Μετάβαση σε περιεχόμενο

οιστραδιόλη -προγεστερόνη

G.KKRIS

Recommended Posts

έκανα χθες 21η μέρα του κύκλου οιστραδιόλη και προγεστερόνη (113 και 3 αντίστοιχα), πονάει το στήθος μου εδώ και 5-6 μέρες,θερμοκρασία από 36,8-37,3. τελευταίος κύκλος 27 μέρες.ο γιατρός μου είπε ότι αν έγινε ωορρηξία πριν αρκετές μέρες οι τιμές είναι χαμηλές αν όμως έγινε πριν λίγες μέρες είναι κανονικές. εγώ κατάλαβα ότι σύμφωνα με αυτά που μου είπε έχει γίνει ωορρηξία. και μου έδωσε 3 ουτροτζεστάν τη μέρα.πως τις βλέπετε τις τιμές?γενικά έχω χαμηλή προγεστερόνη και επίσης είχα μία αποβολή με προγεστερόνη 1,6

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταλαβαινω την αγωνια σου αλλα οι τιμες αυτες διακυμαινονται πολυ μεταξυ μας..θα ελεγα να μην αναρωτιεσαι για τις τιμες που εχει η καυεμια μας αλλα να κανεις περισσοτερες εξετασεις σε συνεννοηση με το γιατρο σου αν αυτο το κρινει απαραιτητο.

• 3 weeks later...

υπάρχει θεραπεία για τις ορμόνες αυτές πριν την εγκυμοσύνη?είχα πρόσφατα 2η αποβολή και ρωτώ αν είχε καμιά σας παρόμοια εμπειρία με αυτές τις ορμόνες?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...