Μετάβαση σε περιεχόμενο

κιρσοκηλη κ τωρα???????

Recommended Posts

κοριτσια μου καλησπερα σας .....

θελω την εμπειρια σας πανω στο θεμα της κιρσοκηλης

προσπαθουμε με τον καλο μου για νινακι εδω κ 2 χρονια περιπου αλλα χωρις θετικο αποτελεσμα ετσι ειπαμε να αρχισουμε τις εξετασεις πρωτα απο εμενα κ ητανε ολες καλες σε γενικες γραμμες τιποτα το σοβαρο , ετσι λοιπον εκανε κ ο ανδρας μου ενα σπερματοδιαγραμμα το οποιο δεν ητανε κ πολυ καλο κ ο γιατρος μετα απο υπερηχο που του εκανε μας ειπε οτι εχει κιρσοκηλη κ πρεπει να χειρουργηθει...εχω αγχοθει αρκετα απο εδω κ περα τι κανουμε???????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει κατι τετοιο αλλα ξερω αρκετα ζευγαρια που πηγαν καλα μετα απο την εν λογω επεμβαση και επιασαν μωρο..

βασικα θυμαμαι πιο συγκεκριμενα μια ιστορια οπου μετα απο χρονια προσπαθειων εκαναν εξετασεις και το σπερμα ηταν πολυ χαλια και τους ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να κανει ο συζυγος την επεμβαση. το πιστευεις οτι επειδη αφεθηκαν περιμενοντας την επεμβαση και μετα, τον ιδιο μηνα επιασαν μωρο???????

ουτε η ιδια μπορουσε να το χωνεψει. γιαυτο λεμε οτι πανω απ ολα φταιει το ρημαδι το αγχος.. και με χαλια σπερμα επιασαν οταν χαλαρωσαν

ευχομαι να πανε ολα καλα..

alkost σε ευχαριστω πολυ για την αμεση σου απαντηση

κ εμας το πρωτο πραγμα που μας ειπε ο γιατρος ειναι οχι αγχος κ συνεχεα των προσπαθειων μας κανονικα μεχρι να αποφασισουμε αν θα κανουμε την επεμβαση ,γιατι αν κ ειναι μικρες οι πιθανοτητες το σπερμα ετσι οπως ειναι κ τωρα μπορει να γονιμοποιησει......ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα κ για εμας λοιπον :)

κατ' αρχην θα σας ελεγα να πατε και σε 2ο γιατρο να παρετε γνωμη. και αυτο γιατι ακομα και σε αυτον τον τομεα υπαρχει εκμεταλευση. ειναι συγγενης του αντρα μου ουρολογοςσε αλλη πολη και τον ελεγε οταν και ο ουρολογος μας ειπε να κανει κιρσοκοιλη, ενω για ενα χρονο του ελεγε οτι ολα ειναι οκ, οτι πολλοι γιατροι την κανουν σε ασθενεις που δε χρειαζονται, επιδη ειναι ευκολη, χωρις κινδυνους για τη ζωη του ασθενους... μονο για τα λεφτα...

ο αντρας της ξαδερφης μου που εκανε, σε 2,5 περιπου μηνες αφησε εγκυο την ξαδερφη μου στο πρωτο τους αντρακι! τωρα εχουν 3!!!!

να ξερεις οτι υπαρχουν και ειδικα χαπια που βελτιωνουν το σπερμα, αναλογα με το προβλημα φυσικα.

με χαπια τα καταφεραν μια συναδελφισσα και εχουν 2 κοριτσακια.

τελικα ειναι τοοοοοσα πολλα τα ζευγαρια που εχουν θεμα γονιμοτητας....

τι μας ψεκαζουν δεν ξερω.... :?

παντως και το αγχος ειναι Νο1 παραγοντας.

οταν αποφασισαμε οτι δεν παει αλλο και πηγαμε για εξωσωματικη, το επαιξα τελειως "Μενεγακη"! στην κοσμαρα μου... να κι αν κατσει, να κι αν δεν κατσει.... και μας εκατσαν 2!!!!

Με το καλο!!!!

vagman μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, να σου ζησουν τα αγγελουδακια σου

δωσαμε τις εξετασεις ολες κ τον υπερηχο σε εναν πολυ καλο μας οικογενειακο φιλο να τα παει σε εναν γνωστο του γιατρο στην αθηνα να δουμε τι θα μας πει κ εκεινος κ μετα αναλογα θα πραξουμε,οταν μας ειπε ο γιατρος για επεμβαση επεσε το ταβανι κ με πλακωσε αλλα τωρα οσο περνα η ωρα αρχιζω κ βλεπω τα πραγματα πιο χαλαρα κ λεω να παρουμε κ μια ακομα γνωμη να δουμε κ εναν αλλο γιατρο κ αν τελικα ολοι μας πουνε για επεμβαση να την κανουμε κ ας ελπισουμε ολα να πανε καλα απο εκει κ μετα...το μονο θετικο στην ολη υποθεση ειναι οτι ο αντρακος μου εχει πολυ καλη ψυχολογια κ το ειδε το ολο θεμα της επεμβασης θετικα κ λεει αν πρεπει να για κανουμε παιδακι να πρεπει να την κανω την επεμβαση θα την κανω :)

Πολύ σημαντικό που το είδε ο άντρας σου θετικά.Εμένα όταν μας είπαν για κυρσοκύλη και στα όρια του φυσιολογικού σπέρμα ούτε να ακούσει δεν ήθελε ούτε για χάπια ούτε για επέμβαση φυσικά."Ευτυχώς" το πρόβλημα ήταν σε μένα το μεγαλύτερο της αδυναμίας σύλληψης οπότε πήγαμε για εξωσωματική και προσπεράσαμε την επέμβαση κυρσοκύλης.

Καλά κάνατε και στείλατε το doppler Αθήνα πάντως,έχω χάσει τη πίστη μου στους γιατρούς της επαρχίας,όλα για το χρήμα.Ειδικά στο ζήτημα απόκτησης παιδιού.

Καλά αποτελέσματα είτε την κάνει είτε όχι γρήγορα με ένα ή δυο γερά μπεμπέκια!

mardio μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου

περιμενουμε να δουμε τι θα μας πει κ ο γιατρος απο την αθηνα κ να δουμε μετα τι θα κανουμε αν κ για χαπια ο γιατρος απο εδω απο λαρισα δεν μας ειπε τιποτα μας ειπε αμεσως για επεμβαση .οταν τον ρωτησα εγω αν δεν κανουμε επεμβαση μπορουμε να κανουμε σπερματενχηση μου ειπε οχι γιατι δεν θα εχει επιτυχια.ενω αν κανουμε την επεμβαση μπορει κ μεσα στο πρωτο 6 μηνο να εχουμε κυηση ......δεν ξερω τι να κανω:( για να κανουμε μωρο με το προβλημα της κιρσοκηλης η μονη λυση ειναι η εξωσωματικη?????????

Οχι βέβαια δεν ειναι η μόνη λύση.Η κυρσοκύλη είναι κάτι σα κορδόνια στους όρχεις που έχουν μπλεχτεί και δεν αφήνουν το σπέρμα να περάσει εύκολα.Με απλά λόγια μιλώντας,όπως το εξήγησαν σε εμάς.Αυτό δε σημαίνει ότι δε περνάει καθόλου σπέρμα,απλά δε περνάει ικανοποιητική ποσότητα.Και με ένα σπερματοζωάριο έγκυος μένεις.Να κάνετε ότι σας συμβουλέψουν οι γιατροί και όχι ότι λέει η εμπειρία του κάθε ζευγαριού εδω μέσα ή άλλου έξω.

mardio μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου κ εμας καπως ετσι μας ειπε ο γιατρος οτι ειναι η κιρσοκηλη

σημερα αυριο περιμενουμε κ την απαντηση απο τον γιατρο απο την αθηνα κ μετα να παρουμε μια αποφαση να δουμε τι θα κανουμε αλλα ο αντρας μου αν πει κ ο γιατρος απο αθηνα οτι πρεπει να κανει επεμβαση θα την κανει κ την αλλη μερα αν μπορει ο γιατρος .....δεν ειχα καμια ιδεα τι μπορει να ειναι η κιρσοκηλη κ δεν ηξερα κ κανεναν που να ειχε κ μολις το εμαθα επαθα ενα σοκ,αλλα τωρα που μιλησα με καναδυο γιατρους μιλησα κ με εσας απο εδω μεσα λεω οτι ολα θα πανε καλα κ οτι τελικα δεν ειναι κ κατι το τοσο φοβερο αλλα κ ουτε οτι ο αντρας μου ειναι ο μοναδικος που το εχει.ας ειναι ολα οσα περναμε για καλο !!!!

Να σου πω και εγώ την άποψη μου μιάς και τα έχουμε περάσει όλα αυτά.Ο άντρας μου διαγνώστηκε με κυρσοκήλες αμφω.Το σπέρμα μας ήταν μέτριο σε ποσότητα και κινητικότητα.

Λοιπόν άκου.Καταρχάς πάιζει ρόλο η ηλικία του άντρα,όσο πιο νέος είναι τόσο μεγαλύτερη η επιτυχία μετά την επέμβαση.Ο δικός μου ήταν τότε 45 σχεδόν.Κάναμε την επέμβαση αλλά δεν είχαμε αποτέλεσμα,βασικά έφτιαξαν μόνο οι ανώμαλες μορφές.Μετά την επέμβαση έμεινα έγκυος φυσιολογικά(μας είχαν πεί και εμάς οι γιατροί να μην σταματήσουμε τις προσπάθειες),αλλά ήταν παλίνδρομη κύηση.Βέβαια δεν ξέρω τι έφταιξε...ίσως ήταν λόγω κακού σπέρματος,ίσως ήταν τυχαίο γεγονός...

Τελικά έμεινα έγκυος μετά απο εξωσωματική και μικρογονιμοποίηση.

Την επέμβαση μην τη φοβόσαστε,είναι πολύ απλή διαδικασία δεν θα ταλαιπωρηθεί το αντράκι σου.Πάρτε και 2η γνώμη και αποφασίστε,απλώς σαν συμβουλή σου λέω να μην πάτε σε πολλούς γιατρούς γιατί έτσι μπερδεύεσε χειρότερα.

Να ξέρεις πως η σπερματέγχυση για να πετύχει θα πρέπει το σπέρμα να είναι κοντά στο τέλειο.Σε τέτοιες καταστάσεις δεν βοηθάει.Η επέμβαση ίσως φτιάξει τα πράγματα,ίσως όμως μείνουν ίδια.Αυτό να το θυμάσαι για να μη απογοητευτείς.

Επίσης αν τελικά καταλήξετε στην εξωσωματική,θα σου πώ να μην σε τρομάζει η λέξη.Είναι και αυτή μια διαδικασία,σχεδόν απλή.Όλα είναι μέσα στο μυαλό μας.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσετε και ότι θές ευχαρίστως να βοηθήσω.

Επίσης αν τελικά καταλήξετε στην εξωσωματική,θα σου πώ να μην σε τρομάζει η λέξη.Είναι και αυτή μια διαδικασία,σχεδόν απλή.Όλα είναι μέσα στο μυαλό μας.

Θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό.Έχω νέα ζευγάρια στο περίγυρο μου που έχουν αποτυχίες και απογοητεύσεις σε θέματα γονιμοποίησης και όταν ακουν για εξωσωματική τους πιάνει ταραχή και τρέμουλο.Δε λέω να γίνει η πρώτη λύση και να καταφεύγουν όλοι με το παραμικρό εκεί αλλά όχι να φαντάζει και σαν κάτι που είναι βουνό και ότι εκεί καταφεύγουν μόνο οι μεγάλες ηλικίες με τα πολλά προβλήματα.

Δε μετάνοιωσα καθόλου που κατέφυγα σε αυτή τη μέθοδο,περνώντας χρόνο στεναχώριας το "θέμα" μου λύθηκε σε ένα μήνα και η ψυχολογία μου έφτιαξε χάρη στην ιατρική...

Γενικά ένα σχόλιο ήταν αυτό όχι για σένα μασροράκι...απλά μου δόθηκε η ευκαιρία να το πω.

Θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό.Έχω νέα ζευγάρια στο περίγυρο μου που έχουν αποτυχίες και απογοητεύσεις σε θέματα γονιμοποίησης και όταν ακουν για εξωσωματική τους πιάνει ταραχή και τρέμουλο.Δε λέω να γίνει η πρώτη λύση και να καταφεύγουν όλοι με το παραμικρό εκεί αλλά όχι να φαντάζει και σαν κάτι που είναι βουνό και ότι εκεί καταφεύγουν μόνο οι μεγάλες ηλικίες με τα πολλά προβλήματα.

Δε μετάνοιωσα καθόλου που κατέφυγα σε αυτή τη μέθοδο,περνώντας χρόνο στεναχώριας το "θέμα" μου λύθηκε σε ένα μήνα και η ψυχολογία μου έφτιαξε χάρη στην ιατρική...

Γενικά ένα σχόλιο ήταν αυτό όχι για σένα μασροράκι...απλά μου δόθηκε η ευκαιρία να το πω.

Kαι εγω MADRID χάρη στην εξωσωματική έχω στην κοιλίτσα έναν παίδαρο!!Μετά απο χρόνια κλάματος,πόνου και απογοήτευσης χρειάστηκε μόνο ένας μήνας και λίγες ενεσούλες για να γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα. ;) όπως τα γράφεις είναι!

καλημερα κοριτσια μου αχ να ξερατε ποσο κουραγιο κ δυναμη παιρνω απο τα λογια σας

τελικα μετα τις γιορτες θα παμε αθηνα σε αυτον τον γιατρο του φιλου μας θα δει τον αντρα μου κ αν πει ο γιατρος οτι παμε για επεμβαση μας ειπε οτι θα την κανει κ την ιδια μερα αν ειναι δυνατον . το θετικο ειναι απο οτι μας ειπαν για την επιτυχια της επεμβασης οτι ο αντρας μου ειναι σχετικα μικρος ειναι 33 κ εχουμε πολλες πιθανοτητες να φτιαξουν τα πραγματα μετα απο την επεμβαση ..εμεις συνεχιζουμε ακομα τις προσπαθειες μας κ ελπιζουμε.πριν απο λιγο καιρο με τρομαζε κ εμενα αρκετα η ιδεα της εξωσωματικης αλλα τωρα θα κανω οτι περνα απο το χερι μου για να κανω ενα μωρο κ ας ειναι με οποιον τροπο κ οποια μεθοδο ....κοριτσια μου σας ευχαριστω κ παλι ολες σας παρα πολυ για τις απαντησεις σας καλα χριστουγεννα να εχουμε με υγεια πανω απο ολα κ εγω εδω θα ειμαι να σας γραφω τα νεα μας κ να περιμενω τις απαντησεις σαν για να παρω θαρρος

γεια σου μασρορακι τι κανεις?με θυμασαι?

εμενα ο αντρας μου ειχε κυρσοκηλη και εκανε επεμβαση το 2010,ηταν 30 ετων τοτε.βελτιωση νομιζαμε οτι ειχε κανοντας σπερμοδ.και εδειξε ικανοποιητικα αποτελεσματα.το αφησαμε μηπως ερθει απο μονο του αλλα τιποτα!!φετος το καλοκαιρι καναμε σπερματεγχυση που απετυχε γιατι το σπερμα ηταν χαλια.τι εφταιξε δεν ξερω!τοτε που ειχε κανει επεμβαση στον ιδιο γιατρο ειχαν κανει και αλλοι δυο που ειχαν θετικο αποτελεσμα.μαλλον εμεις ημασταν η εξαιρεση :/

αν η κυρσοκηλη του αντρα σου επηρεαζει το σπερμα τοτε να την κανετε..αυτο φαινεται στα αποτελεσματα του σπερμοδ.και θα το κρινει ο ουρολογος σας αν πρεπει να γινει η οχι η επεμβαση.ακομα και κυρσοκηλη να εχει ενας αντρας μπορει να μεινει εγκυος η γυναικα αν δεν ειναι σε τετοιο βαθμο ωστε να επηρεαζει το σπερμα.

ο γυναικολογος μου που μου εκανε την σπερματεγχυση ειπε οτι δεν επρεπε να κανει επεμβαση κυρσοκηλης γιατι δεν θεραπευεται και οτι αυτα τα κανανε παλια..εγω να πω την αληθεια δεν το μετανιωσα που την εκανε ασχετα αν δεν ειχαμε θετικο αποτελεσμα..

μια συμβουλη που θα σου δωσω ειναι προσεχε που θα κανει το σπερμοδιαγραμμα..βγαζουν αλλα νταλα αποτελεσματα και ψαχνομαστε!οσο για τα χρηματα της επεμβασης δωσαμε εμεις οσα θελαμε χωρις να μας πει αυτος οτι θελει κατι.ηταν σε δημοσιο νοσοκομειο τοτε και δεν επαιρναν λεφτα στανταρ.οτι αλλο θελεις ρωτα με

rose 25 καλησπερα φυσικα κ σε θυμαμαι ...εχω καιρο να μπω κ εχω χασει καποια απο τα νεα σου

εμας το προβλημα ειναι οτι το σπερμα δεν ειναι κ πολυ αλλα δεν ειναι κ αρκετα γρηγορο κ ετσι μας ειπε ο ουρολογος να κανουμε την επεμβαση κ οτι μετα εχουμε πολλες πιθανοτητες να παρουμε ενα καλο σπερματοδιαγραμμα.εγω λιγο που μιλησα με τον γυναικολογο μου μου ειπε οτι το σπερμα εχει εντελως διαφορετικη συμπεριφορα μεσα στον οργανισμο της γυναικας κ εντελως εξω στο φυσικο περιβαλλον που το εξεταζουν οταν το αναλυουν στο εργαστηριο οποτε να μην μας παρει απο κατω το αποτελεσμα του σπερματοδιαγραμματος κ να συνεχισουμε κανονικα τις προσπαθειες μας μεχρι την επεμβαση.μετα τις γιορτες θα παμε να δει τον αντρα μου ενας ακομα ουρολογος που αυτος θα του κανει κ την επεμβαση.ο αντρας σου εκανε ολικη ναρκωση , την επεμβαση την εκανε λαμπαροσκοπικα , εκατσε μεσα μετα , πονουσε μετα την επεμβαση ,αχ ποσες ερωτησεις σε εχω τρελανει ,οσο για το κοστος εδω στην λαρισα μας ειπαν 1200 ευρω σε ιδιωτικη κλινικη τωρα αυτος στην αθηνα δεν ξερω μας ειπε να παμε να δει τον αντρα μου κ ολα τα αλλα θα τα πουμε απο κοντα .καλα χριστουγεννα να εχουμε οτι καλυτερο ευχομαι κ σε ευχαριστω πολυ που εκανες τον κοπο να μου απαντησεις.εδω θα ειμαι να τα λεμε κ ευχομαι συντομα να εχεις κ εσυ καλα νεα να μας πεις

rose 25 καλησπερα φυσικα κ σε θυμαμαι ...εχω καιρο να μπω κ εχω χασει καποια απο τα νεα σου

εμας το προβλημα ειναι οτι το σπερμα δεν ειναι κ πολυ αλλα δεν ειναι κ αρκετα γρηγορο κ ετσι μας ειπε ο ουρολογος να κανουμε την επεμβαση κ οτι μετα εχουμε πολλες πιθανοτητες να παρουμε ενα καλο σπερματοδιαγραμμα.εγω λιγο που μιλησα με τον γυναικολογο μου μου ειπε οτι το σπερμα εχει εντελως διαφορετικη συμπεριφορα μεσα στον οργανισμο της γυναικας κ εντελως εξω στο φυσικο περιβαλλον που το εξεταζουν οταν το αναλυουν στο εργαστηριο οποτε να μην μας παρει απο κατω το αποτελεσμα του σπερματοδιαγραμματος κ να συνεχισουμε κανονικα τις προσπαθειες μας μεχρι την επεμβαση.μετα τις γιορτες θα παμε να δει τον αντρα μου ενας ακομα ουρολογος που αυτος θα του κανει κ την επεμβαση.ο αντρας σου εκανε ολικη ναρκωση , την επεμβαση την εκανε λαμπαροσκοπικα , εκατσε μεσα μετα , πονουσε μετα την επεμβαση ,αχ ποσες ερωτησεις σε εχω τρελανει ,οσο για το κοστος εδω στην λαρισα μας ειπαν 1200 ευρω σε ιδιωτικη κλινικη τωρα αυτος στην αθηνα δεν ξερω μας ειπε να παμε να δει τον αντρα μου κ ολα τα αλλα θα τα πουμε απο κοντα .καλα χριστουγεννα να εχουμε οτι καλυτερο ευχομαι κ σε ευχαριστω πολυ που εκανες τον κοπο να μου απαντησεις.εδω θα ειμαι να τα λεμε κ ευχομαι συντομα να εχεις κ εσυ καλα νεα να μας πεις

ουτε εμας ειναι γρηγορα και ειχε ανωμαλια στην κεφαλη σε μεγαλο ποσοστο γι αυτο και καναμε την επεμβαση.ο ουρολογος ειπε οτι οφειλεται στην κυρσοκηλη γι αυτο ειχε ανωμαλια στην κεφαλη!τωρα τι να πω σιγουρα ενα χρειαζεται για να γινει το θαυμα οποτε εννοειται οτι συνεχιζουμε τις προσπαθειες.

Ναι ολικη ναρκωση εκανε και η τομη ηταν λιγο κατω απο την κοιλια του στα αριστερα.εκατσε μεσα μετα γυρω στις 5 μερες γιατι πονουσε..αλλοι βεβαια λενε δεν πονεσαν και εφυγαν την επομενη μερα..ειναι αναλογα τον οργανισμο!μετα δεν κανει να οδηγησει εμεις δεν το ξεραμε και αναγκαστηκαμε μετα να ερθει να μας παρει ενας συγγενης μας με το αυτοκινητο μας.οσο για τα λεφτα ειναι παααααρα πολλα!εμεις δωσαμε φακελακι 200 ευρω μονο και αυτο οπως σου ειπα χωρις να μας πει εκεινος κατι..βεβαια το 2010 αυτο τωρα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι!θες να σου δωσω το τηλ.να πατε σε αυτον?Αθηνα ειναι εφοσον θα κατεβειτε ειναι ευκαιρια.εκεινος τον χειρουργησε κιολας ειναι πολυ καλος ανθρωπος.η τουλαχιστον να δει το σπερμοδ.και την κυρσοκηλη και να σας πει τι να κανετε.

Αφου σου ειπα οτι θες να με ρωτας αν μπορω να βοηθησω ευχαριστως.ετσι εψαχνα και εγω τοτε καποιον για να με ενημερωσει και διαβαζα τοσα αρθρα πανω στην κυρσοκηλη που εγινα expert ηθελα δεν ηθελα :P

Να σαι καλα Καλα Χριστουγεννα και σε εσας με υγεια!Ευχομαι πραγματικα σε ολες οσες επιθυμουμε ενα μωρακι να μας ερθει με τον καινουργιο χρονο.

• 4 weeks later...

καλησπερα σε ολες σας !!!!!!

εχω να μπω κ να δω τα νεα σας κ να σας πω κ τα δικα μου παρα πολλες μερες......

λοιπον τα δικα μας νεα ειναι οτι τελικα καναμε το σαββατο στην αθηνα στην κλινικη υγεια την επεμβαση της κυρσοκηλης κ τωρα ειμαστε στο σταδιο της αναρρωση .....δοξα τον θεο πηγαν ολα παρα πολυ καλα κ ο αντρουλης μου ειναι μια χαρα κ δεν πονα κ σχεδον καθολου ......συνεχιζουμε κανονικα τις προσπαθειες μας για νινι μας ειπε ο γιατρος κ σε 4 μηνες ξαναπαμε να τον δει κ να κανουμε κ νεο σπερματοδιαγραμμα να δουμε τα αποτελεσματα της επεμβασης.τελικα αφου περασαν ολα πιστευω οτι καναμε το σωστο που ειπαμε ναι στην επεμβαση .......ας ελπισουμε οτι ολα εγιναν για καλο κ συντομα θα εχω κ εγω ενα μικρο σπορακι στην κοιλιτσα μου :)

Μπράβο μασροράκι καλή ανάρρωση στο σύζυγο.Καμιά βιταμινούλα δε του δωσε να παίρνει στο ενδιάμεσο των 4 μηνών μέχρι να ξανακάνει σπερμοδιάγραμμα.Εμεις παίρναμε eviol και κάποιες της solgar από μόνοι μας που λέγαν ότι ήταν καλές και είδαμε διαφορά στα σπερμοδιαγράμματα.Δε νομίζω ότι κάνει κακό να πάρει.

κοριτσια μου σας ευχαριστω για τις ευχες σας κ σε εσας ευχομαι οτι καλυτερο....

για βιταμινες δεν μας ειπε τιποτα ο γιατρος αν κ τον ρωτησα ,τον ρωτησα κ για διατροφη κ μας ειπε να κανει οτι εκανε κ πριν γιατι γενικα κανει πολυ καλη διατροφη ο αντρας μου με πολλα φρουτα λαχανικα κ ολα αυτα.....ο γιατρος που μας εκανε την επεμβαση ειναι ο κυριος αρης καραγιαννης

• 2 weeks later...

με το καλο....να αποκτησετε το μωρακι σας.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και ο δικος μου αντρας ειχε προβλημα κιρσοκηλης,εκανε την επεμβαση και μετα απο ενα 3μηνο περιπου εμεινα εγκυος...!!!!!ασχετα που 8 μηνες επειτα (αφου γεννηθηκε ) η μικρη..με χωρισε γιατι δεν το αντεχε ολο αυτο!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

• 4 months later...

τελικα η κιρσοκηλη ειναι πολυ συνηθισμενο μαλλον στους αντρες θεμα..και ο δικος μου ο αντρας χειρουργηθηκε προ 7 ετων και τοτε μας ελεγαν οτι τα πραγματα θα ηταν λιγο δυσκολα για παιδια...τελικα αποκτησαμε 2 κορουλες χωρις κανενα προβλημα...υπομονη, επιμονη και πιστη χρειαζεται..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...