Μετάβαση σε περιεχόμενο

αναγκη για αιμα και αιμοπεταλια για μικρουλη με λευχαιμια...

xtinaki

Recommended Posts

Ο ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ (ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ).ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ.ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-7452036 — στην τοποθεσία "Ελπίδα" Ογκολογική Μονάδα Παίδων...

προκειτε για τον ανηψιο μου που διαγνωστηκε με λευχαιμια την κυριακη..σας παρακλω ο μικρος ειναι μολις 3..οσοι μπορειτε βοηθηστε μας...ευχαριστω πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστινουλα μου ευχομαι περαστικα και ολα να πανε καλα στο παιδακι.

Φανταζομαι ποσο δυσκολα περνατε..... και φανταζομαι γιατι η μαμα μου διαγνωστηκε με καρκινο του μαστου την επομενη μερα αφοτου γεννησα την μικρη μου νεραιδα. Χειρουργηθηκε με ολικη μαστεκτομη και βρισκεται στο σταδιο των χημειοθεραπειων. Ειναι ατιμη αυτη η αρρωστια και ποσο μαλλον οταν "χτυπαει" μικρα παιδακια......

Και παλι ευχομαι τα καλυτερα στο παιδακι και με τη δυναμη της Παναγιτσας ολα θα πανε καλα :)

Θελω να βοηθησω παω στο νοσοκομειο μ λεω απλα να δωσω αιμα για το ταδε ονομα δηλαδη;;; Ευχομαι ολα να πανε καλα ο θεος μαζι σας!!

Χριστίνα μου ποσο στεναχωρηθηκα με αυτο που διάβασα, εύχομαι να πανε όλα καλα και να μην ταλαιπωρηθει πολυ το παιδάκι να ειναι κάτι περαστικό, αντιμετωπισιμο που γρήγορα θα το ξεπερασει και θα το αφήσουν πίσω. Μακάρι..... Η Παναγίτσα μας σαν μανούλα θα ειναι στο πλευρό του!

Θέλω και εγω να βοηθήσω δεν ξέρω αν κάνει λόγω θηλασμου θα ρωτήσω ομως.

perastika sto mikro sas aggeloudi!!! :cry:

makari na mporousa na dwsw aima...alla me xamilo aimatokriti apo oso kserw apagoreuetai!και θηλαζω κιολας..δεν ξερω αν κανει!

η Παναγια και ο Χριστος και ολοι οι Αγιοι να ειναι διπλα του και να τον βοηθησουν να γινει καλα!

καταχρην θελω να ευχαριστησω ολουσ οσους ετρεξαν αν αναταποκριθουν στην εκκληση μας για βοηθεια για τον μικρο μας...σημερα μας ενημερωσαν απο το νοσοκομειο οτι (επειδη ειδαν οτι η προσελευση απο τον κοσμο ειναι μεγαλη)επειδη η αποθεραπεια του αντωνακη θα ειναι μακρα το αιμα και τα αιμοπεταλια θα χρειαζοντε εν καιρο συνεχεια και οχι ενασ μεγαλοσ ογκος ολος μαζι γιατι δεν θα προλαβουν να χρησιμοποιηθπουν κιετσι η προσπαθεια ολων μας θα παει χαμενη(καθοτι δεν μπορουν να το δωσουν σε αλλα παιδακια...)τα αιμοπεταλια ζουν 4-5 ημερες και αν δεν χρησιμοποιηθουν πανε χαμενα..οποτε θελω να σας ευχαριστησω οοολους για την βοηθεια σας και χαιρομαι που ξερω οτι οποια στιγμη χρειαστουμε στηρηξη θα μπορεσουμε να την εχουμε...ο μικρος εχει αγωνα μπροστα του και χαιρομαι που τοσο κοσμοσ γνωστοι και αγνωστοι θελουν να τον στηριξουν οπως μπορουν..σασ ευχαριστω και παλι ολους και θα σασ ενημερωσω για τα νεοτερα...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Το κοινοποίησα στο φέισμπουκ, αλλά τώρα είδα ότι μάλλον δε θα χρειαστούν άμεσα άλλο αίμα.

Ελπίζω να θεραπευτεί σύντομα το παιδάκι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...