Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΑΚΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ!!!!!

ΚΑΡ ΝΤΙΡΕΚΤ 210 9287368 ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΛ.ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΛΕΣ Κ ΤΙΝ ΠΗΤ ΣΟΥ Κ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΛΠ.Κ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΚΛΠ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Κ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΚΟΥΡΙΕΡ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ.

ΒΑΒΥΛΙΝΟ 800 11 84 200 ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΛ.ΛΕΣ ΤΙΝ ΠΗΤ ΣΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΛΕΣ Κ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Κ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΔΩΡΑ ΒΑΒΥΛΙΝΟ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΛΟΧΕΙΑΣ ΚΛΠ.

ΑΝ ΘΕΣ ΓΙΝΕΣΑΙ Κ ΜΕΛΟΣ Κ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΒΑΒΥΛΙΝΟ Κ ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ Κ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ Κ ΠΟΝ ΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΙΝ ΕΒΡΙΝΤΕΙ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΚΑΛΕΣ Κ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ!!!!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα,

εγώ εγινα μέλος στο babylino club, libero club και pampers village, nestle baby club μέσω internet την προηγούμενη εβδομάδα, δεν πήρα δηλαδή τηλέφωνο, αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει στείλει κανείς τίποτα..είμαι στον 6ο μήνα τώρα..μήπως τα στέλνουν μετά τη γέννα?

Δημοσίευση

ΛΕΝΙΩ ΜΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΛΠ.ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΗΛΟΥΝ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΓΡΑΦΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΙΑ ΣΠΙΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.

Η ΒΑΒΥΛΙΝΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ.800 11 84 200 Κ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΛΠ.

Η ΛΙΜΠΕΡΟ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΟΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛ.ΣΤΑ ΕΞΗΣ

ΔΕΛΤΑ ΑΝΤΒΑΝΣ 800 11 99 800 ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΠΟ ΓΑΛΑ Κ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΚΑΤΙ ΚΥΒΟΥΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ Κ ΖΩΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.

ΝΕΣΤΛΕ ΣΤΕΝΟΥΝ ΚΟΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ Κ ΓΑΛΑ 800 11 68 068

ΝΟΥΝΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ Κ ΚΡΕΜΕΣ 800 11 66 86 68

ΝΟΥΤΡΙΤΣΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΕΣ Κ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΣΑΙ ΚΙΝΤΕΡΤΕ.800 11 68800

ΜΙΛΟΥΠΑ 800 11 68 500 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ Κ 2 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΕΣ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΒΑΝΙΛΙΑ.

ΤΑ ΤΗΛ.ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛ.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!

ΜΙΛΟΥΠΑ ΚΑΘΕ

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΑΝΕ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΒΑΒΥΛΙΝΟ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ 26 ΠΑΝΕΣ 60 ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΜΒΑΚΙ Κ 8 ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΝΥΧΤΑΣ-ΛΟΧΕΙΑΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ Κ ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΡΑΦΗΣ.

ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΗΛΑΝΕ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΔΩΡΕΑΝ.ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ.ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ.

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...