Μετάβαση σε περιεχόμενο

TI EYXI THA KANATE GIA TO 2009???

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βραδυ Πρωτοχρονιάς και η Hope(ελπιδα)καθεται στο σαλονι με σβησμενα τα φωτα μπροστα στο Χριστουγεννιατικο δέντρο που αναβοσβηνουν ρυθμικα τα φωτακια,ενω στο τζακι τα κουτσουρα εχουν πυρωσει για τα καλα.Κι εκει ετσι οπως καθεται φτιαχνει στο μυαλο της την εικόνα του Αη Βασιλη να καθεται απέναντι της χαμογελαστος και καλοσυνατος ετοιμος να ακουσει την καθε της επιθυμια.

Αη Βασίλης:Εσυ λοιπον καλή μου Hope τι δωρο θα ηθελες να σου φερω φετος τα Χριστουγεννα.Δεν ειδα να μου ζητησες τιποτα.

Hope:Δε σου ζητησα τιποτα γιατι ξερω οτι δεν υπαρχεις παρα μονο στο μυαλο και στην καρδια μας Αη Βασιλη.

Αη Βασίλης:Και δε σου αρκει αυτό?Καμια φορα η δυναμη της ψυχής και της καρδιας ειναι πιο μεγαλη απο καθε τι αλλο.

Hope:Ισως εχεις δικιο.

Αη Βασίλης:Πες μου λοιπον τι θα ηθελες για τον καινουργιο χρόνο?

Hope:Τι θα ήθελα?Ελπίδα για έναν κόσμο καλύτερο μεσα στον οποιο μεγαλωνουμε τα μικρα μας αγγελουδια.Ελπιδα για ενα ομορφοτερο αυριο χωρίς εικονες βιας,πεινας,φτωχιας και εγκληματικότητας.Καθε παιδι που ερχεται σε αυτον τον κοσμο εχει δικαιωμα για ενα καλυτερο αυριο.

Αη Βασίλης:Και τι κανετε ολοι εσεις προκειμένου να διασφαλισετε αυτο το ελπιδοφορο αυριο για τα παιδια σας?

Hope:Κλεινουμε τα ματια μας και κανουμε οτι δε βλεπουμε.

Αη Βασιλης:Κλεισε τα ματια και κανε μια ευχη με ολη σου την καρδια για το νεο χρονο.

Hope:Ευχομαι οι μερες που θα ακολουθησουν και ο νεος χρονος να ειναι γεματος απο παιδικες φωνες και γελια,χαρες και παιχνιδι.Ευχομαι τα μικρα προσωπακια ολων των παιδιων να γεμισουν τις καρδιες μας με αγαπη και ζεστασια.Ευχομαι ολοι μας να βρουμε τη χρυση τομη να συγχωρεσουμε και να μας συγχωρεσουν για ολες εκεινες τις ασχημες στιγμες που περασαν και που ισως λιγο μας μαυρισαν την ψυχουλα.Ευχομαι να μπορεσουμε να κοιταξουμε τα παιδια μας στα ματια και να τους υποσχεθουμε ενα ομορφοτερο κοσμο αλλα και να μπορεσουν να ζησουν σε αυτον.Ευχομαι η τεχνολογια που μας αποξενωσε αυτη και να μας φερει και παλι κοντα.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΩ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Μετα η Hope ανοιξε τα δακρυσμενα ματια της αλλα εκεινος ειχε φυγει και με ενα χαμογελο πικριας σηκωθηκε και πηγε στο παραθυρο και κοιταζοντας στο σκοτεινο ουρανο αναρωτηθηκε αν τελικα υπαρχει ο Αη Βασιλης ή οχι κι ενα μοναδικο και λαμπερο αστερι μεσα στον ολοσκοτεινο ουρανο σταθηκε εκει μπροστα της δινοντας της την απαντηση που εψαχνε.

Αγγελουδια μου μικρα ευχομαι να μου δωθει η δυνατοτητα να σας δω να μεγαλωνετε και να γινετε ευτυχισμενα στη ζωη σας σε ενα κοσμο πιο ομορφο,πιο αληθινο,πιο ανθρωπινο σε ενα κοσμο οπως αρμοζει στις παιδικες ψυχουλες σας.

Δημοσίευση

ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ?

Δημοσίευση

ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ?

Δημοσίευση

Kalimera.Arxika eyxome ygeia kai eythxia se olous.Tha hthela epishs na gemish o kosmos agaph.H gynaikes oloy toy kosmoy poy prospathoyn gia mwrakia na toys ta dwsei o theoulis,oi egkyoules na me to kalo na feroyn ta aggelakia toys ston kosmo kai oi hdh manoyles na einai eythxismenes me ta paidakia tous.Telos tha hthela poly na stamathsei o polemos ana twn kosmo kai na mathoyn epiteloys oi anthrwpoi na exoyn ta pio agna synaisthimata.

Δημοσίευση

Kalimera.Arxika eyxome ygeia kai eythxia se olous.Tha hthela epishs na gemish o kosmos agaph.H gynaikes oloy toy kosmoy poy prospathoyn gia mwrakia na toys ta dwsei o theoulis,oi egkyoules na me to kalo na feroyn ta aggelakia toys ston kosmo kai oi hdh manoyles na einai eythxismenes me ta paidakia tous.Telos tha hthela poly na stamathsei o polemos ana twn kosmo kai na mathoyn epiteloys oi anthrwpoi na exoyn ta pio agna synaisthimata.

Δημοσίευση

Αυτό το υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο μου θυμίζει λίγο καλλιστεία!!! Είναι η στάνταρ απάντηση των μοντέλων... χεχεχεχεχε

Εγώ εύχομαι να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου ευτυχισμένα και να τα αγαπάνε!!!!

Δημοσίευση

Αυτό το υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο μου θυμίζει λίγο καλλιστεία!!! Είναι η στάνταρ απάντηση των μοντέλων... χεχεχεχεχε

Εγώ εύχομαι να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου ευτυχισμένα και να τα αγαπάνε!!!!

Δημοσίευση

Οι ευχές μου για το 2009 είναι υγεία για όλο τον κόσμο και υγεία στον πλανήτη μας... Να σταματήσει πια το κακό που του κάνουμε... Ειρήνη και αγάπη...

Και ένα μωράκι για εμένα και για όλες τις γυναίκες που προσπαθουν να γίνουν μανούλες...

Δημοσίευση

Οι ευχές μου για το 2009 είναι υγεία για όλο τον κόσμο και υγεία στον πλανήτη μας... Να σταματήσει πια το κακό που του κάνουμε... Ειρήνη και αγάπη...

Και ένα μωράκι για εμένα και για όλες τις γυναίκες που προσπαθουν να γίνουν μανούλες...

Δημοσίευση

....Εγώ για το 2009 θα ευχόμουν:

α. Να υπάρχει ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

β. Να μην... πεθάνει κανένας! Να σταματήσουν τα τροχαία, οι αρρώστιες, τα εγκλήματα, τα μη τροχαία αλλά θανατηφόρα ατυχήματα, οι σεισμοί, οι φωτιές.....Και εάν "έπρεπε" να πεθάνουν κάποιοι ας πέθαιναν μόνο αυτοί που είχαν κάνει τον κύκλο της ζωής τους (από 90 και πάνω!!!).

γ. Οι μεγάλοι να νιώθαμε μόνο αγάπη μέσα στην καρδιά μας και να σταματούσαμε επιτέλους να καταστρέφουμε τη νέα γενιά!!!!

δ. Να ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπο των παιδιών όλου του κόσμου το χαμόγελο και στα ματάκια τους να ήταν ζωγραφισμένη η πίστη τους για ένα καλύτερο αύριο!

ε. Το 2009 να μην ακούσουμε κανένα κρούσμα παιδικής κακοποίησης!!!

στ. Το 2009 να είμαστε όλοι περισσότερο ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!

αλλά δυστυχώς .... τίποτα από όλα αυτά που ζητάω εγώ από το Αί Βασίλη δεν θα μου το φέρει....Για άλλη μια χρονιά θα με ξεχάσει.....

Δημοσίευση

....Εγώ για το 2009 θα ευχόμουν:

α. Να υπάρχει ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

β. Να μην... πεθάνει κανένας! Να σταματήσουν τα τροχαία, οι αρρώστιες, τα εγκλήματα, τα μη τροχαία αλλά θανατηφόρα ατυχήματα, οι σεισμοί, οι φωτιές.....Και εάν "έπρεπε" να πεθάνουν κάποιοι ας πέθαιναν μόνο αυτοί που είχαν κάνει τον κύκλο της ζωής τους (από 90 και πάνω!!!).

γ. Οι μεγάλοι να νιώθαμε μόνο αγάπη μέσα στην καρδιά μας και να σταματούσαμε επιτέλους να καταστρέφουμε τη νέα γενιά!!!!

δ. Να ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπο των παιδιών όλου του κόσμου το χαμόγελο και στα ματάκια τους να ήταν ζωγραφισμένη η πίστη τους για ένα καλύτερο αύριο!

ε. Το 2009 να μην ακούσουμε κανένα κρούσμα παιδικής κακοποίησης!!!

στ. Το 2009 να είμαστε όλοι περισσότερο ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!

αλλά δυστυχώς .... τίποτα από όλα αυτά που ζητάω εγώ από το Αί Βασίλη δεν θα μου το φέρει....Για άλλη μια χρονιά θα με ξεχάσει.....

Δημοσίευση

Εύχομαι το 2009 να έχουμε περισσότερες μανούλες κ παιδάκια, λιγότερους πολέμους κ τρομοκρατικές επιθέσεις. Οι μέρες αυτές να γεμίσουν με αγάπη κ καλοσύνη τις καρδιές όλων των ανθρώπων ακόμη κ των πιο σκληρόκαρδων!!!

Κ φυσικά υγεία κ ευημερία!!

Δημοσίευση

Εύχομαι το 2009 να έχουμε περισσότερες μανούλες κ παιδάκια, λιγότερους πολέμους κ τρομοκρατικές επιθέσεις. Οι μέρες αυτές να γεμίσουν με αγάπη κ καλοσύνη τις καρδιές όλων των ανθρώπων ακόμη κ των πιο σκληρόκαρδων!!!

Κ φυσικά υγεία κ ευημερία!!

Δημοσίευση

Ευχομαι για ολες τις νεες κοπελες γρηγορα να γινουν μαμαδες-να νιωσουν κατι απωτερο απο ολα τα αλλα!

Σε μενα προσωπικα και στην οικογενεια μου θα ηθελα να υπαρχει παντα αγαπη οπως και τωρα που περιμενω ανυπομονα την μπουμπου μου.

Στο mammyland ευχομαι παντα να μας κραταει συντροφια και να δινει ενημερωση και ψυχαγωγια σε ολα τα κοριτσια που πραγματικα εχουμε κολλησει μαζι του!!

Καλες γιορτες σε ολες τις φιλες!!

Δημοσίευση

Ευχομαι για ολες τις νεες κοπελες γρηγορα να γινουν μαμαδες-να νιωσουν κατι απωτερο απο ολα τα αλλα!

Σε μενα προσωπικα και στην οικογενεια μου θα ηθελα να υπαρχει παντα αγαπη οπως και τωρα που περιμενω ανυπομονα την μπουμπου μου.

Στο mammyland ευχομαι παντα να μας κραταει συντροφια και να δινει ενημερωση και ψυχαγωγια σε ολα τα κοριτσια που πραγματικα εχουμε κολλησει μαζι του!!

Καλες γιορτες σε ολες τις φιλες!!

Δημοσίευση

ευχομαι στα κοριτσια που προσπαθουν να γινουν μανουλες, το 2009 να τους χαρισει ενα υγιεστατο μωρακι.Σε μενα προσωπικα ευχομαι πανω απο ολα υγεια στην οικογενεια μου,αντε και μια καλη μεταθεση!

Δημοσίευση

ευχομαι στα κοριτσια που προσπαθουν να γινουν μανουλες, το 2009 να τους χαρισει ενα υγιεστατο μωρακι.Σε μενα προσωπικα ευχομαι πανω απο ολα υγεια στην οικογενεια μου,αντε και μια καλη μεταθεση!

Δημοσίευση

Υγεία σε ολο το κόσμο.Ευχομαι σε όλες που προσπαθούν να γίνουνε μανούλες γρήγορα να εκπληρωθεί η επιθυμία τους..Σε αυτες που είναι ήδη έγκυος(κ εγω μέσα)να κρατήσουν στην αγκαλιά τους ενα γερό μωράκι..Κ σε αυτες που είναι ηδη μανούλες να δουν τα αγγελούδια τους οπως επιθυμούν.. :cheer: :cheer:Υγεία κ πολλή ΑΓΑΠΗ σε ολο το mammyland!!! ;)

Δημοσίευση

Υγεία σε ολο το κόσμο.Ευχομαι σε όλες που προσπαθούν να γίνουνε μανούλες γρήγορα να εκπληρωθεί η επιθυμία τους..Σε αυτες που είναι ήδη έγκυος(κ εγω μέσα)να κρατήσουν στην αγκαλιά τους ενα γερό μωράκι..Κ σε αυτες που είναι ηδη μανούλες να δουν τα αγγελούδια τους οπως επιθυμούν.. :cheer: :cheer:Υγεία κ πολλή ΑΓΑΠΗ σε ολο το mammyland!!! ;)

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...