Μετάβαση σε περιεχόμενο

TΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ...HELP


Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!... Ειμαι μανουλα με ενα 3χρονο γιοκα ,κ εδω κ καμποσο καιρο κανουμε ελευθερα για αλλο ενα παιδακι..Ομως ο κυκλος μου ειχε τα ups&downs του κ δεν εχω σταθερο... ειναι περιπου 29 με 33 μερες κυκλος. κ καμια φορα αλλαζει κ εντελως κ μου κανει 2 βδομαδες καθυστερηση... Με τα πολλα κ αφου εχουν περασει 9 περιπου μηνες ειπα να παρω τεστ ωορηξιας... Υπαρχει καποια κοπελα που εμεινε εγκυος με την καθοδήγηση των τεστ?! :?:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Νιcole,

εγώ έμεινα έγκυος με τεστ ωορρηξίας και μάλιστα σε 2 εγκυμοσύνες..επειδή έχω πολυκυστηκές ωοθήκες ο κύκλος μου ήταν κάθε 34-38 μέρες...έτσι λοιπόν δεν ήμουν σίγουρη για την ημέρα που έχω ωορρηξία...τελικά ήταν η 19η μέρα...την ημέρα εκείνη ήρθαμε σε επαφή με τον άντρα μου και λογικά έμεινα έγκυος...ξεκίνησα να κάνω τα τεστ περίπου μία εβδομάδα πριν την ημέρα που θα είχα ωορρηξία και σε καθημερινή βάση..μέχρι που την βρήκα..μετά από μία εβδομάδα έκανα τεστ εγκυμοσύνης και ήταν θετικό..είναι απλό...αν χρειαστείς κάτι άλλο ρώτα με θα χαρώ να σε βοηθήσω.. :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!

Να σου ζήσει το παιδάκι και με το καλό να έρθει και το αδερφάκι του!!!!

Και εγώ τον 2ο γιο μου, τον "έπιασα" με τεστάκια ωορρηξίας. Από το ιντερνετ τα παρήγγειλα και μου ήρθαν πααααρα πολύ οικονομικά.

Λοιπόν, εγώ με σταθερό κύκλο 28 ημερών έκανα το 1ο τεστ την 11η μέρα που βγήκε αρνητικό όπως και την 12η μέρα. Την 13η μέρα βγήκε αχνό θετικό ενώ την 14η καραμπινάτο. Εκανα και την 15η αλλά ήταν αρνητικό. Σε επαφή ήρθα από την 12η ώς και την 15η και το τσάκωσα το σποράκι!!!!

Να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες. πχ. η ώρα που κάνεις το τεστ ωορρηξίας πρέπει να είναι μετά τις 12 το μεσημέρι και πριν τις 8 το βράδυ αν δεν κάνω λάθος, σε αντίθεση με τον τεστ εγκυμοσύνης που το κάνεις με πρωινά ούρα.

Αν έχεις πάρει και εσύ από ίντερνετ τα τεστ που είναι σαν ταινίες πρέπει να έχεις ένα δοχείο (ποτηράκι μιας χρήσης χρησιμοποιούσα) όπου θα συλλέγεις τα ούρα, θα τα αφήνεις 5 λεπτά να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και μετά θα βυθίζεις ΑΥΣΤΗΡΆ μέχρι εκεί που δείχνει το τεστ.

Γενικότερα ακολούθησε τις οδηγίες, αφήσου ελεύθερη και απόλαυσε τις αγκαλίτσες με τον άντρα σου χωρίς άγχος γιατί θα το πιάσεις το μωρούλι!!!!!

Για οτιδήποτε θέλεις ρώτα με!!!

Καλή επιτυχία!!!!!!! %%-%%-%%-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lenio! Kalh egkumosunh na exeis k kalh leytheria! :D

Marilou k egw ayta paraggeila!!! k ekana kata vima oti les k esy! "ektws ayto p les me ta 5 lepta ...egw ta evaza sxetika amesws" ayto twra einai kako? :? PAntwsss... proxtes k xtes edikse owriksia ! shmera dixnei pali arnhtiko..opote petyxame tis meres!... Makari na ta kataferame! Eyxaristw poly k tis 2!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Και εγω κορίτσια έχω ένα κοριτσάκι 2 χρονών και έχω αγοράσει τα ίδια τεστ για να πετύχουμε το 2 ο μπεμπέ!!για να δούμε..πιθανόν να είναι το Σαβ/κο οι μέρες αλλά θα το τσεκάρω,γι αυτό πήρα τα τεστ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...