Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοπέλες καλημέρα και Καλή Ανασταση! Στις 12 Απρίλη γέννησα τον δεύτερο τον μπέμπη μου, οπότε σήμερα είναι 21 ημερών. Ο γιατρός που τον ειδε στις 14 μέρες παρατήρησε απο ενα γρομπαλάκι (πρηξιματάκι) κατω απο το κάθε στηθάκι του και μου είπε οτι ειναι απο τις ορμόνες τις δικές μου ακόμα. Το είχε και κάποιο άλλο παιδάκι αυτό και αν ναι πότε έφυγε?? Έχει περάσει μια εβδομάδα απο τότε που τον είδε ο γιατρός αλλά ακόμα μπορώ να ψηλαφίσω τα γρομπαλάκια. Επίσης ο αφαλός έπεσε προχτες αλλά έχει μείνει κόκκινο καυκαλάκι σαν ξεραμένη πληγούλα από έξω και εννοείται συνεχίζω να το καθαριζω με οινόπνευμα και betadine. Είναι νορμάλ που πήρε τόσο καιρό;;

Δημοσίευση

να σου ζήσει.

εγώ γέννησα στις οχτώ.

θυμαμαι που προβληματιζόσουν για τη γέννα.

τελικά τον περίμενες;

πόσα κιλά γεννήθηκε;

κι ο δικός μου έχει πρησμένο στήθος.

από τις ορμόνες μας είπε κι εμάς.

αρχισε να ξεπρηγζεται τώρα, αλλα δεν έχει φύγει εντελώς.

ο οφαλός του έοεσε γρήγορα αλλά συνέχιζε να κάνει κακαδάκι, μέχρι πριν απόδυο τρεις μέρες.

μου είχε πει να του βάζω οκτενισεπτ κόνο μία φορά τη νέρα.

Δημοσίευση
να σου ζήσει.

εγώ γέννησα στις οχτώ.

θυμαμαι που προβληματιζόσουν για τη γέννα.

τελικά τον περίμενες;

πόσα κιλά γεννήθηκε;

κι ο δικός μου έχει πρησμένο στήθος.

από τις ορμόνες μας είπε κι εμάς.

αρχισε να ξεπρηγζεται τώρα, αλλα δεν έχει φύγει εντελώς.

ο οφαλός του έοεσε γρήγορα αλλά συνέχιζε να κάνει κακαδάκι, μέχρι πριν απόδυο τρεις μέρες.

μου είχε πει να του βάζω οκτενισεπτ κόνο μία φορά τη νέρα.

Γεια σου Νανούκα μου, σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και να σου ζησει το παιδακι σου!!! Έχουν 4 μέρες διαφορά με τον δικό μου! 3,820 τελικα ηρθε ο μπέμπης, με πρόκληση στις 12/4, με Φ/Τ. Έχουμε φτάσει ηδη τα 5,400 και προχωράμε σταθερά :) Πολύ χαίρομαι που δεν είμαστε οι μόνοι με τα γρομπαλάκια.. Καλά τα λένε οι γιατροί αλλά εμείς οι μανούλες δύσκολο να μην ανησυχούμε..
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

να σας ζησουν κοριτσια τα μπεμπακια σας! ναι αυτα ειναι εντελως φυσιολογικα που περιγραφετε!! να μην ανησυχειται καθολου και να μην τα ψηλαφατε συνεχεια για να μην τα ερεθιζετε!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...