Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μπιμπερό....πως κόβετε??????

Recommended Posts

Κορίτσια ένα θέμα μου παρουσιάστηκε με τον γιο μου 3,5ετων όταν κάναμε την οδοντολογική εξέταση για την εγγραφή του στο προνήπιο...

Ο οδοντίατρος μας είπε ότι έχει λίγη τερηδονίτσα και πρέπει τουλάχιστον το βράδυ να βουρτζίζουμε τα δοντάκια....

Το θέμα λοιπόν είναι ότι πίνει το γάλα με το μπιμπερό στην κούνια του και μετά κοιμάται ....και το πρωί ζητάει μπιμπερό κατα τις 7 και έτσι μόνο ξανακοιμάται μέχρι τις 8.30...

προσπάθησα με ποτηράκι αλλά δεν το πίνει και φυσικά δυσκολεύεται να κοιμηθεί.....τι να κάνω????Πάει να το κόψει...

Πότε το κόψαν τα δικά σας????? Με το μπιμπερό το λατρεύει το γάλα και με ποτήρι αναγουλιάζει....Ουφ.....[smilie=sad1.gif]

Με λίγο καοτάνικ μέσα κάτι γίνεται......Τι να κάνω...Help!!!!!!:confused:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου Ευανθια

καταρχην να ξερεις οτι στην αρχη θα πινει λιγοτερο γαλα με το ποτηρι απο οσο επινε με το μπιμπερο αλλα διαφορετικα δεν γινεται,διαλεξτε μαζι ενα ομορφο ποτηρι με καλαμακι και ξεκινηστε προσπαθειες σιγα σιγα,καντο το πρωι ωσπου να συνηθισει και αφηνεις το βραδυ στο τελος, συνεχως να τον επιβραβευεις και να του λες ποσο μεγαλο παιδι ειναι που πινει το γαλα του με ποτηρι,κατα τη γνωμη μου μη βαλεις καοτονικ κι αλλα τετοια ,καλα ειναι να μαθει να το πινει ασπρο ,αναγκαστικα θα πρεπει να θυσιασεις λιγο απο τον υπνο σου αφου ξυπναει πρωι και δεν ξανακοιμαται χωρις το μπιμπερο ,πιστευω οτι ειναι αρκετα μεγαλος πια για να κοψει τετοιες συνηθειες,τα δικα μου το κοψανε γυρω στα τρια τα μεγαλα μου και στα δυομιση περιπου ο μικρος,καλη επιτυχια !!μην απογοητευεσαι καθε αρχη και δυσκολη!!

Και με καλαμάκι δεν τρελαίνεται.... Το βράδυ κάτι μπορεί να γίνει....και να το πιεί με ποτήρι αλλά δεν πίνει πολύ 150ml περίπου...Το πρωινό λέω να το αφήσω έτσι και βλέπουμε.....όταν πάει σχολείο δεν γίνεται να τον κυνηγάω να το πιεί και γρήγορα για να φύγουμε....στις 7 το πρωί....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...