Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ο γιος μου ειναι περιπου 3μηνων κ εχουμε αποκλειστικο θηλασμο.ειναι φυσιολογικο καθε φορα που θελει να τα κανει κ να αεριστει να σφιγγετε κ να κλαιει απο πονο;το εχουν ολα τα μωρακια που θηλαζουν αυτο η μονο το δικο μου;μεχρι κ στον υπνο του κλαιει απο το ζορι!τι μπορει να φταiει;προσεχω τη διατροφη μου να μην τον επηρεαζει....!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα να σου ζησει! Πιθανολογω οτι ειναι κολικοι. Το εκανε απο την αρχη η μετα το διμηνο; Εκει περιπου αρχιζουν οι κολικοι και με τα αερια ανακουφιζεται. Καλυτερα παντως να ρωτησεις τον παιδιατρο.

Δημοσίευση

Και ο δικος μου το εκανε απο 2μιση μηνων.

Ζοριζοταν και πονουσε για να αεριστει και για κακα.Το εβλεπα και υπεφερε το καημενο.Αλλα μεχρι τον τεταρτο μηνα ειχε σταματησει.

Ειχα δοκιμασει να κοψω γαλακτοκομικα αλλα δεν ειχε αποτελεσμα.

Βοηθουσε πολυ να του κανω ασκησουλες με τα ποδια διπλωμενα στην κοιλιτσα.

Ρωτα το γιατρο σας μηπως δωσεις infacolic,δεν εχει τρελά αποτελεσματα αλλα ισως μειωνει λιγο τα αερια.

Του δινεις και μητρικο με μπιμπερο ή μονο απο στηθος?

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

κοριτσια σας ευχαριστω για τη βοηθεια.....πηγαμε στην παιδιατρο τελικα και μας εδωσε ενα φυτικο σιροπακι να το πινει μεσα στο τσαι που του δινω και καπως ηρεμει μπορω να πω!!!!!!!!!!σε συνδιασμο με τις ασκησουλες ανακουφιζετε καπως!!!μονο στηθος του δινω και με μπιμπερο μονο τσαι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...