Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...

marina26

Recommended Posts

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ

ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ!

«ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΜΕΘΑΕΙ Η ΑΓΑΠΗ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ..

ΤΟ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Η ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ…

Σ΄ ΑΓΑΠΩ ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΗ ..Σ΄ΑΓΑΠΩ ΣΑΝ ΠΑΛΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΕ ΘΕΛΩ…

Σ ΆΓΑΠΩ ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΗ..Σ΄ΑΓΑΠΩ ΣΑΝ ΠΑΛΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΕ ΘΕΛΩ..

ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΜΕΘΑΕΙ Η ΑΓΑΠΗ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ,ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ..

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΙΣΑ …ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΗΣΑ..»

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΩΔΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΓΙΑ

ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ…ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρινακι μου, πολυ γλυκια η αφιερωση σου!!:) να τις χαιρεσαι τις αγαπουλες σου και να 'στε για παντα μια πολυ αγαπημενη και δεμενη οικογενεια!! με το καλο να 'ρθει στο κοσμο το μπεμπακι σας!!!:)

σε καταλαβαινω ΤΟΣΟ πολυ... κι εγω εκφραζομαι πολυ μεσα απ' τους στιχους, εχω αφιερωσει απειρα τραγουδια στις αγαπες μου και μαλιστα το τελευταιο ηταν το... "αχ βρε καρδουλα μου, αχ βροχουλα μου, στην αγκαλια σου θελω να χαθω... μιλα μου, γελα μου, χαμογελα μου... μαζι σου στ' ονειρο να ξεχαστω..." (οπως λες κι εσυ, με διαφορεικο τροπο στον αντρουλη μου και με διαφορετικο στη κορουλα μου!;) ) παλιο κι αγαπημενο!!

μαρινακι μου, πολυ γλυκια η αφιερωση σου!!:) να τις χαιρεσαι τις αγαπουλες σου και να 'στε για παντα μια πολυ αγαπημενη και δεμενη οικογενεια!! με το καλο να 'ρθει στο κοσμο το μπεμπακι σας!!!:)

σε καταλαβαινω ΤΟΣΟ πολυ... κι εγω εκφραζομαι πολυ μεσα απ' τους στιχους, εχω αφιερωσει απειρα τραγουδια στις αγαπες μου και μαλιστα το τελευταιο ηταν το... "αχ βρε καρδουλα μου, αχ βροχουλα μου, στην αγκαλια σου θελω να χαθω... μιλα μου, γελα μου, χαμογελα μου... μαζι σου στ' ονειρο να ξεχαστω..." (οπως λες κι εσυ, με διαφορεικο τροπο στον αντρουλη μου και με διαφορετικο στη κορουλα μου!;) ) παλιο κι αγαπημενο!!

ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΜΙΤΣΑΚΙ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΤΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΜΙΤΣΑΚΙ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΤΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...