Καλημέρα κορίτσι μου!! Είναι κουραστικό τώρα με τη ζ΄έστη. Και θέλει και προσοχή με τον ήλιο.
Εμείς τελειώσαμε προς το παρόν με τα ψώνια. Μόνο ό,τι έρθει από δωράκια τώρα!
Ευτυχώς τελειώσαμε και δωματι, μπουγαδες, σίδερο πριν τον καύσωνα. Μονο βαλίτσα θελουμε να φτιάξουμε.
Κάναμε και το Doppler ευτυχώς όλα καλα.
Οι υπόλοιπες; Πώς πατε;
Ωραία!! Έχουμε ακόμα λίγο καιρό και γι' αυτό. Πρώτα έχω και την καμπύλη να κάνω.
Πάντως σήμερα δεν είναι στα καλά μου, έχω κάτι κράμπες νομίζω εντερικές, γενικά το έντερο μου με πονάει αν και πηγαινω τουαλέτα. Έχω καούρα και λίγο ανακατεμα και φουλ κόπωση. Παίζει κι απ' τη ζεστη. Αλήθεια από τη μια λέω να περάσει ο καιρός να ρθει το μωρό να περάσουν αυτά αλλά μετά θα αρχίσουν αλλά 😂
Κοντά είμαστε 16+3 είμαι εγώ σήμερα... Αλλά βγαίνει μια εβδομάδα μεγαλύτερο στον υπέρηχο ίσως για αυτό 😊 έχει μια εβδομάδα που ένιωσα φτερουγίσματα αραιά και που...τώρα πιο συχνά τα νιώθω 😊
Καλημέρα κορίτσια. Και εμένα η κοιλιά μου φούσκωσε αρκετά. Βέβαια είναι δεύτερη εγκυμοσύνη οπότε φαίνεται συνήθως νωρίτερα. Εγώ λαχανιάζω και κουράζομαι πολύ ε΄ύκολα. Να το νιώθω έντονα όχι όμως γιατί έχω εμπρόσθιο πλακούντα. Εγώ έχω 12/08 β επιπέδου 9:00 το πρωί , που θα είμαι 22 εβδομάδων περίπου. Εν τω μεταξύ κάποιες φορές που αλλάζω θέση ή σηκώνομαι καταλαβαίνω μια ενόχληση στον αφαλό μου. Είναι φυσιολογικό μου είπαν αλλά το παθαίνετε κ εσείς; Επίσης τη προηγούμενη εβδομάδα έκανα τα μπανάκια μου και θα πάω και αυτό το ΣΚ γιατί με βλέπω Αύγουστο να βαραίνω και να μη θέλω να πάω πουθενά.