Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Όπως σας είπα στην αρχή ένιωθα και λίγο προβληματισμενη αν θα πετύχει το πλάνο του γιατρού...κορίτσια υπήρχε τόση καλή συνεργασία που όλα πήγαν τέλεια και κρατάω τώρα την μπεμπούλα μας , ένα μικρό γατάκι 2650 κιλά 🧿
    • Κορίτσια μου, εδώ είμαστε μαμά και κόρη 🩷 Τα καταφέραμε κορίτσια και ζήσαμε έναν πολύ όμορφο τοκετο!
    • Ωχ αυτό είναι θέμα. Κοίτα βάλε την με το ζόρι. Ή κάθεσαι ή δεν πάμε βόλτα. 1-2-3 θα μάθει. Δοκιμάζουν τα όρια μας γενικά. Εμένα ας πούμε δεν θέλει με τίποτα να μπει στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Όποτε πάμε στο αυτοκίνητο θέλει να μπει μπροστά να παίξει με τα κουμπιά ( την έβαλε 1-2 φορές ο πατέρας της και το ζητάει συνέχεια). Όσο υποκυπταμε σε αυτό τόσο το ζητούσε. Μια μέρα της είπα τέλος. Την έβαλα με τα χίλια ζόρια στο καρεκλακι (κλάμα, χαμός). Ε 1-2-3 τώρα που ξέρει ότι δεν θα πάει μπροστά, κάθεται πιο πρόθυμα. Ζητάει και πάλι αλλά έμαθε πια ότι το όχι είναι όχι.
    • Ο φωτογράφος μας έχει και βίντεο του μυστηρίου, 100 φωτογραφίες στο χέρι και 2 μεγάλα άλμπουμ στα 780€. Αν δεις τις φωτογραφίες που μας έβγαλε θα πάθεις πλάκα. Ο φωτογράφος μου έχει ταξιδέψει μέχρι και στη Μύκονο για γάμο να φανταστείς. Αν πας και ρωτήσεις και σου πουν εξωφρενικές τιμές μπορείς να ρωτήσεις και στον δικό μου. Στο τραπέζι εγώ δεν τον είχα. Σε μια ταβέρνα πήγαμε οικογενειακά. Αν έκανα πάρτυ τότε θα τον είχα. Σίγουρα Θεσσαλονίκη θα είναι πιο πάνω οι τιμές.
    • Η πρώτη μου γέννα έτσι ξεκίνησε. Έκανα μπάνιο και ένιωσα κάτι περίεργο. Μόλις βγήκα ήταν σαν να μην έχω σκουπιστεί ποτέ. Μέσα σε ένα τέταρτο δεν σταμάταγε με τίποτα. Και ήταν διαυγή θα πω αν θυμάμαι καλά. Πολύ διαφορετικά απο τα υγρά. Και όσο περνούσε η ώρα σαν να μεγάλωνε. Νομίζω από αυτά που λες ότι δεν είναι αλλά παρακολούθησε το απλά για σιγουριά και να είσαι ήρεμη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...