Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Με λένε Έλενα και βρίσκομαι στην αρχή της πρώτης μου προσπάθειας με εξωσωματική. Έχω ήδη ξεκινήσει θεραπεία στην Embryoland, και νιώθω πολύ ευχαριστημένη με τους γιατρούς και την συμπεριφορά του κέντρου, αλλά θα ήθελα να ακούσω και εμπειρίες άλλων γυναικών καθώς είμαι πρωτάρα και έχω κάποια σχετικά θέματα εμπιστοσύνης.

Πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο, απλά καμιά φορά είναι καλό να ρωτάς και άτομα που γνωρίζουν καλύτερα, και από ότι βλέπω εδώ πολλές είστε γκουρού της εξωσωματικής;)!

Επομένως θα χαρώ πολύ να ακούσω την γνώμη σας για τον γιατρό μου (Κανακάς) και την Embryoland γενικά!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

Δημοσίευση

Ελενα καλως ηρθες και εσυ στο κλαμπ της εξω.

Εγω δυστυχώς δεν εχω ιδεα για την συγκεκριμενη μοναδα αλλα ηθελα να σου πω καλη επιτυχία! Να ειναι η τυχερη σου κ να ερθει γρηγορα το σπορακι σου!!! Με το καλο κ ολα δεξιά! !

Δημοσίευση

Να εισαι καλα μακαρι και για τις δυο μας να ειναι τα καλυτερα νεα μας!!!

Εμβρυογενεσης ξεκιναω και ειμαι πολυ ευχαριστημενη μεχρι στιγμης...εχω ακουσει τα καλυτερα και μου το συστησε μια φιλη που ειχε κανει και εκεινη εκει την εξωσωματικη και πετυχε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...