. Πρέπει να είμαι +16 τώρα και το πρόσωπό μου όπως λες έχει πρηστεί. Δεν ξέρω αν είναι λόγω των ημερών πάντως για κανά 3ημερο, 4ημερο πριν πάω στο γιατρό θα κάνω πάλι αποτοξίνωση.

 

Rose μου και Joanna με το καλό τα doppler σας σήμερα! Είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι τέλεια! Και η δική μου μπουμπού έχει πάρει θέση και για αυτό μπορεί να νιώθουμε πίεση χαμηλά Rosaki. Και η συχνουρία εννοείται οτι δίνει και παίρνει και κυρίως το βράδυ.

 

Stavroulinia καλώσήρθες και με το καλό η μπεμπούλα σου! Έχουμε και άλλες μπεμπούλες μοντελάκια εδώ στην παρέα και ανησυχούμε εμείς οι μανούλες τους. Τη δικιά μου 30w6d μου την έβγαλαν 1470gr. Ούτε εμένα ανησύχησε ο γιατρός απλά μου είπε πως είναι λίγο μικρή. Τώρα μέχρι να την ξαναδώ στις 13/1 έχω μια έννοια για το βάρος αλλά πιστεύω όλα θα είναι καλά. Με το καλό και σε σένα το doppler σου!

 

Γεωργία μου τέλειο το καλαθάκι σας!!Τι θα κερνάτε έχεις σκεφτεί;Και εγώ έτσι ξετρελαμένη είμαι. Από τη μια ανυπομονώ να έρθει η ώρα και απο την άλλη θέλω να την έχω στην κοιλίτσα μου όσο πρέπει. Θα περάσει ο καιρός που θα πάει!Πάντως σε αυτό που λες για το ζύγισμα συμφωνώ απόλυτα. Πολύ σπαστικό! Και μένα έρχεται και η μαια ή κάποια κοπέλα που δουλέυει εκεί και κοιτάει και απο πάνω!αχχααχαχχααχ Μην τυχόν και κρύψω τίποτα άραγε;;; Τέλοσπάντων ας είναι όλα καλά και το μόνο θέμα μας να είναι τα κιλά. 

 

Κορίτσια θα πάρετε να έχετε και κανένα κουτί βρεφικό γάλα στο σπίτι για παν ενδεχόμενο ή όχι; Έλεγα να πάρω, όπως πήρα και μπιμπερό προληπτικά, μην χρειαστεί και τρέχουμε τίποτα νυχτιάτικα. Αλλά από την άλλη δεν ξέρω και τι θα πρότεινε ο παιδίατρος σε τέτοια περίπτωση. Απλά μπορεί να πάρω ένα γνώστο να το έχω (πχ. της Nestle για την πρώτη βρεφική ηλικία) για περισσότερη ασφάλεια. Θέλω να θηλάσω αποκλειστικά βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Από εσας το έει σκεφτεί αυτό καμία;

 

Φιλάκιααααα σε όλες σας και στα μπεμπάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια όμορφα.

 

Χριστίνα μου την ίδια πίεση νιώθω και εγώ χαμηλά,ειδικά όταν κουράζομαι δεν μπορώ ούτε να κουνηθώ από τον πόνο χαμηλά και στην πλάτη.Δυστυχώς τις δουλειές στο σπίτι τις κάνω ολες μόνη μου και δεν υπάρχει βοήθεια από κανέναν!Σχετικά με το γάλα σε σκόνη,έχω διαβάσει ότι συνήθως άμα θέλεις να θηλάσεις δεν βοηθάει να βρίσκεται στο σπίτι γιατί με την πρώτη δυσκολία καταφεύγεις εκεί.Εμένα αυτό βέβαια δεν με βρίσκει σύμφωνη,διότι φαντάσου το παιδί για τον οποιοδήποτε λόγο να μην χορταίνει ή πίνει,τότε τι κάνεις μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα;Το αφήνεις να σπαράζει μέχρι να βρεις εσύ διανυκτερεύον φαρμακείο;Δεν ξέρω βέβαια,ας μας πει κάποια κοπέλα που είναι ήδη μανούλα και μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω.

Αναστασία μου με το καλό να φτιάξετε το δωματιάκι του μπέμπη σου και να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς,χωρίς να ακούς κανένα ζηλιάρη και κακεντερχή συγγενή.Εσύ να κοιτάξεις την οικογένειά σου και τους άλλους άστους να λένε......Εγώ είμαι αυτής της λογικής!!!

Ρενάκι είσαι μια χαρούλα από κιλάκια.Άσε που τι ανάγκη έχεις εσύ;Απ'ότι σε θυμάμαι στην φωτο της ομαδούλας μας,είσαι στυλάκι!!!Εγώ ήμουν στα +9 πριν τις γιορτές και θα πάω στο γιατρό μετά τις γιορτές να δω τι θα δείξει η ζυγαριά!!!!!Η δικιά μου δείχνει ότι προς το παρόν...είμαι στα ίδια.

Joanna και Rοse να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα από το doppler σας και να μας ενημερώσετε με την πρώτη ευκαιρία!Ροζάκι ευχαριστώ για την παραχώρηση της φωτο.....έτοιμη ήμουν και εγώ να την αλλάξω!Φαντάσου λέει να βάζαμε παλι την ίδια...χιχι!

Kατερίνα μου πράγματι πρέπει να πεις στο γιατρό να σου δώσει κάτι,γιατί μπορεί να μπήκες στο μήνα σου,αλλά ποιός ξέρει πότε θα κάνει εμφάνιση το μικρούλι σου;Μην υποφέρεις μέχρι τότε..

Σταυρουλίνα,με το καλό και το δικό σου το μωράκι!Μην ανησυχείς για το βάρος της μπέμπας σου,εδώ στο φόρουμ είμαστε ήδη 3 που περιμένουμε κοριτσάκια και είναι λίγο μικροκαμωμένες,αλλά όλα είναι μια χαρά.Το σημαντικό είναι να αναπτύσσεται το μωρό σωστά και τα κιλά είναι το λιγότερο.Όπως μου είπε και ο γιατρός δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο,ούτε ζυγίζουμε το ίδιο!Με τα καλό και το doppler σου αύριο και να πάνε όλα τέλεια!

Γεωργία μου το καλαθάκι σας είναι πολύ όμορφο!Θα δίνετε και γλυκά στο μαιευτήριο ε;Να και κάτι,που όσο οργανωτική και αν είμαι,δεν το είχα σκεφτεί!!!Για πες καμιά ιδέα,τι γλυκά λες να προσφέρεις;Να αντέχουν και τη ζέστη του μαιευτηρίου!

 

Εμείς είμαστε μια χαρούλα αν και όσο περνάει ο καιρός,νιώθω σαν μπαλίτσα με πόδια!Μπαίνω στο μήνα μου σε 3 μέρες και θέλω να οργανώσω λίγο τα πράγματα για να ξέρω τι πρέπει να κάνω όταν έρθει η ώρα.Έχω ήδη γράψει το τηλ του μαιευτηρίου και ενός ραδιοταξί(σε περίπτωση που γεννήσω ώρα που θα λείπει ο άντρας μου στη δουλεια)και τα έχω βάλει πάνω στο ψυγείο για να τα βλέπω.Εστειλα τον άντρα μου να βγάλει και τα χαρτιά που χρειάζονται στο νοσοκομείο,για να είμαστε έτοιμοι.Μην τρέχει και για αυτό τελευταία στιγμή.Θέλω να ετοιμάσω και κάποια φαγητά,να τα βάλω στην κατάψυξη,για να τα έχω τις πρώτες μέρες μέχρι να βρούμε λίγο τους ρυθμούς μας!Βρήκα και την παιδίατρο μας και θα την πάρω τηλ μετά τις γιορτές να την ρωτήσω μερικά πραγματάκια που θέλω σχετικά με τις πρώτες μέρες του μωρού!

 

Αυτά από μας!Φιλιά σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα σας!! Χριστινα και Δωρακι δεν εχω σκεφτει ακομα ποια γλυκα θα παρουμε. Οπου κ αν εχω παει σε γνωστες μου στο μαιευτηριο εργολαβους κερνανε. Αλλα εγω θα προτιμουσα κατι αλλο, οτιδηποτε, αλλα οχι αυτο. Αφενος δεν μου πολυαρεσουν (τωρα θα μου πειτε γιατι, εγω θα τα φαω??) και αφετερου δεν θελω τοσο κλασικα. Καμια καριοκα θα ηταν καλα, αλλα δε νομιζω να αντεξουν... Θα ψαξω σε κανενα ζαχαροπλαστει να δω ποια αντεχουν εκτος ψυγειου. Δεν μπορει, κατι θα υπαρχει!! Εστω αμυγδαλωτα! Επισης Χριστινα κ εγω εχω παρει μπιμπερο προληπτικα αλλα γαλα δεν θα παρω ακομα. Αν δω στο μαιευτηριο οτι δυσκολευομαι στον θηλασμο κ πρεπει να τρωει κ αλλο το μωρο θα παει ο αντρας μου να παρει καποιο οσο εγω ειμαι μεσα. Δωρα καλα εκανες κ εχεις σε ετοιμοτητα τηλεφωνα πρωτης αναγκης κλπ, απο εδω κ περα δεν ξερεις ποτε θα θελησει η μικρη σου να ερθει!! Εγω απο την αλλη εβδομαδα θα ετοιμασω τη βαλιτσα και θα ειναι ολα στη θεση τους. Φιλακια πολλα σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...