Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια για σας έχω πρόβλημα με το μωρό μου με το φαγητό με το ζόρι να φάει κάθε μέρα το είπα και στον γιατρό μου και μου είπε να του δεινό τα πάντα ότι τρώμε και εμείς και ότι του αρέσει ε αυτό κάνω αλλά δεν τίποτα με αυτά που του αρέσουν είναι το τοστ και η πατάτες τηγανητές αλλά δεν μπορώ να του δεινό συνεχεία αυτά θα φάει και φρουτοκρεμα γιαούρτι η κρεμά αλλά φαγητό όχι ούτε μπιφτέκια τίποτα λαχανικά με το ζόρι και αυτά τι να κάνω έχω απελπιστεί πολύ είναι 10840 το βάρος του και το αυγό ποτέ θα το φάει ποτέ όχι του έκοψα τον ύπνο το μεσημέρι που μου είπε ο γιατρός να μπορεί να φάει αλλά τίποτα ευτυχώς το γάλα το θέλει ΑΚΟΜΑ

Δημοσίευση

κατ' αρχην κοπελια ηρεμισε...

οσο σε καταλαβαινει οτι τρελαινεσαι θα κανει τα δικα του.

τα δικα μου που τρωγαν τα παντα, την πρωτη βδομαδα που πηγα στη δουλεια και τα τάιζαν με μουσικοχορευτικο σοου τα πεθερικα... αλλαξαν ολα! δεν ετρωγαν τιποτα!

οταν ηρεμισα και δεν εδινα σημασια... ολα καλα και παλι...

οσο για τα κιλα... δε νομιζω να ειναι τοσο χαλια... τα δικα μου που κλεισανε τα 3 ειναι 13-14 κιλα...

αν θελεις παρε και το βιβλιο της Νταντας αμεσου δρασεως, αυτη που ηταν και στην τβ, η Τζο Φροστ, που εχει μεθοδο για το φαγητο. εγω με τις συμβουλες της εκοψα τις πανες το καλοκαιρι και πριν κανενα μηνα, επιτελους! πηρε τις πιπιλες η νεραϊδα των πιπιλων!!!!

και ειναι πιο δυσκολο σε διδυμα...

κανε οτι λεει στημεθοδο και θα τα καταφερεις....

Δημοσίευση

γεια σου και από εμένα,

ακι εγώ έχω πρόβλημα δεν τρώει ποσότητες αλλά τουλάχιστον τρώει τα πάντα. πάντως πολλές φορές πιο μικρός σαν εσάς οταν δεν έτρωγε κάτι πχ.φασολάδα ή σπανακόρυζο το δοκίμαζα πάλι μετά από 2-3 εβδομ'άδες χωρί πίεση και το έτρωγε. Επίσης δεν του έδινα εναλλακτικές τιε περισσότερες φορές, δεν λέω για μια φορά αλλά να μη γίνει σύστημα. Μπορεί να έτρωγε 2-3 μπουκιές και να το έπαιζε ότι νηστάζει, τον έβαζα για ύπνο και το απόγευμα του έδινα πάλι φαγητό όμως. γενικά προσπάθησε να τρώει το απόγευμα πάλι λίγο φαγητό ή κάτι που να τον κραταάει πιο πολύ από ένα γιαούρτι πχ.αυγο. Επίσης φτιάχνω λιχουδίτσες σπιτικές πχ κεικ ή τυροπιτάκια να φάει λίγο πριν το γάλα κατα τις 8. Τι να πω, μην τρελένεσαι δεν καταφέρνουμες τίποτα ετσι. Αλλά ο γιατρός γιατί του έκοψε το μεσημεριανό ύπνο? πρώτη φορά το ακούω, εντάξει να τον ταίζεις νωρίτερα να μην έχει νηστάξει, αλλά το του κόψεις τον υπνο από τώρα?

Δημοσίευση

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ τι να κανω θα δω σιγα σιγα θα το θελει το φαγητο πιστευω κανω τα παντα και εγω και σαν παιχνιδι και πολλα αλλα οτα δεν θελει τερμα αλλα σας ευχαριστω........

Δημοσίευση

Νομίζω ότι αν του κόψεις τον ύπνο, θα τον εκνευρίσεις περισσότερο και εκεί είναι που δεν θα σου τρώει τπτ. Εμένα ο παιδιατρος μου είχε πει το φαγητό της ημέρας να τρώει και αν δεν το θέλει, ξανά μετά από μια ώρα. Πάλι δεν θέλει, ξανά μετά απο μια ώρα. Μέχρι το βράδυ θα το έχει φάει γιατί θα έχει πεινάσει. Εμένα τρώει γενικά πλέον καλά αλλά όχι τα πάντα. Σε κάποια που αηδιάζει δεν τον πιέζω να τα φάει. Επιπλέον περνάνε φάσεις. Και εμένα για αρκετό καιρό δεν έτρωγε τπτ αλλά μετά από κάποιο σημείο του άνοιξε η όρεξη και έτρωγε τρελές ποσότητες και μέσα σε δυο μήνες έβαλε 1 κιλο

Δημοσίευση

Ηρεμησε γλυκεια μου γιατι τα παιδια εχουν κεραιες και οσο σε βλεπει να τρελαινεσαι και να κανεις ολα τα σχεδια αυτα τοσο θα το θεωρει παιχνιδι. Η δικια μου παιδιατρος, οταν της ειπα οτι καποια φαγητα που τα ετρωγε τελευταια μου κανει νερα, μου ειπε αστον νηστικο, βαλτον για υπνο και το απογευμα ξαναδωστου το ιδιο. Μια δυο τρεις θα τα φαει, αρκει να μαθει οτι αυτο ειναι το φαγητο σημερα και οχι ξεχωριστο για μενα. ΟΚ, οπως κι εμεις, εχουν κι αυτα το δικαιωμα καποια φαγητα να μην τα θελουν, αλλα και καποια αλλα πολυ θρεπτικα πρεπει να τα τρωνε. Χαλαρωσε, μια χαρα ειναι το βαρος του, δες το θετικα και μην τον πιεζεις θα εχεις μαλλον αντιθετα αποτελεσματα. Αλλωστε, οπως λεει κι η γιατρουλα μας, "απο αρχαιοτατων χρονω το μονο φαρμακο για την πεινα ειναι το φαγητο!"

Καλη τυχη!

Δημοσίευση

Καλέ το μπουλούκι στη φώτο είναι το ανάφαγο;;;Μη με τρελαίνεις αυτό φαίνεται με τα μαγουλάκια του τα παχάκια του,κουκλι.Και η κόρη μου 26 μηνών 11 κιλά είναι.Μια χαρά είναι το παιδάκι.

Πιστεύω σαν την Ευγενία ότι περνάνε φάσεις.Αλλοτε τρώνε άλλοτ όχι.Μπορεί να βγάζει δόντια,μπορεί να το γυροφέρνει καμιά ίωση.Αμα πεινάσει θα φάει.Δεν είχαν άδικο που τα λεγαν οι παλιοί.Μη του κάνεις τα κέφια και δίνεις εναλλακτικές,αυτό έχουμε αυτό θα φας.Ο άντρας μου όταν ήταν μικρότερα και δεν έτρωγαν πχ ενα μεσημέρι ξεκινούσε να δώσουμε γάλα,να κάνουμε τόστ.Όχι του έλεγα αστες θα κοιμηθούν θα ξυπνήσουν και θα το φάνε.Ε μέχρι το βράδι τις είχε κόψει λόρδα και το τρωγαν τους αρεσε δεν τους άρεσε.Αστον να πεινάσει,μη χαλιέσαι.Και προς Θεου άσε καλέ το παιδάκι να κοιμάται τα μεσημέρια να ηρεμείς και συ λίγο.Δε παίζει ρόλο ο ύπνος.

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!συμφωνω με την MADRIO..ετσι εκανα κ στον γιο..δεν ηθελε να φαει το φαγητο του αλλα δεν του εδινα κ τιποτα αλλο..δεν τον πιεζα..ημουν πολυυυυυ χαλαρη..πεινουσε κ ερχοταν μονος του κ μου ζητουσε μαμ..περνανε ολα τα παιδια σχεδον μια φαση που δεν θελουν το φαγητο τους..θα περασει ομως κ ολα παλι καλα θα ειναι! ;) για τον υπνο βαζε τον κανονικα..κ τα παιδια περνανε μια υπερενταση κ μονο ο υπνος θα τους ηρεμησει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Όταν τελικά κάνουμε ομαδική και μπορούμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες ή κάθε μία για την άλλη σίγουρα θεωρώ θα βγούμε και γνωστές/γειτόνισσες 😂
    • Ελπιζω μεχρι τωρα να τα εχεις παρει τα μωρακια σου αγκαλιτσα και να μην ξεκολλας ❤️ οχι δεν εχω βγαλει ακρη, το σαββατο θα συναντησω τον γυναικολογο του νοσοκομειου να δω τι θα μου πει. Σημειωσα ομως αυτην που μου ειπες οτι εκανες να του την αναφερω..
    • Κι εγω την είχα κανει λόγω ηλικίας και ίσως λόγω εξωσωματικης. Είχα πληρώσει 450, υποθετω είναι όλο το πακέτο. Η αυχενικη είχε δείξει συνηθισμενες τιμές για την ηλικία μου (ήμουν 38+), δλδ λίγο τσιμπημένες. Άρα για ασφάλεια μου ειπε να κάνω και nipt. Αποκει έμαθα και το φυλο του μωρου
    • Οχι μωρε @ΜαρίαΔημήτρης μη μου στεναχωριεσαι ειναι παιδακια εχουν ακομα ιωσεις και κρυωματα μπροστα τους να περασουν. Θα της παρει λιγες μερουλες αλλα θα υποχωρησει. Το παιδικο οτριβιν που λεει η @Diwni το χρησιμοποιουν φουλ πολλες μανουλες και η κουμπαρα μ προσφατα στη μπεμπα της π ειναι συνομηλικη με τα δικα μας και βοηθησε παρα πολυ οντως. Περαστικα να ειναι βλεπω οτι αρχισε να πεφτει ο πυρετος ειναι σημαντικο και αυτο.❤️❤️ @Diwni κανεις την καλυτερη δουλεια με το βραδινο περπατημα πρεπει να νιωθεις πολυ ωραια, πολυ σε ζηλευω. Εγω με τη δουλεια και το διαβασμα δεν κοταω να κανω κατι περισσοτερο και μου λειπει πολυ, ειδικα το πιλατες με το που το ακουσα κοντεψα να δακρυσω🤣🤣
    • Τι ηλικία έχουν τα παιδάκια; Συνήθως όλα τα παιδιά περνάνε το στάδιο του δαγκώματος όταν δεν μπορούν ακόμα να μιλήσουν καλά. Είναι μία φυσική και αναμενόμενη αντίδραση, δεν σημαίνει ότι δεν έχει τρόπους το παιδί. Το θέμα είναι να είναι από πάνω οι παιδαγωγοί και να επέμβουν εκείνη την ώρα. Γιατί μετά τα παιδάκια το ξεχνάνε και δεν καταλαβαίνουν τι τους λες. Δεν μπορούν δλδ να του πουν κάτι οι γονείς στο σπίτι. Πρέπει εκείνη την ώρα να γίνει η παρατήρηση. Αυτό μου το έχουν πει πολλοί παιδαγωγοί. Τώρα μην ανησυχείς για τον δικό σου, δεν νομίζω να τον τρομοκρατεί κάτι τέτοιο, αυτά το βλέπουν παιχνίδι συνήθως. Όπως και να χει κάνε τις παρατηρήσεις σου στο σχολείο. Συνήθως όταν ξέρουν ότι ένα παιδί δαγκώνει το έχουν από κοντά. Κι εγώ έχω βρει 2, φορές δαγκωμενη την κόρη μου και ούτε που το θυμόταν 😅 Εγώ το παρατήρησα και μου είπε ότι την δάγκωσε το τάδε παιδί, αλλά δεν φάνηκε να την ένοιαξε και πολύ 😅 Και όταν την ρώτησα γιατί την δάγκωσε, αν του πήρε το παιχνίδι, μου είπε ναι 😅 Φταίνε δλδ και τα δικά μας. Απλά το παιδάκι δεν μιλάει καλά ακόμα και προσπαθεί να θέσει τα όρια του και να διεκδικήσει πράγματα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...