Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ολοι εχουμε την αγωνια καταρχην για ενα γερο και υγιες μωρο....αφου ειδα στην αυχενικη οτι ολα ειναι καλα μετα αρχισε να με τρωει το θεμα του φυλλου.εχω ειδη ενα αγορακι 3 χρονων και ειμαι στην 15 εβδομαδα για το δευτερο μωρακι.ο γιατρος μου στις 11 εβδομαδες μου ειπε οτι κατι διακρινει αναμεσα στα ποδαρακια του.ωραια αρα ο κωνσταντινος μου θα αποκτησει εναν αδερφουλη.στην αυχενικη μας ειπε ο αλλος γιατρος οτι ειναι μαλλον κοριτσι.η χαρα του μπαμπα ξετρελαθηκε ο ανδρας μου.τωρα στην 15 εβδομαδα μας ειπε ο γιατρος οτι μαλλον για αγορι το παει αφου κατι υπαρχει αναμεσα.υπαρχει καποια περιπτωση σχετικα με το μπερδεμα του φυλλου? περιμενω απαντησεις και ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσίευση

Κι εγώ έγινα είκοσι εβδομάδων μέχρι να μάθουμε το φύλο. Μία μας λέγανε αγόρι, μία κορίτσι, και μάλιστα πριν τη β' επιπέδου, ο γιατρός μου μας είπε ότι αν ήταν να παίξει στοίχημα, θα το έπαιζε στο κορίτσι.

Τελικά στη β' επιπέδου μάθαμε ότι είναι αγόρι, κι από τότε δεν άλλαξε κάτι!

Δημοσίευση

γερο και καλοτυχο να ειναι το μωρακι σου....απλα δεν μπορω να καταλαβω πως αυτο που διακρινοτανε στην αρχη εξαφανιστηκε και μετα εμφανιστηκε παλι.γερο και καλοτυχο να ειναι το μωρακι σου

Δημοσίευση

εξαρτάται από τη στάση που έχει το πουλάκι...χαχαχα

στη 15η βδομάδα μας έδινε90% πιθανότητες για κορίτσι.

δήλαδη ηταν σίγορη ότι ήταν κορίτσι, απλά κράτησε ένα 10% γιαν παν ενδεχόνενο.

μετά από δύο βδομάδες μας έκανε την έκπληξη ο μπόμπιρας κ μας εδειξε να προσόντα του

Δημοσίευση

Έτσι όπως τα λέει η Νανούκα: ειδικά αν ο γιατρός δεν έχει και πολύ εξελιγμένο μηχάνημα για υπέρηχους, η εικόνα στην οθόνη δεν είναι και τόσο σαφής. Αν κινείται και συνέχεια, αν έχει καμιά περίεργη στάση, μπορεί να γίνει και λάθος εκτίμηση.

Δημοσίευση

Αυτό θα είναι το καλύτερο!

Αφού έχεις ήδη αγοράκι, τότε ό,τι κι αν κάνεις, καλό είναι! Αν είναι αγοράκι, τότε θα έχει ο γιός σου αδελφό. Αν κάνεις κοριτσάκι, τότε θα τα κάνεις ζευγαράκι!

Γερό να είναι, και κάποια στιγμή, δεν μπορεί, θα μάθετε τι είναι; Το πολύ πολύ να το δείτε όταν γεννηθεί, χιχι!

Δημοσίευση

το ειχα σκεφτει οταν εμεινα εγκυος να μην μαθω το φυλλο.αυτο και αν ηταν super....αλλα δεν ειμαι απο τα ατομα που εχουν υπομονη.......τελος παντων σε λιγο καιρο θα μαθω αν θα πρεπει να κανω ροζ η γαλαζια ονειρα.....αν και το ενστικτο μου απο την αρχη με ωθει προς το αγορι....ισως βεβαια με ξεγελαει και το οτι εχω ηδη εναν ζουζουνελο και η ιδεα του δευτερου μου αρεσει.....

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου και με το καλο να χαρισεις αδερφακι στο ζουζουνελο σου:)Εγω παλι στην αυχενικη μου ειπαν 80 τοις εκατο κοριτσακι και στην β επιπεδου μας το επιβεβαιωσαν!θα ηθελα πολυ στο επομενο με τη βοηθεια ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ να μην μαθω φυλο αλλα οπως λες και εσυ ειμαι ανυπομονη και τελευταια στιγμη θα θελω να μαθω τι ειναι!Γερο να ναι πανω απο ολα και οτι να ναι!υγιες να ειναι το κυριοτερο!καλη συνεχεια!

Δημοσίευση

Εγω θα μπορουσα να μη μάθω αν δεν ειχα τοσο επίμονο αντρουλη!!! Φαγωθηκε να μάθει κ νε παρέσυρε! Ε λίγο κ τα ψωνιααααα χαχαχαχα!!! Εμενα μεχρι την 15βδ μου ελεγε ο ντοκ μαααλλον κοριτσι! Μετα στην 20η αλλαξα γιατρο κ το πρώτο που μου ειπε ήταν:εμεις οι ποντιοι τα λεμε κακαλα! Κ τσουπ ειδαμε πεντακάθαρα ενα τσουτσουνι που στη β επιπεδου το επιβεβαιωσαμε για τα καλά! ! Τοτε ειναι κ το πιο σίγουρο! Περιμενε τη β επ. κ μετα ξεκίνα τα ψώνια!

ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!!

Δημοσίευση

ναι δεν ξαναρωταω το γιατρο αυτο ειναι σιγουρο θα περιμενω τη β επιπεδου....αλλα με τρωει πολυ για να μαθω.πιανω την κοιλια μου και αναρωτιεμαι.....τι μωρακι εισαι εσυ εδω μεσα?

Δημοσίευση

αχ το καλο δεν το ειπα....ο ανδρας μου, μου ειπε οτι εαν ειναι αγορακι αυτο,θα κανουμε και ενα τριτο.εαν και το τριτο ειναι αγορακι,θα κανουμε και ενα τεταρτο....η απαντηση μου ηταν οτι εαν και το τεταρτο ειναι αγορακι το επομενο που μας μενει να κανουμε,ειναι να αγορασουμε εναν σκυλο,και να τον ονομασουμε ρανταπλαν,αφου θα εχω κανει τους νταλτονς.....κοριτσια ΣΟΣ ευχηθειται μου να ειναι κοριτσι οχι οτι με χαλανε τα 4 αγορακια...λατρευω τα παιδια και αν τα οικονομικα μας ηταν καλα δεν θα το σκεφτομουνα.....

Δημοσίευση

Η μαμά μου ψάχνοντας το γιό έκανε 4 κόρες!!! Χαχαχα, ό,τι στείλει ο Θεός στην καθεμιά μας κορίτσια, γερά και τυχερά παιδάκια!

Εγώ έχω μια κόρη 2,5 χρονών κ είμαι 16 εβδ. έγκυος, ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι!

Δημοσίευση

ναι φυσικα μπορειε να κανει λαθος - στην αρχη κλειτοριδα και πουλακι μοιαζουν αρκετα

οποτε κανε λιγο υπομονη ακομα

παντως οπως λενε τα κοριτσια η σταση μετραει του μπεμπε μετραει πολυ

μια ξαδερφη κοντεψε να γεννησει η γυναικα και ηξερε οτι εχει κοριτσι

στον 70 ο=που γυρισε τελικα πιστοποιησανε οτι ειχε αγορι

με το καλο το μωρακι σου

Δημοσίευση

Είχα κι εγώ μεγάλη αγωνία για το φύλο και στις δύο μου εγκυμοσύνες. Ευτυχώς σε καμία από τις δύο δεν έπεσαν έξω γιατί θα εκνευριζόμουν....Στην δεύτερη εγκυμοσύνη κάπου στην 11η εβδομάδα μου είπε ο γιατρός ότι μάλλον έχω κόρη. Στην αυχενική μου είπαν ότι μάλλον είναι κόρη. Σε κάθε επίσκεψη τα ποσοστά για κορίτσι αυξάνονταν και στην Β επιπέδου το επιβεβαίωσαν. Η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη γιατί ηθελα πάααρα πολύ ένα κοριτσάκι.Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είπαν στην 16η εβδομάδα ότι θα κάνω γιο, όπερ και εγένετο. Με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου! Κάνε λίγη ακόμα υπομονή και σύντομα θα μάθεις αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι!

  • 5 months later...
Δημοσίευση

τι να πω...εχει και αυτο την αγωνια του ετσι δεν ειναι¨? μαλλον το καλυτερο θα ειναι να περιμενω τη β επιπεδου.

Καλησπέρα το καλύτερο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμένεις την Β επιπεδου και εγώ εκει έμαθα το φύλλο και ειχα πολυ αγωνία μεχρι να ερθει εκείνη η μερά μου χε πει και ´μενα μια φίλη μου ότι έμαθε το φύλλο στην αυχενικη αλλα οταν πηγα εγώ να κάνω την αυχενικη δεν φαινόταν και κουνιοταν παρα πολυ οπότε δεν μπορούσαν να δουν και απογοητεύτηκα..μεχρι την Β επιπεδου δεν φαινόταν αλλα γενικά εχω ακούσει ότι στα αγοράκια φαίνεται νωρίτερα απο τα κοριτσάκια..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Sotiria_94 καλα αποτέλεσματα κορίτσι μου! Μεγάλο ταξίδι με το μπεμπακο.  Εμεις καλα είμαστε. Τα πρωινά τα πάμε τέλεια, τα απογεύματα γκρινια. Άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο. Χθες ας πούμε με τεντωσε. Μεχρι τις 11 π κοιμηθηκε πολύ γκρινια κ κλαμα. Τουλ κοιμάται σχετικα καλα τ βραδυ κ εδω κ 2 μερες μεγαλωσε τ 1ο υπνο της. Χθες εκανε ενα ωραίο 6ωρο, τωρα ενα 4ωρο. Συνήθως στο διωρο ξυπνούσε. Ωρες ωρες νομίζω ότι περνανε οι μέρες νερο κ βλέπω κάθε μερα ενα αλλο μωρο, ωρες ωρες μ φαίνεται βουνό τ διαστημα μέχρι να ξεπεταχτει. @ΜαρίαΔημήτρης θυμησε μου π ειναι τ πεθερικα. Μακαρι να τα καταφερετε κ να πατε.
    • Καλησπερα κοριτσι μου! Δεν επηρεζεται η ΑΜΗ απο αυτη τη διαδικασια... σε καθε κυκλο μας υπαρχει το ενα ωαριο που επικρατει κ πολλα αλλα ακομα που απλα δεν αναπτυσσονται αλλα χανονται με την περιοδο μας..με την διεγερση λοιπον και τα φαρμακα που παιρνεις προσπαθεις να εκμεταλλευτεις και τα αλλα ωαρια αυτου του κυκλου που υπο αλλες συνθηκες πανε χαμενα..ειναι οι καταβολες αν εχεις ακουσει...στην αρχη του κυκλου υπερηχογραφικα ο γιατρος μπορει να εχει μια εκτίμηση των ωαρίων που μπορεις να μαζέψεις..μπορεις να πας σε 2-3 κυκλους να κανεις παρακολουθηση να δεις αν εχεις διακυμανσεις κ περιπου ποσες καταβολες βλεπει ο γιατρος.. Για το κομματι της διέγερσης δεν σου καλυπτει κατι το κρατος αρα πρεπει να πληρωσεις μονη σου τα φαρμακα..αρα υπολογισε το κεντρο, ο γιατρος, τα φαρμακα και η καταψυξη πως θα σου κοστισουν τουλαχιστον 3.000 Σου ευχομαι καλη επιτυχια σε ο,τι αποφαση και να παρεις! Κοιτα μπροστα και συνέχισε την ζωη σου
    • Μπράβο σου! Εσύ δε κάνεις βήματα απλά... κάνεις άλματα!! Πολύ ωραία ξεκινάς τη μερα σου περιποιησε το εαυτό σου κ κάνεις τη βόλτα σου. Είναι λογικό να πέφτεις αλλά κάθε μέρα λίγο λίγο θα γίνεται πιο υποφερτό.  Κατάψυξη ωαρίων είναι μια πολύ καλή σκέψη.  Εγώ είμαι από εξωσωματική οπότε αν θες γιατρό μπορώ να σου προτείνω όπως κ τα υπόλοιπα κορίτσια φυσικά κ εσύ αποφασίζεις.  Αλήθεια είσαι σε πολύ καλό δρόμο..μόνο στο τσιγάρο μου τα χάλασες..βρε αντε πέταξε δεν το έχεις ανάγκη .  🩷🩷🩷
    • Εμενα εκανε μια φιλη μου ουσιαστικα ειναι σαν να κανεις εξωσωματικη αλλα μονο το πρωτο κομματι της διεγερσης και της ωοληψιας. Πηρε καποια φαρμακα εκανε καποιες ενεσεις δηλαδη και μετα εκανε ωοληψια. Αν αποφασισει καποια στιγμη να κανει παιδακι θα τα αποψυξει και γινεται η γονιμοποιηση με το σπερμα του αντρα. Εννοειται πως και γυναικες μεγαλυτερες ανω των 40 ετων μπορουν να εχουν φυσικη συλληψη. 
    • Το αίμα κ ο πόνος είναι φυσιολογικά. Εγώ τις 2 πρώτες μέρες μετά τη βιοχημική ήμουν χάλια, τελείως εξαντλημένη. Καταλαβαίνω ότι είχες επενδύσει κ είχες κάνει όνειρα αλλά όπως σου είπαν κ τα κορίτσια άντε κ γύρισε κ μετά τι;; Τον εμπιστεύεσαι;;; Θεωρείς ότι αξίζει;;; Ένας άνθρωπος που το πρώτο πράγμα που είπε ήταν η έκτρωση;;; Μετά από τόσα χρόνια μαζί;; Φάνηκε ποιος πραγματικά είναι. Η πληγή θα κλείσει σιγά σιγά κ θα βρεις μελλοντικά έναν άνθρωπο που αξίζει!! Θα βρεις τον εαυτό σου ξανά γιατί είμαι σίγουρη πως το έχεις χάσει. Δε σε πήραν τα χρόνια!! 32 χρόνων είσαι!! Κ πλέον πιο έμπειρη ξέρεις τι σου γίνεται κ όταν έρθει ένας άλλος άνθρωπος θα είσαι έτοιμη κ θα μπορείς να κρίνεις καλύτερα. Είχα 6 χρόνια σχέση όταν χωρίσαμε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θεωρούσα πως ήταν όλος μου ο κόσμος κ δε θα βρω ποτέ κάτι άλλο. Παρότι ήξερα ότι δεν άξιζε, έβλεπα τι άνθρωπος ήταν. Σε πληροφορώ ότι όταν γνώρισα τον άντρα μου κ ενώ δεν ήμουν σε καμμία περίπτωση σε φάση σχέσης ούτε εγώ αλλά ούτε κ ο ίδιος σε 2 μήνες καταλάβαμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον, στο 8μηνο αρραβωνιαστήκαμε κ στον 1.5 χρόνο παντρευτήκαμε.. Ξέραμε όμως πλέον τι ψάχναμε κ τι όχι από τον σύντροφο μας. Θα τα σκέφτεσαι σε λίγα χρόνια όταν θα είσαι με τον σωστό άνθρωπο κ θες λες Θεέ μου ΓΛΥΤΩΣΑ!!!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...