Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα, ειμαι σχεδον 3ον μηνων και μετα απο αρκετες εξωσωματικές εχω μια κόρη και τωρα ετοιμάζουμε το αδερφακι, εχω γιατρο αλλα λογω κρίσης υπάρχει πιθανότητα να μην εχω συγκεντρωσει τα χρήματα να γεννήσω στο Ιασώ ετσι θα ήθελα να μου πειτε εμπειριες που εχετε απο γιατρους του δημοσιου οι οποιοι ομως να μην περνουν τρελλο φακελακι καθως επίσης και τις συνθήκες που επικρατουν στα δωματια (καθαριοτητα κτλ). Απευθυνθηκα στο Αττικο αλλα ο Κος. Χρ.....ς ζηταει 1200ευρω φακελακι μου φανηκε πανακριβο.

Ξερετε κανενα γιατρο κατα προτιμηση στο Ελενα ωστε να τον επισκεφτω αλλα να ειναι εγγυημενα καλος στη δουλεια του γιατι λογω εξωσωμ. δεν θα εχω αλλη ευκαιρια στη ζωή μου για μωρο. Μπορω να διαθεσω καποια χρήματα αλλα τουλαχιστον ο γιατρος να ειναι ανθρωπινος και να μην αντιμετωπιζει εμπορικα το θεμα.

Ευχαριστω πολύ

Δημοσίευση

Καλησπερα και με το καλο το μωρακι σου! Εγω στο Ελενα γεννησα, ειχα γιατρο τον κο Παπαδη, εξαιρετικος ανθρωπος! Εμενα λεφτα δεν μου ζητησε ποτε, μου ελεγε παντα "αστα αυτα τωρα, γεννα με το καλο και ο,τι μπορεις, αν μπορεις". Ταριφα ειχε ο αναισθησιολογος τωρα η 200 η 250 δεν θυμαμαι, αλλα μεσα ηταν και η επισκληριδειος την οποια τοτε (πριν 2 χρονια) δεν την παρειχε το νοσοκομειο επρεπε να την αγορασεις!!!!

Τωρα για τα δωματια, ημουν στον οροφο με τα μονοκλινα-σουιτες και πληρωσα για 4 μερες 400 ευρω, τα υπολοιπα τα καλυψε το ΙΚΑ, δεν ξερω πλεον τι καλπυπτει, αλλα και τα απλα μονοκλινα η και δικλινα (εκει με εβαλαν μολις πηγα γιατι δεν ειχε και με αλλαξαν μετα τη γεννα) μια χαρα ειναι και πολυ καθαρα, οι μαιες ευγενεστατες και εξυπηρετικες, βεβαια σου λεω ηταν 2 χρονια πριν, δεν ξερω τωρα τι συνθηκες επικρατουν. Παντως ο γιατρος εξαιρετικος, εγω του εδωσα ο,τι μπορουσα κι εκτοτε οσες φορες εχω παει για τεστ η ο,τιδηποτε δεν εχει δεχτει λεφτα! Αν αποφασισεις να πας να τον δεις, αν θες χρησιμοποιησε το ονομα μου, δεν με πειραζει. Καλη γεννα, καλη εγκυμοσυνη και να χαιρεσαι το παιδακι που εχεις ηδη!

Δημοσίευση

Γεννησα στο ελενας με τον κο Γαζη εμεινα πολυ ευχαριστημενη και πηγα σε δωματιο του 5 μονοκλινα σουιτες η διαφορα ηταν 125 ευρω οπως και ειναι τωρα γιατι ξαναρωτησα τα υπολοιπα με το ικα

Δημοσίευση
..... Εμενα λεφτα δεν μου ζητησε ποτε, μου ελεγε παντα "αστα αυτα τωρα, γεννα με το καλο και ο,τι μπορεις, αν μπορεις". ...... Παντως ο γιατρος εξαιρετικος, εγω του εδωσα ο,τι μπορουσα κι εκτοτε οσες φορες εχω παει για τεστ η ο,τιδηποτε δεν εχει δεχτει λεφτα!

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζ'ητησή σας, απλά μου φάνηκε περίεργο το παραπάνω......ο γιατρός δεν έιναι στο δημόσιο? γιατί θα έπρεπε να ζητήσει χρήματα????? :?::?::?:

από εκεί ξεκινάνε όλα.....πάω στο δημόσιο επειδή δεν έχω χρήματα για να πληρώσω ιδιωτικό γιατρό.......γιατί θα πρέπει να δώσω φακελάκι????

απαράδεκτο!!!

Δημοσίευση
Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζ'ητησή σας, απλά μου φάνηκε περίεργο το παραπάνω......ο γιατρός δεν έιναι στο δημόσιο? γιατί θα έπρεπε να ζητήσει χρήματα????? :?::?: :?:

από εκεί ξεκινάνε όλα.....πάω στο δημόσιο επειδή δεν έχω χρήματα για να πληρώσω ιδιωτικό γιατρό.......γιατί θα πρέπει να δώσω φακελάκι????

απαράδεκτο!!!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζ'ητησή σας, απλά μου φάνηκε περίεργο το παραπάνω......ο γιατρός δεν έιναι στο δημόσιο? γιατί θα έπρεπε να ζητήσει χρήματα????? :?::?::?:

απαράδεκτο!!!

επειδη γεννησα κι εγω στο ελενα, θελω να σου εξηγησω οτι σε ενα δημοσιο νοσοκομειο δεν εχεις την πολυτελεια να σε παρακολουθει οποιος γιατρος θελεις. Πληρωνεις εισιτηριο και σε εξεταζει οποιος γιατρος εχει εφημερια, και το ιδιο ισχυει και οταν ερθει η ωρα να γεννησεις : πηγαινεις στο νοσοκομειο και σε ξεγενναει οποιος γιατρος εχει εφημερια, και η οικονομικη σου υποχρεωση ειναι μονο τα νοσηλεια. ΑΝ ομως θελεις να σε παρακολουθει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ γιατρος , για να μην ελπιζεις απλα να εχει εφημερια την ημερα που θα γεννησεις, τοτε ουσιαστικα πληρωνεις εξτρα το γεγονος οτι θα σε ξεγεννησει ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ. Αυτη ειναι η διαφορα .

και κατι ακομα, εγω πηγα στο δημοσιο ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ, και το λεω ξεκαθαρα για τα μαιευτηρια τυπου ιασω και μητερα που χρεωνουν τις μπατονετες με τιμες μονοπετρου και αν τυχει κανενα σοβαρο περιστατικο διωχνουν αρον-αρον το νεογνο για το ελενα η το παιδων, ανημποροι να παρασχουν καποια αλλη υπηρεσια πλην αυτων ενος ξενοδοχειου.... και ας μην ξεκινησω για το θεμα του θηλασμου που πρεπει να απαιτησεις αποκλειστικο για να σου φερνουν το μωρο καθε 3 ωρες λες και εχει καταπιει ρολοι....

γιατι κι αυτον τον κοσμο ,οπου οι γιατροι στο δημοσιο παιρνουν φακελακια και τον αλλο στα ιδωτικα που μας βλεπουν σαν πορτοφολι, μπορει να μην τον φτιαξαμε εμεις ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΜΥΑΛΑ.

Δημοσίευση

Καλησπερα! Αφροδιτη με καλυψες στο θεμα του γιατρου. Αν δεν εχεις προβλημα να σε ξεγεννησει ο γιατρος της βαρδιας τοτε δεν δινεις τιποτα. Αν εχεις ομως την απαιτηση, οποια ωρα και στιγμη, μερα νυχτα σκ, γιορτες να ερθει ο γιατρος σου και να μεινει εκει οσες ωρες χρειαστει και να ερχεται και καθε μερα 2 φορες οσο εισαι εκει, ε πρεπει να πληρωθει.

Για το Μητερα εχω αλλη αποψη, γεννησε η αδερφη μου εκει, πολυυυυυυ δυσκολη περιπτωση και πολυ σοβαρα θεματα τα μωρα, φερθηκαν εξαιρετικα και παρειχαν καταπληκτικες υπηρεσιες, αλλωστε εχει την καλυτερη ΜΕΘ νεογνων στην Ευρωπη.

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας.

Η αληθεια ειναι οτι λογω των πολλων εξωσωματικών που εκανα μεχρι να καταφερω να μεινω εγκυος στο δευτερο παιδακι μου φοβαμαι λίγο το δημόσιο, και φυσικα ειμαι διατεθειμενη να δωσω μια αμοιβη στον ανθρωπο που θα με βοηθησει να γεννησω απλα κι εγω επειδη το πρωτο το εκανα στο ιασω ενιωσα αυτη την οικονομικη εκμεταλλευση. Ομως νομίζω οτι και οι γιατροι του Εσυ οσο κι αν κακοπληρωνονται δεν ειναι σωστο να ζηταν τοσα λεφτα για φακελακι εως 500 ευρω το βρισκω οκ για να σε παρακολουθει κι ολας.

Αφροδιτη αν θες πες μου σε ποιο γιατρο γεννησες στο ελενα?

Και παλι σας ευχαριστω θα παω αρχικα στο Ελενα να δω και μετα στο Αλεξανδρας.

Δημοσίευση

επειδη γεννησα κι εγω στο ελενα, θελω να σου εξηγησω οτι σε ενα δημοσιο νοσοκομειο δεν εχεις την πολυτελεια να σε παρακολουθει οποιος γιατρος θελεις. Πληρωνεις εισιτηριο και σε εξεταζει οποιος γιατρος εχει εφημερια, και το ιδιο ισχυει και οταν ερθει η ωρα να γεννησεις : πηγαινεις στο νοσοκομειο και σε ξεγενναει οποιος γιατρος εχει εφημερια, και η οικονομικη σου υποχρεωση ειναι μονο τα νοσηλεια. ΑΝ ομως θελεις να σε παρακολουθει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ γιατρος , για να μην ελπιζεις απλα να εχει εφημερια την ημερα που θα γεννησεις, τοτε ουσιαστικα πληρωνεις εξτρα το γεγονος οτι θα σε ξεγεννησει ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ. Αυτη ειναι η διαφορα .

και κατι ακομα, εγω πηγα στο δημοσιο ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ, και το λεω ξεκαθαρα για τα μαιευτηρια τυπου ιασω και μητερα που χρεωνουν τις μπατονετες με τιμες μονοπετρου και αν τυχει κανενα σοβαρο περιστατικο διωχνουν αρον-αρον το νεογνο για το ελενα η το παιδων, ανημποροι να παρασχουν καποια αλλη υπηρεσια πλην αυτων ενος ξενοδοχειου.... και ας μην ξεκινησω για το θεμα του θηλασμου που πρεπει να απαιτησεις αποκλειστικο για να σου φερνουν το μωρο καθε 3 ωρες λες και εχει καταπιει ρολοι....

γιατι κι αυτον τον κοσμο ,οπου οι γιατροι στο δημοσιο παιρνουν φακελακια και τον αλλο στα ιδωτικα που μας βλεπουν σαν πορτοφολι, μπορει να μην τον φτιαξαμε εμεις ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΜΥΑΛΑ.

σορυ που πεταγομαι.....απλα διαφωνω με το ολο στορυ οτι τα ιδιωτικα διωχνουν τα νεογνα για τα δημοσια......ειναι μεγα λαθος.......αυτο ειναι θεμα καθαρα των γονεων πρωτον και δευτερον επειδη η εντατικη του μητερα φιλοξενησε το πρωτο μου παιδι 15 μερες αφου πρωτα εκανε ενα χειρουργειο στο μητερα και επειδη ειμαι νοσηλευτρια και εχω δουλεψει σε δημοσια νοσοκομεια τυπου παιδων σε εντατικη νεογνων εχω να πω οτι δεν ισχυει αυτο που λες.........το μητερα μακραν εχει την καλυτερη εντατικη νεογνων σε ολη την ελλαδα και στην ευρωπη...με πολυ εμπειρους γιατρους.....

Δημοσίευση

Καλημέρα και εγώ γέννησα πριν από κανά χρόνο το δεύτερο παιδάκι μου ( με καισαρική) , αυτή τη φορά στο Αλεξάνδρας με έναν υπέροχο γιατρό ,πάρα πολύ καλό ,που πάνω από όλα είναι 'Ανθρωπος και τον έχω τσεκάρει και από φίλες μου που έχουν πάει.Από το νοσοκομείο έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη, βέβαια δεν είχα όλες τις ανέσεις που είχα στο Ιασώ αλλά και τρίτο να έκανα σε Δημόσιο θα ξαναπήγαινα και φυσικά δεν τον αλλάζω αυτόν τον γιατρό.Αν θες στείλε μου πμ να σου δώσω τα στοιχεία του.Για επισκέψεις πήγαινα απογεύματα στο παράρτημα του Αλεξάνδρας στην Λαμψάκου και πλήρωνα εκεί επίσκεψη 60ευρώ.

• 1 year later...
  • 4 years later...
Δημοσίευση

Mariannap δεν ξερω γιατι δεν με αφήνει να σου στειλω π.μ αν θες γραψε το ονοματεπώνυμο του γιατρου αν θεωρείς πολυ προσωπικό να δωσεις τηλ.Ειμαι και εγω εγκυος και εχω μεγαλη αναγκη απο ενα καλο γιατρό.

Δημοσίευση
στις On 25/3/2013 at 3:00 ΜΜ, ο/η Argi είπε:

γιατί σας τρομάζει να γεννήσετε με γιατρό της εφημερίας? :?:?

Αν και γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο με τον γιατρό της εφημερίας και μάλιστα Καθηγητή και δεν του έδωσα ούτε ένα ευρώ, θα σου απαντήσω γιατί οι κοπέλες φοβούνται να γεννήσουν με τον γιατρό της εφημερίας. Γιατί στην Ελλάδα μας μάθανε ότι αν πληρώσεις κάτι που θα έπρεπε να σου παρέχετε δωρεάν θα σε προσέξουν καλύτερα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...