Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια ανοιξα αυτο το ποστ για να μεταφερω κ απο δω τις ευχες μου στη πολυ καλη διαδυκτιακη μου φιλη:P μαιρουλα..ειναι το μελος MAIRH!!! για οσες δεν ξερουν.στις 9 του μηνα το διαμαντακι κανει εισαγωγη στο νοσοκομειο για μια επεμβαση.

κοριτσι μου ευχομαι να πανε ολα καλα με τον μικρουλη σου κ θα πανε νασαι σιγουρη ο θεος δεν αφηνει κανεναν..

εισαι πολυ δυνατη..

φιλακια..

Δημοσίευση

μαιρούλα μου όλα καλά να πάνε που θα πάνε δηλαδή όπως και την προηγούμενη φορά (αυτή θα είναι η τελευταία ε???)...

εύχομαι στο διαμαντάκη σας να είναι απο εδώ και πέρα πάντα γερός....και δυνατός ...

φιλιά :kiss:

Δημοσίευση

μαιρούλα μου όλα καλά να πάνε που θα πάνε δηλαδή όπως και την προηγούμενη φορά (αυτή θα είναι η τελευταία ε???)...

εύχομαι στο διαμαντάκη σας να είναι απο εδώ και πέρα πάντα γερός....και δυνατός ...

φιλιά :kiss:

Δημοσίευση

Μαίρη μου δεν το ήξερα ότι θα κάνατε επέμβαση

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και γρήγορα στο σπιτάκι του ξανά ο Διαμαντής, δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δεντράκι σας, σιδερένιος και να είναι στη ζωή του η τελευταία φορά που επισκέπτεται νοσοκομείο

Περιμένουμε τα νέα σου

Πολλά φιλιά

Δημοσίευση

Μαίρη μου δεν το ήξερα ότι θα κάνατε επέμβαση

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και γρήγορα στο σπιτάκι του ξανά ο Διαμαντής, δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δεντράκι σας, σιδερένιος και να είναι στη ζωή του η τελευταία φορά που επισκέπτεται νοσοκομείο

Περιμένουμε τα νέα σου

Πολλά φιλιά

Δημοσίευση

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΑΙΡΟΥΛΛΑ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Δημοσίευση

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΑΙΡΟΥΛΛΑ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Δημοσίευση

Μαίρη μου, δέξου και τις δικές μου ευχές και προσευχές για το Διαμαντή μας!!! Η Παναγιά να είναι πάντα μαζί του και να δίνει δύναμη και σε σας για τις ώρες αγωνίας που σίγουρα θα έρθουν... Καλή δύναμη και όλα σίγουρα θα πάνε καλά!!!

Δημοσίευση

Μαίρη μου, δέξου και τις δικές μου ευχές και προσευχές για το Διαμαντή μας!!! Η Παναγιά να είναι πάντα μαζί του και να δίνει δύναμη και σε σας για τις ώρες αγωνίας που σίγουρα θα έρθουν... Καλή δύναμη και όλα σίγουρα θα πάνε καλά!!!

• Προσθήκη...