Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια ανοιξα αυτο το ποστ για να μεταφερω κ απο δω τις ευχες μου στη πολυ καλη διαδυκτιακη μου φιλη:P μαιρουλα..ειναι το μελος MAIRH!!! για οσες δεν ξερουν.στις 9 του μηνα το διαμαντακι κανει εισαγωγη στο νοσοκομειο για μια επεμβαση.

κοριτσι μου ευχομαι να πανε ολα καλα με τον μικρουλη σου κ θα πανε νασαι σιγουρη ο θεος δεν αφηνει κανεναν..

εισαι πολυ δυνατη..

φιλακια..

Δημοσίευση

μαιρούλα μου όλα καλά να πάνε που θα πάνε δηλαδή όπως και την προηγούμενη φορά (αυτή θα είναι η τελευταία ε???)...

εύχομαι στο διαμαντάκη σας να είναι απο εδώ και πέρα πάντα γερός....και δυνατός ...

φιλιά :kiss:

Δημοσίευση

μαιρούλα μου όλα καλά να πάνε που θα πάνε δηλαδή όπως και την προηγούμενη φορά (αυτή θα είναι η τελευταία ε???)...

εύχομαι στο διαμαντάκη σας να είναι απο εδώ και πέρα πάντα γερός....και δυνατός ...

φιλιά :kiss:

Δημοσίευση

Μαίρη μου δεν το ήξερα ότι θα κάνατε επέμβαση

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και γρήγορα στο σπιτάκι του ξανά ο Διαμαντής, δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δεντράκι σας, σιδερένιος και να είναι στη ζωή του η τελευταία φορά που επισκέπτεται νοσοκομείο

Περιμένουμε τα νέα σου

Πολλά φιλιά

Δημοσίευση

Μαίρη μου δεν το ήξερα ότι θα κάνατε επέμβαση

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και γρήγορα στο σπιτάκι του ξανά ο Διαμαντής, δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δεντράκι σας, σιδερένιος και να είναι στη ζωή του η τελευταία φορά που επισκέπτεται νοσοκομείο

Περιμένουμε τα νέα σου

Πολλά φιλιά

Δημοσίευση

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΑΙΡΟΥΛΛΑ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Δημοσίευση

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΑΙΡΟΥΛΛΑ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Δημοσίευση

Μαίρη μου, δέξου και τις δικές μου ευχές και προσευχές για το Διαμαντή μας!!! Η Παναγιά να είναι πάντα μαζί του και να δίνει δύναμη και σε σας για τις ώρες αγωνίας που σίγουρα θα έρθουν... Καλή δύναμη και όλα σίγουρα θα πάνε καλά!!!

Δημοσίευση

Μαίρη μου, δέξου και τις δικές μου ευχές και προσευχές για το Διαμαντή μας!!! Η Παναγιά να είναι πάντα μαζί του και να δίνει δύναμη και σε σας για τις ώρες αγωνίας που σίγουρα θα έρθουν... Καλή δύναμη και όλα σίγουρα θα πάνε καλά!!!

• Απαντήσεις

• Ισχύει αυτό! Για αυτό παρακαλάω να το νιώθω έστω ελάχιστα κάθε μέρα για να μην έχω το άγχος μέχρι τον υπέρηχο. Αύριο κλείνω 17η εγώ μέχρι τώρα ένιωθα κάτι ελάχιστα σήμερα τίποτα. Νομίζω όταν το νιώσω καλά δεν θα χω αμφιβολία αν είναι έντερο η αυτό 😅 
    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...