Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟ ΡΟΥΣΣΟ ΔΑΥΙΔ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Γ΄ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ


Recommended Posts

Κοριτσια μου, θελω την γνωμη σας τον γνωριζετε τον κυριο Ρουσσο Δαυιδ? Τον εχει καμια? Αλλαξανε τα οικονομικα μου δεδομενα...μαλλον θα γεννησω πρωτα ο Θεος στο Ιπποκρατειο Θεσσαλονικης, σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα.

Εγώ γέννησα και τα δύο μου παιδάκια με τον Ρούσσο.Να σου πω...Και καλά και κακά..

Υπερ: Εκτός από καθηγητής είναι πλέον και ο διευθυντής της Γ΄μαιευτικής του Ιπποκρατείου.Που αυτομάτως σημαίνει πως αν τον έχεις γιατρό είναι όλοι και όλες σούυυυυυυυυυυζα!!Και πριν τη γέννα και μετά.Αυχενικές και ντοπλερ τα έκανα στο νοσοκομείο κ πάντα είχα προτεραιότητα.

Είναι σοβαρός, λιγα λόγια και καλά, κάνει όμως και το καλαμπούρι του όταν το επιτρέπουν οι περιστάσεις.Εξαρτάται πόση οικειότητα έχετε.

Δεν διακινδυνεύει να γίνει οποιοδήποτε λάθος.Κρίνεται το όνομά του και η υπόληψή του.Με λίγα λόγια λειτουργούν όλοι και όλα ΡΟΛΟΙ!

Απαντάει πάντα στο τηλέφωνο.Δεν σε αγχώνει χωρίς λόγο.Δεν δίνει φάρμακα κ συμπληρώματα αν δεν τα χρειάζεσαι πραγματικά.

Κατά:Προκειμένου να μη ρισκάρει να χαλάσει το όνομά του και την υπόληψη που λέγαμε παραπάνω, πολύ φοβάμαι πως θα σε ψήσει για καισσαρική.Δεν είμαι 100% σίγουρη, δεν έχω κάνει γκάλοπ, αλλά έχε το νου σου.

Είναι ακριβός..Οπότε αν πας Ιπποκράτειο λόγω οικονομικών πρέπει να κάνεις τους υπολογισμόυς σου να δεις πόσο σου βγαίνει.Σίγουρα θα σου βγεί πιο οικονομικό αλλά δες το..

Οσο αφορά το Ιπποκράτειο γενικότερα, επέλεξα τις "θέσεις", και έμεινα παραπάνω από ευχαριστημένη.Δεν έχουν να ζηλεψουν τπτ από ένα αξιοπρεπές δωμάτιο ιδιωτικού μαιευτηρίου.Οι μαίες στην πλειοψηφία τους απλά καταπληκτικές ,σε θεματα θηλασμού υπερ-υποστηρικτικές και πολύ τρυφερές,(εντάξει, υπήρχαν κ οι εξαιρέσεις όπως πάντα κ παντού...)

Ό,τι άλλο θελεις να μάθεις πες μου.

Με το καλό το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φιλεναδα μου σε ευχαριστω πολυ...ουφ με καθυσηχασες λιγο...βλεπεις κανω αλλαγη στον 8ο μηνα λογω οικονομικων και ειμαι σιγουρα καισαρικη λογω πρωτης καισαρικης στα κοντα και επιθυμια μου δεν σου κρυβω.....σε ευχαριστω πολυ πραγματικα για τις πληροφοριες σου....να χαιρεσαι τα αγγελουδια σου....επισης κατι αλλο το ληξιαρχειο που ειναι? εχει μεσα το ιπποκρατειο? ξερεις καθολου απο διαδικασια? βλαστοκυτταρα κρατησες? εμεις πρωτα ο θεος θα κανουμε στη δημοσια τραπεζα δωρεα οπως και στην κορη μου.....

επισης κερναω καφεδακι φιλεναδα...αντε να κανουμε καμια συναντηση....φιλια πολλα περιμενω νεα σου αν μπορεσεις...να χιαρεσαι τα αγγελουδια σου, καλοτυχα και γερα αντε μαρη και με τριτο ζουζουνι , ολοι στον ρουσσσο!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειμαι απο αθηνα-αλλα απο συμπτωση(φοβερο ομως)-γεννησε η αδελφη μου στο γιατρο που λες...ειναι πραγματι σοβαρος και καλος...βεβαια και η αδελφη μου γεννησε με ΚΤ λογω του οτι το παιδι δεν κατεβαινε....τυχαιο η τακτικη του δεν το ξερω οπως ειπε και η φιλη παραπανω....παντως ειναι καλος...αντε και σε εσενα με το καλο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εισαι υπεροχη...ευχαριστω για τον χρονο που διεθεσες για απαντηση ρε πατριδα.....να εισαι καλα και χαιρεσαι την οικογενεια σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...