Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το είδα σήμερα το πρωί κ πραγματικά είναι πολύ θλιβερό κ άδικο αυτό που έγινε.:(

Να σου αφαιρούν τη ζωή χωρίς να φταις..επειδή κάποιος ασυνείδητος πέρασε με κόκκινο...έτσι απλά..:angry:

Αιωνία του η μνήμη...

Δημοσίευση

Το είδα σήμερα το πρωί κ πραγματικά είναι πολύ θλιβερό κ άδικο αυτό που έγινε.:(

Να σου αφαιρούν τη ζωή χωρίς να φταις..επειδή κάποιος ασυνείδητος πέρασε με κόκκινο...έτσι απλά..:angry:

Αιωνία του η μνήμη...

Δημοσίευση

Φιλαράκι καλό ταξίδι... όλα στην πόλη μας θα σε θυμίζουν... και η τελευταία σου βόλτα μπροστά από το πάρκο που αγαπούσες τόσο πολύ και γέμιζε από τις φωνές όταν ήμασταν πιτσιρίκια... θα σε θυμάμαι πάντα...

Δημοσίευση

Φιλαράκι καλό ταξίδι... όλα στην πόλη μας θα σε θυμίζουν... και η τελευταία σου βόλτα μπροστά από το πάρκο που αγαπούσες τόσο πολύ και γέμιζε από τις φωνές όταν ήμασταν πιτσιρίκια... θα σε θυμάμαι πάντα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ εμένα σήμερα η μπουμπού μάλλον μου έριξε την πρώτη κλωτσιά που φάνηκε στην κοιλιά αμυδρά μεν αλλά αισθητά 😍
    • @Zelda2μιση βδομαδες εκανε το πρωτο απο το δευτερο ραντεβου που ηταν την Δευτερα 2/06 κ τωρα εχω αυχενικη(δεν την κανει ο ιδιος αλλα συνεργαζεται)στις 27/06.Παιρνω σιδηρο,d3 και μια πολυβιταμινη εγκυμοσυνης.Σιδηρο στην προηγουμενη ξεκινησα στο τριτο τριμηνο αλλα τωρα εχω αιματοκριτη πιο χαμηλο.Ουτε κ εγω ειχα παρει κατι αλλο.
    • Κι εγώ Αθήνα μεγάλωσα, πήγα για 1,5 χρόνο στη Σάμο μόνιμα (3 ο σύζυγος, κ εμείς για τα μόρια πήγαμε) κ τώρα Θεσσαλονίκη! Τη Σάμο δεν την αλλάζω!! Αν τα είχαμε ζυγίσει καλύτερα, μάλλον θα μέναμε μόνιμα στη Σάμο!! Τελείως διαφορετικοί ρυθμοί, τελείως διαφορετικοί άνθρωποι!! Αλλάζουν οι ηλικίες, οι προτεραιότητες και οι απαιτήσεις που έχεις οπότε όλα αυτά που μου λες είναι απολύτως φυσιολογικα!! Εύχομαι να περάσετε τόσο όμορφα όσο κι εμείς!!!!❤️
    • Όπως είχα πει στη Ρένα σε άλλο θέμα του φόρουμ ο γιατρός μου είναι σουυυπερ χαλαρός και μου είπε επόμενο ραντεβού η αυχενική σε 1,5 μήνα (την κάνει ο ίδιος). Στο προηγούμενο ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα ακούσαμε καρδιά. Εγώ του είπα ότι θέλω και στο ενδιάμεσο μια φορά να δούμε ότι όλα πάνε καλά. Εσείς κάθε πότε πηγαίνετε; Η Ρένα είπε κάθε εβδομάδα τώρα στην αρχή που είναι μεν όνειρο αλλά άντε να βρίσκω συνέχεια κάπου να αφήνω το μικρο... Από φάρμακα τι παιρνετε; Εγώ παίρνω σίδηρο και μια πολυβιταμίνη εγκυμοσύνης που έχει μέσα φυλλικό κλπ. Στην προηγούμενη ξεκίνησα και ασβέστιο στο δεύτερο τρίμηνο και δεν πήρα κάτι άλλο.
    • Κορίτσια από τριχόπτωση πως πάτε? Έχει τώρα 3 μέρες που πέφτουν πολύ τα μαλλιά μου. Λούστηκα πριν λίγο και νόμιζα πως με τόσα μαλλιά που έχασα θα δω τρύπες στο κεφάλι μου. Και να τα ακουμπήσω λίγο πέφτουν. Στον γιο μου δεν είχα τόσο έντονη τριχόπτωση. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...