Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εφόσον πας με καισαρική η θέση ευτυχώς δεν σας αγχώνει ειδικά αφού άλλαξε. ☺️ τώρα για την αναισθησία δεν έχω ιδέα για το πόσο επηρεάζει το χειρουργείο μέσης ωστόσο η πρόληψη σε τέτοιο θέμα δεν είναι ποτέ κακή 🙏🏼💪🏽  καλύτερα για το μωράκι όσο πιο πολύ χρόνο πάρει μέσα στην κοιλίτσα τόσο το καλύτερο! 🙏🏼❤️   για τα κιλά μήπως έχεις κ κατακράτηση έντονη τώρα τελευταία;; 2 κιλά σε 10 μέρες όντως είναι περίεργο.. στο πρώτο μου παιδί που είχα κατακράτηση κ υψηλή πίεση είχα πρηστεί κ ας είχα πάρει μόνο 12 κιλά. Στο δεύτερο ήμουν λιγότερο πρησμένη γιατί δν είχα πίεση κ είχα πάρει τα ίδια κιλά. Τώρα έχω πάρει 9 κιλά μόνο κ δν έχω πρηστεί καθόλου. Θεωρώ παίζει ρόλο κ η κατακράτηση κ η πίεση στο βάρος & στο πρήξιμο.    για το βάρος του μωρού εντάξει εγώ το είπα η ομάδα έχει μπαμπατσικα μωράκια! 🎈🎈🎈🎈   
    • Μπράβο κορίτσι μου!! Για τα φρούτα δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά για τα χεράκια σου που υποφέρουν συμπάσχω..! Και πλέον και στην αγκαλιά δεν κάθεται ήσυχα γέρνει μπρος να πιάσει πράγματα...λέω καμία ώρα θα μου φύγει από τα χέρια έτσι όπως κάνει... Πόσο είναι εσένα;  
    • Εμείς κάνουμε ωραία πράγματα.. δραστηριότητες  έχω πάρα πολλά εκπαιδευτικά παιχνίδια.. κ κάνω rotation δλδ εναλλάσσω τα κουτιά με τα παιχνίδια κάθε 2-3 μέρες άρα δν βαριούνται. Βγαίνουμε έξω παρότι έχει μείον.. είναι συνηθισμένα τ παιδιά στο κρύο κ στα χιόνια πια.    Κ λόγω επαγγέλματος (είμαι εκπαιδευτικός) έχω άπειρο υλικό κ ιδέες.    Επίσης πολύ σημαντικό που θα το δεις κ εσύ όταν μεγαλώσουν τα αδέρφια είναι ότι έχουν παρέα το ένα το άλλο. Έχουν 2μιση χρόνια διαφορά που δεν είναι κάτι τρελό άρα παίζουν πολλή ώρα μαζί.   το θέμα μας όμως είναι η επαφή με την γλώσσα που δεν πρέπει ν χαθεί γιατί του χρόνου θα πάει δημοτικό κ ζορίζουν τα πράγματα κ γι αυτό κ δν την σταμάτησα όταν μπήκα στο μήνα μου  😊🙄
    • Κοίτα στην πρώτη έτυχε και βρήκα, γιατί ήταν ένα. Και μαλιστα δεν υπήρχε επιπλέον χρέωση. Τώρα στο Έλενα μου είπε ο γιατρός μου ότι έχουν φτιάξει αρκετά μονοκλινα, υπάρχουν τα απλά και τα λουξ, με πληρωμή όλα, δεν ξέρω πόσο αλλά ξέρω ότι παλιότερα τα απλά ήταν 50€ τη μέρα. Θα ρωτήσω. Αλλά σίγουρα θα ζητήσω γιατί θέλω την ησυχία μου. Στην πρώτη λόγω περιστατικού κοβιντ που επρεπε να απομονωθεί με έβαλαν σε άλλο δωμάτιο για το τελευταίο βράδυ και πραγματικά μαρτυρησα, ήταν μια κοπέλα που την ενοχλούσε μέχρι και το κλάμα του παιδιού μου, μαζί με τη μαμά της, η οποία ήταν αγενεστατη. Βέβαια τώρα που τα σκέφτομαι γελάω, αλλά εκείνο το βράδυ δεν θα το ξεχάσω!😂😂😂
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Χρειάζομαι την γνώμη σας !! Μετά την τελευταία αιματολογική που έκανα μου βρήκαν ανεβασμένη Anti-TPO που ποτε δεν ειχα ! Τώρα κατα πόσο είναι καλό ή κατά πόσο μπορεί να ευθύνεται στην συλληψη δεν ξέρω.. περιμένω ακόμα απάντηση από τον γιατρό αλλα θα σκάσω μέχρι να μάθω!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...