Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλοριζικο το θεματακι μας, και μην χανοσαστε!!!!:wave:

Καλο μήνα κιόλας και με το καλο να βαπτιστουν όσα μπεμπακια ειναι αυτόν τον μήνα!!!!

Καλη Ανασταση και Καλο Πάσχα να εχουμε.

Ειμαστε χωριο κατάφερα και μάζεψα τα πράγματα και πήρα τα ζουζουνια και έφυγα το μεσημερακι, ευτυχώς κοιμηθηκαν και τα δυο αρκετα στην διαδρομή και απόλαυσα την μουσικουλα μου, γιατι μετα ήθελε η μικρη παιδικα τραγουδακια.

Εχει πολυ καλοκαιρινές μερες και ευτυχώς που κατέβασα καλοκαιρινα και δικα μου και των παιδιών.

Δημοσίευση

Κοριτσαρες μου όμορφες τι κάνετε??? Λογικά όλες σας έχετε πάει στον επιταφειο εκτός από μένα που δεν πήγα γιατί δεν θέλω να δω αλλά ούτε να δουν και τα παιδιά τα πεθερικά μου και για να μην έχουμε έκτροπα πασχαλιάτικα πήγε ο άντρας μου μόνος του στους γονείς του, καλύτερα να καταλάβουν ότι τους αποφεύγω!!!!

Καλό Πάσχα σε όλες σας, εμείς αύριο το πρωί θα ψήσει σουβλιστο ο πατερας μου το αρνί και το βραδυ μετά τη δουλεια θα παμε να το τσακισουμε! Παιδάκι δε θαφησει η Σάντυ και ο Πέτρος μου!!!!!

Δημοσίευση

Χρονια Πολλα σας κοριτσακια! Χριστός Ανέστη!!

και χρονια πολλα αν έχετε Γιώργο ή Γιωργια σημερα!

εμεις είμαστε στο χωριο ακομα θα γυρίσουμε μαλλον Τετάρτη, καλα περνάμε!

Στην Ανασταση πήγαμε μονο με την Αγγελικη γιατι ο μικρός αν και δεν κοιμόταν τελικα τον πηρε ο ύπνος στις 11. Χθες ψησαμε το αρνάκι μας και το βραδυ είχαν χορούς στην πλατεία όπου ο κύριος ξετρελαθηκε με τα παιδάκια και τη μουσική και γελαγε. Σημερα ξυπνησαμε πρωι και πήγαμε 30 λεπτα ποδαροδρομο σε ένα εκκλησάκι έξω απο το χωριο, δεν παει αυτοκινητο ουτε καρότσι στο μονοπάτι οπότε τον είχαμε στον μαρσιπο.

Καλα να είστε όλες, φιλια!!!

Δημοσίευση

Καλό Πάσχα και από μας και χρόνια πολλά....εμεις οικογενειακά με βήχα πυρετό και μυξα εεε αφού δεν τα πάθαμε το χειμωνα τα πάθαμε το καλοκαίρι. Εγώ πολύ κούραση στη δουλεια αλλά ευτυχώς τα καυαφερνω όλα κάνοντας όλες τις δουλειες του σπιτιού βραδυ! Αλήθεια που εχετε εξαφανιστεί όλες σας??? Ακομη αρνάκι τρώτε και βαρυνατε????

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά σε όλες!!!! Εμείς περάσαμε ήσυχα και οικογενειακά. Αλεκάκι είχα κι εγώ τον Πάνο με πυρετό και τη μικρή με βρογχιολίτιδα. Δράμα...Εγώ μάλλον έχω αποκτήσει αντισώματα από το φροντιστήριο..Έχεις fb;;;;

Δημοσίευση

Η Σάντυ μια χαρά είναι ενώ ο Πέτρος μές στη γκρινια και το βήχα... Του πήρα του Κορρέ το σιρόπι να δούμε πως θα τα πάει και φυσικά εναλλάξ πονσταν ντεπον. Σημερα είπα να καλλοπιστω και η βοηθός μου στη δουλεια είναι επαγγελματίας μακιγιεζ μου έβγαλε φρύδι, με έβαψε και μολις σχολασαμε μου έκανε και μόνιμο (φουρνιστο) βαφή στα νύχια των χεριών αλλά η μαμά μου τα έπαιξε και με τα δυο μαζι τοοοοοσες ώρες αλλά έπρεπε να κανω κάτι και για μένα!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια τα λέμε αναλυτικοτατα στο fb αλλα τα γράφω και εδω

Επιστρέψαμε χθες βραδυ και απο το πρωι μαζεύω....τωρα έβαλα και το πρώτο πλυντήριο και θα εχει και συνεχεια τις υπόλοιπες μερες...

ο Νικόλας μετα τα μαμαμαμαμα και τα μπαμπαμπα άρχισε και τα ντανταντα, θα μας δείρει ολους! Κάνει γεια και χαίρεται πολυ όταν βλέπει πλεον κάποιο οικείο πρόσωπο, ειχε ερθει πριν λίγο η αδερφη μου και μας έφερε το καρότσι γιατι που να χωρέσουν όλα τα πράγματα σε ένα αυτοκινητο και μολις την είδε κουνουσε χέρια και εκανε μεγαλη χαρα. Εχουμε πλεον 5 δοντακια και δεν στέκεται πουθενα γυρνάει όλο το σπιτι μαζι μου ή τοίχο τοίχο ή αν δει ότι θελει να παει κάπου πιο γρήγορα μπουσουλωντας.

Αλεκα περαστικα στον Πετραν, καλα έκανες και αφιερωσες χρονο στον εαυτό σου χρειαζεται. Πόσες ώρες τα κρατάει η μαμα σου, τελικα θα τα κρατάει και τα δυο?

Ανθη τωρα που θα τελειωσεις τα μαθήματα να βρεθούμε κανα πρωι όπως κάναμε με τα μικρα στις κοιλιτσες μας.

Αντωνια να χαίρεσαι τον Ανασταση σου!!!

χρονια πολλα σας είπα δεν θυμάμαι!

Δημοσίευση

Αλεκάκι περαστικά στα παιδάκια σου! Καλά έκανες και αφιέρωσες χρόνο στον εαυτό σου! Το χρειαζόμαστε!

Κατερινάκι ο Νικόλας έγινε παιδάκι και κάνει πολλά πράγματα! Εννοείται πως θα κανονίσουμε να βρεθούμε ένα πρωινό τώρα που τελειώνω. Θα κρατήσει η μαμά μου τον Πάνο και θα βγούμε με τα μικρά μας!

Υπομονή με το σιδέρωμα που σε περιμένει.

Αλέκα αν δεν έχεις fb φτιάξε έναν λογαριασμό για να τα λέμε και από εκεί. Είναι πιο σύντομο και πιο εύκολο!

Δημοσίευση

Ερημιά εδω....Αλέκα μονο εσυ εμεινες εδω, καλα λεει η Ανθη φτιαξε ενα λογαριασμο να τα λέμε στο fb ειναι πιο εύκολο οντως βάζεις πιο εύκολα φωτο και βίντεο, αν και μένα μου αρεσει και το mammy!!!!

Σημερα πήγαμε με την νονα μας για βαπτιστικα και σταυρο, τον σταυρο τον πήραμε ήδη τα ρούχα και τα υπόλοιπα θα τα κλείσουμε αυριο.

Δημοσίευση

Αφου ήρθε και η Αλέκα στο fb

νομιζω ότι θα κλείσει για τα καλα εδω το μαγαζι.....

κανενας που μας παρακολουθούσε θα έλεγε μα μου πήγαν όλες αυτες οι γλωσσουδες

17 θέματα απο 100 και σελιδες το καθε ένα με 10 δημοσιεύσεις η καθε σελίδα ε δεν είχαμε γράψει και λίγα .....

Δημοσίευση

Καλημέρα Κατερίνα....η αλήθεια είναι πως ήμουν μία από τις σιωπηλές σας αναγνώστριες...σας ανακάλυψα στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, ψάχνοντας στο ίντερνετ πληροφορίες για την εγκυμοσύνη έπεσα πάνω σας και μου κρατάγατε συντροφιά....δεν μπορούσα να γράψω γιατί έπρεπε να είμαι σε όλη μου την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι και τα πόδια πάνω σε μαξιλάρες οπότε δεν μπορούσα να ακουμπάω τον υπολογιστή πάνω μου....μόνο γύριζα στο πλάι το κεφάλι μου και σας διάβαζα....συνέχισα να σας διαβάζω και μετά γιατί το μωράκι μου ήταν γεννημένο τον ίδιο μήνα με των περισσότερων και ήθελα να ενημερώνομαι για το άν τα κάνω όλα σωστά.....μετά έπερνα ιδέες για την βάπτιση, αγορές από την κινεζία, απόπου και ψώνισα αλλά μου βγήκαν μάπα [smilie=mumum.gif]....θα μου πείς γιατί δεν έγραψες ποτέ....δεν ξέρω...η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο δύσπιστη με τις διαδυκτιακές γνωριμίες αλλά η δική σας παρέα απέδειξε πως μπορούν να δημιουργηθούν φιλίες και μέσω ίντερνετ.....λοιπόν ομολογώ πως θα μου λείψετε αλλά εμείς θα μιλάμε πλέον στο καφενεδάκι....;;)

Απότι φαίνεται Ο κύκλος ''ξενύχτικα ζουζούνια 6ου-7ου-8ου 2012''κλείνει κάπου εδώ :(:wave:...

Δημοσίευση

Κορίτσια κακά τα ψέματα δεν μου αρέσει το φακινγκμπουκ!!!! Πολύ γρήγορο για τα γούστα μου..... Εγώ θα συνεχίσω από εδω....πάντως μου αρεσετε που ετοιμάζετε βαφτίσεις και εγώ τίποτα....

Μαμά ριτσα ξανακαλωσορισες λοιπόν για συστησου τουλάχιστον σε μενα για να τα λέμε καλύτερα!!!!

Η δουλεια πολύ κούραση, η Σάντυ έχει γίνει πολύ ζηλιάρα, ο Πέτρος ξεκίνησε το τρέξιμο και μάλιστα πρώτη φορα σημερα οταν μπήκα στο σπιτι της μαμάς μου έτρεξε προς εμένα και με είπε "μαμά" και το εννοούσε, ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να ανυσηχω ότι βαριέται να μιλήσει!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Πίστευα ότι μέχρι το βράδυ θα μου τα στείλει.. συνήθως έτσι κανει...μήπως δεν πρόλαβε..τη Δευτέρα πια...
    • Μια χαρά σε βρίσκω φίλη, κάνεις αυτό που ταιριάζει σε εσάς και στην καθημερινότητά σας 💕 Όλα θα πάνε υπεροχα, εφόσον δε πιέζεις τον εαυτό σου για κάτι, έχεις ήδη σκεφτεί εναλλακτικές, αυτό είναι το πιο σημαντικό 🙏
    • Α! και για τους ημερίσιους που ανέφερες, εκτός από contact naps, το οποίο καταλαβαίνω είναι φουλ δεσμευτικό, ειδικά όταν κοιμούνται 2ωρα και 3ωρα πάνω σου, έχεις δοκιμάσει να βγαίνεις βόλτα με το καρότσι να κοιμάται εκεί; Είχα μπουχτίσει κι εγώ να είμαι κολλημένη στον καναπέ 2ωρα και 3ωρα και να μη μπορώ ούτε καλά καλά να φάω μεσημεριανό, οπότε βγήκα μια μέρα με το καρότσι στο πάρκο, τον θήλασα και μετά τον έβαλα στο καρότσι και δώστου βόλτες μέχρι που αποκοιμήθηκε.  έκτοτε το έκανα συστηματικά, προσπαθούσα να το κάνω κάθε μέρα - θηλασμός στο πάρκο, μετ'α μέσα στο αυγό/καρ΄οτσι/καλαθούνα μόλις γλάρωνε, 2-3 γύρες και είχε κοιμηθεί. Μετά καθόμουν με το ταπεράκι μου κι απολάμβανα το φαγητό μου, βιβλίο, ό,τι χρειάζεται κανείς! ή πολλές φορές απλά έβαζα μουσική στα ακουστικά και περπατούσα με τις ώρες. Μου έκανε πολύ καλό και για τη δική μου ψυχική υγεία, οπότε το προτείνω φουλ! Και με τον καιρό, μετά τον 3ο μ΄ήνα άρχισα να τον πηγαίνω και σε μολ, κάτι άκυρες Τετάρες 10 το πρωί, ήμουν εγώ κι ο κούκος 🤣 Κι ενώ κοιμόταν το μωρό έκανα κι εγώ τις βόλτες μου στα μαγαζία. Η λοχεία είναι τόσο απομονωτική περίοδος, κι αν δεν έχεις να αφήσεις το μωρό, απλά πάρτο μαζί σου! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο μωρό 💕🫂
    • Στους νυχτερινούς ύπνους τότε είσαι κομπλέ - μη το πεις ούτε του παππά, έτσι μου λέγανε και μένα! 🤣 2-3 αφυπνίσεις είναι απόλυτα φυσιολογικό ως και πολυτέλεια όπως καταλαβα από άλλους γονείς στον περίγυρο 🤪 Επίσης συμφωνώ ότι ρουτίνα/πρόγραμμα δύσκολα να εφαρμόσεις τώρα, είναι πολύ νωρίς όπως και σου έγραψα και παράπανω, αυτή η φάση νεογέννητου είναι απλά ό,τι λειτουργεί, φουλ survival mode, δεν υπάρχει ούτε λάθος ούτε σωστό κατ εμέ.  Αυτό με το κλάμα που λες πάντως, ακούγεται όντως ζόρικο, εγώ δε θυμάμαι να το είχαμε συστηματικά πέρα από κάποιες νύχτες που είτε είχε κολικούς είτε κάτι θα τον ταλαιπωρούσε γενικά. Θυμάμαι και τις "ώρες της μάγισσας" (witching hours) εμένα έκλαιγε πολύ έντονα 7-10μμ, δλδ μπορεί να αποκοιμόταν και να ξυπνούσε ο καημενος μες τον ύπνο του κλαίγοντας σπαραχτικά. Η μαία ή η σύμβουλος θηλασμός (τώρα δε θυμάμαι ποιά μου το είπε) που το συζητούσαμε τότε μου ε΄ιχε πει ότι τα νεογέννητα το χουν αυτό γιατί περνούν και το σοκ της προσαρμογής στη ζωή εκτός μήτρας. Γενικά πολλά μπορούν να συμβαίνουν, αλλά δυστυχώς δε μπορούμε να ξέρουμε.  Υπομονή, πολ΄λά contact naps, και καφέ 😅❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...