Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΣΕΤ peg perego pliko Ρ3 compact ,χρώμα κόκκινο ΜΟΝΤΕΛΟ 2007 με όλα τα αξεσουάρ σε πολύ καλή κατάσταση. Το σετ περιλαμβάνει,καρότσι Pliko Ρ3 Compact, Port- bebe Navetta ,κάθισμα αυτοκινήτου Primoviaggio μαζί με τη βάση (και τσάντα αλλαξιέρα).Όλα εφαρμόζονται στον σκελετό του καροτσιού.

τιμή 250€

ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

post-18446-13873940586062_thumb.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και σε μένα επανληλθαν οι ανακατωσούρες/τάσεις για εμετό και νόμιζα ότι δεν πρόσεχα αρκετά με το φαγητό τελευταία, αλλά μάλλον είναι σύμπτωμα του τριτου τριμήνου που το έμβρυο είναι ακόμη αρκετά ψηλά και έχει μεγαλώσει και πιέζει το στομάχι. Μήπως να φτιάχναμε καμία ομαδική στο messenger/facebook για πιο άμεση επικοινωνία;
    • Κυριακή να μην πέσει, και ας πάει απο βδομάδα, αυτό έχει σημασία!! Έχει και ο φυσικός το ζόρι του. Γλιτώνεις καποια φαρμακα, αλλα οπως το καταλαβαίνω θέλει πιο στενή παρακολούθηση. Αποφασίσατε αν θα βαλετε ενα ή δύο εμβρυακια; Γενικά το φυσιολογικό για εμενα είναι 45+. Αλλά μετα την ωοληψία τον Φλεβάρη δεν μπορώ να το παρακολουθήσω καθόλου. Βέβαια μεσολάβησαν και όσα μεσολάβησαν!
    • Καλά είμαι κορίτσι μου, Δόξα τω Θεω!! 🙏🙏 Εσύ πως είσαι, έκανες ραντεβού με άλλο γιατρό τελικά ή θα απέχεις για λίγο ακόμα απ’ όλα αυτά; 
    • Έχουμε και εμείς ιστορικό καρκίνου στην οικογένεια. Για τα φάρμακα της εξωσωματικής όταν είχα πάει σε μαστολογο πριν τη διέγερση, ηταν καθησυχαστικος. Αντισυλληπτικα δεν εχω πάρει ποτέ. Για duphaston, cyclacur κλπ δεν μου έχουν πει κάτι. Duphaston δηλαδή άμα παίρνεις μια στο τόσο δημιουργεί θέμα; Εγώ με γυμναστική δεν το πολυεχω αλλα με διατροφη που προσπάθησα δεν. Ούτε με glucophage ουτε με inofert είδα διαφορά. Ίσως glucophage έπρεπε να δοκιμάσω μεγαλύτερο διάστημα. Πάντως όσο δεν ήθελα παιδί, αγχωνομουν μην έγινε η στραβή και για αυτό δεν μου ήρθε η περιοδος. Τωρα που θέλω παιδί με αγχώνει που δεν έρχεται να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Ενα μόνιμο αγχος με την κυρία γενικότερα! Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να μιλήσεις και με αλλο γιατρό αυτό το διάστημα ή δεν θέλεις να ασχοληθείς ακόμη;
    • Γειά σας κορίτσια μου!!! Αχ @pennaki μεσα σε όλα τα δικα σου σκέφτεσαι και εμας κοριτσι μου!! Θα δεις πως θα κινηθείς οταν έρθει η ωρα.. @almira όπως τα έλεγες θα σου πει να πάρεις duphaston. Ναι όντως τωρα ποσο πήγε ο κυκλος σου εισαι σε φυσιολογικα πλαίσια για σενα; Εμενα δεν έγινε ακόμη η ωορηξια είμαι με τα τεστακια πρωί απόγευμα βράδυ αλλά ακόμη βλέπω αχνη γραμμή. Ιδανικά θέλουμε από αύριο και μετα να δω θετικό τεστ για να κάνω και ovitrelle και να πάμε για εμβρυομεταφορά Δευτέρα το Σάββατο δεν το προλάβαμε τελικα θα έπρεπε να είχε γίνει σήμερα ωορρηξια αλλα όπως φαίνεται θα κάνω λίγο μεγαλύτερο κυκλο από 26 μερες που εχω συνήθως. Θα πάω αύριο και για ορμόνες και βλέπουμε.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...