Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα προσπαθήσω να διηγηθώ την ιστορία μου όσο πιο όμορφα μπορώ.

Με τον άντρα μου μετά από σχεδόν 6 χρόνια αγάπης,πήραμε την απόφαση να κάνουμε το δικό μας μωράκι.Με την βοήθεια του Θεού δεν αργήσαμε να μείνουμε έγκυος.Στην 2η προσπάθεια είχαμε το σποράκι μας.Έκανα β-χωριακή και τα αποτέλεσματα ήταν θετικά.Από την χαρά μας κλαίγαμε.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχαμε κάποιες επιπλοκές οι οποίες ξεπεράστηκαν.Και τώρα θα μπω στο κυρίως θέμα.

Στις 31 Ιανουαρίου 2013 άρχισα να έχω συσπάσεις αλλά πολύ ακανόνιστες.Δεν έδωσα κάποια σημασία γιατί ο γιατρός μου, μου είχε πει πως όταν νιώσω συσπάσεις κάθε 10 λεπτά για ένα 2ωρο πάμε για τοκετό.Οπότε το βράδυ ξάπλωσα να κοιμηθώ ήσυχη.Ξημερώματα 1ης Φεβρουαρίου στις 4:30 οι πόνοι έγιναν πιο δυνατοί και άρχισαν να είναι πιο συχνοί.Από τις 6:30 και μετά είχα πλέον το σύμπτωμα που μου είχε πει ο γιατρός μου και φύγαμε για το μαιευτήριο.Εκεί επιβεβαιώθηκε ότι όντως γεννάμε,ενημέρωσα τον άντρα μου να έρθει από την δουλειά του και ξεκίνησε η όλη διαδικασία.

Στις 12:30 είχα πόνους σχεδόν ανά λεπτό με διάρκεια μισού λεπτού και προκαλούσαν αφόρητους πόνους στην μέση,τότε έκανα και επισκληρίδιο.

Διαστολή όμως ανύπαρκτη,το μωρό δεν είχε κατέβει και τα νερά δεν είχαν σπάσει.Ο γιατρός μου έσπασε τα νερά και περιμέναμε μήπως έχουμε κάποια πρόοδο στα άλλα 2.Τότε το μωρό μου άρχισε να δυσφορεί και να πέφτουν οι παλμοί της (είχε αποβάλλει το μυκώνιο) και μπήκαμε κατευθείαν για καισαρική.Μου έδωσαν οξυγόνο για να βοηθάω με τις αναπνοές μου τη μικρούλα μου και μετά από λίγο άκουσα το πρώτο της κλάμα.Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.Τα συναισθήματα απερίγραπτα και το κλάμα ήταν χαράς και ανακούφισης που όλα πήγαν καλά.Μου έδειξαν την μπεμπούλα μου μόλις βγήκε,σε λίγο μου την έφεραν,την φίλησα και της μίλησα.Ήταν μια μελαχρινή καλλονή με βάρος μόλις 2670γρ. και ύψος 51εκ.

Μετά από λίγο στο δωμάτιο μας την έφεραν,και ενώ έτρεμα από την επισκληρίδιο,την πήρα αγκαλιά και αμέσως σταμάτησε το τρέμουλο.Τότε είδα πόσο μικροσκοπική και εύθραυστη ήταν και την ονομάσαμε "σταλίτσα".

Πλέον είμαστε στο σπίτι τρεις και όχι δυο.Και το σπίτι μας είναι πιο χαρούμενο και πιο όμορφο.

Αυτή είναι η δική μου ιστορία τοκετού.

Δημοσίευση

Λενα μου τι γλυκα που μας τα μετεφερες!Να σας ζησει η σταλιτσα σας !Να ειναι παντοτε γερη και ευτυχισμενη!Ο Θεος να τη φυλαει και να την δειτε να μεγαλωνει!καλη λοχεια να εχεις κοπελα μου!

Δημοσίευση

Λένα μου, να σου ζήσει κοριτσάκι μου!!!

Να είναι πάντα γερό και καλότυχο στην ζωή του το κοριτσάκι σας!!!

Πολύ όμορφα μας περιγράφεις την εμπειρία του τοκετού σου!!!!

Καλή Λοχεία να έχεις και να χαίρεσαι πάντα την οικογένειά σου!!!

Φιλάκια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...