Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοριτσι μου, ρωταω γιατι ειστε η παρηγορια μου μεσα σε αυτο που περασα. Νοιαζομαι σαν να ειμαι εγω για την προσπαθεια σας. Ευχομαι να πετυχεις κοριτσι μου!! Δεν μου δημιουργει προβλημα το duphaston, απλα προκαταληψεις και δεν μου δινανε λογω ιστορικου.  Εχω σκεφτει να παω και σε αλλον αλλα που να παω με την τεχνητη εμμηνοπαυση!! Που να παω με την καταστολη!! Εγω φοβαμαι. Τι να τους πω. Ειμαι σε διλημμα!! Ο ανδρας μου λεει να του δωσουμε μια ευκαιρια για εμβρυομεταφορα και μετα φευγουμε παμε σε αλλον. Εχω καποια ονοματα στο μυαλο μου. Αλλα νιωθω πολυ μπερδεμενη! Πηγε πολυ στραβα η περιπτωση μου. Στραβωσε πολυ μετα την ωοληψια. Ειχα την σοβαρη υπερδιεγερση και νοσηλεια, μετα την ασυνεννοησια, την εκρηκτικη του συμπεριφορα και ο τροπος που μου μιλησε, οτι πηγε πισω η ΕΤ αν και ηταν δικια μου επιλογη να μην προχωρησω. Ενιωσα οτι διαλυθηκα σαν ατομο, ενω ειχα ξεκινησει με πολυ αισιοδοξια. Και φοβαμαι πολυ να προχωρησω στην ΕΤ, ειδικα κι αν αποτυχω με τον τωρινο δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω. Νιωθω οτι με φορτωσαν με πολλες μοναδες στη διεγερση. Δεν επρεπε τοσο. Και υποψιαζομαι οτι αυτο που με εστειλε ηταν η ovitrelle στην ωριμανση και εκανα σοβαρη υπερδιεγερση. Απο αλλο αυτο αυτα που εχω διαβασει, εκει εχω καταληξει. Δεν εχω προχωρησει ακομα σε τιποτα. Ειμαι πολυ μπερδεμενη. Ο ανδρας μου λεει να κανουμε μια ολοκληρωμενη προσπαθεια με τον τωρινο και αν αποτυχουμε να παμε σε αλλον. 
    • Κορίτσι μου θα κάνεις υπέρηχο και ορμονολογικές την ημέρα του θετικού τεστ και ovitrelle την ίδια μέρα; Λογικά την Κυριακή τη γλιτώνετε αφού και αύριο να βγει θετικό μεθαύριο ωορρηξία, άρα πάει από Δευτέρα μετά ε; Πότε κάνεις ωορρηξία μετά το θετικό συνήθως; 
    • Και σε μένα επανληλθαν οι ανακατωσούρες/τάσεις για εμετό και νόμιζα ότι δεν πρόσεχα αρκετά με το φαγητό τελευταία, αλλά μάλλον είναι σύμπτωμα του τριτου τριμήνου που το έμβρυο είναι ακόμη αρκετά ψηλά και έχει μεγαλώσει και πιέζει το στομάχι. Μήπως να φτιάχναμε καμία ομαδική στο messenger/facebook για πιο άμεση επικοινωνία;
    • Κυριακή να μην πέσει, και ας πάει απο βδομάδα, αυτό έχει σημασία!! Έχει και ο φυσικός το ζόρι του. Γλιτώνεις καποια φαρμακα, αλλα οπως το καταλαβαίνω θέλει πιο στενή παρακολούθηση. Αποφασίσατε αν θα βαλετε ενα ή δύο εμβρυακια; Γενικά το φυσιολογικό για εμενα είναι 45+. Αλλά μετα την ωοληψία τον Φλεβάρη δεν μπορώ να το παρακολουθήσω καθόλου. Βέβαια μεσολάβησαν και όσα μεσολάβησαν!
    • Καλά είμαι κορίτσι μου, Δόξα τω Θεω!! 🙏🙏 Εσύ πως είσαι, έκανες ραντεβού με άλλο γιατρό τελικά ή θα απέχεις για λίγο ακόμα απ’ όλα αυτά; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...