Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υγραντήρας μωρού

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα και καλό μήνα να εχουμε.

Χρειάζομαι τη βοηθεια σας αν καποια ξερει. Εχω μια βδομαδα τωρα τα εφταμιση μηνων διδυμακια μου αρρωστα με καταρροη και βηχα. Ο γιατρος μου συνεστησε εκτος των αλλων υγραντηρα χωρου με ευκαλπτο. Τα γνωστα μαγαζιά εχουν πολλές επιλογές από τέτοιους, αλλα δεν ξερω τι πρεπει να επιλεξω , αν υπαρχει καποιο μυστικο που το βλεπεις στη χρηση. Υπαρχει κατι να μου συστησετε?

ΣΑς ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Περαστικά, Sonja!!!Υγραντήρα εμείς βάζουμε για τη λαρυγγίτιδα/βήχα, αλλά για την καταρροή δεν κάνει καλό. Υπάρχουν σκευάσματα ευκαλυπτου στο φαρμακειο που απλα τα διαλύεις σε βραστο νεράκι και αφήνεις μια κατσαρόλα με αυτό στο δωμάτιο για να καθαρισουν οι μυτουλες. Υγραντήρα εμείς έχουμε εναν Joycare αλλά δεν παίρνει αιθέρια έλαια. Και πάλι περαστικά!

Σασ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά εβρασα λίγο νεράκι με ευκάλυπτο και το αφησα στο χώρο, μιας και σκέφτηκα ότι ο υγραντήρας προορίζεται για να υγράνει μια ξηρή ατμόσφαιρα, αλλά τώρα με κλειστά καλοριφέρ δεν θα χε νόημα. Βάζω στα μωρά πολύ ορό και βλέπ βελτίωση. Θα δούμε.

Καλημερα.

Σιγουρα ειναι πολυ καλος ο υγραντηρας, εκ πειρας σας το λεω, η μεγαλη βοηθεια ειναι οταν τα παιδια ειναι μουγκωμενα και δεν μπορουν να αναπνευσουν καλα.Και η δικη μου παιδιατρος τον συστηνει.

Κατι που εμαθα προσφατα και θελω να το μοιραστω μαζι σας ειναι οτι λενε πως ειναι καλυτερος ο υγραντηρας που βγαζει ψυχρο ατμο απο αυτον που βγαζει θερμο.Γιατι υπαρχουν 2 κατηγοριες.:)

Συμπτωματικα ειδα οτι και ο δικος μου υγραντηρας βγαζει δροσερο αερα.

Ειναι Joycare απο τα Λητω τον ειχαμε παρει.

Χτες τον ειχα στον μικρο και οταν ο μεγαλος εκλαιγε που δεν μπορουσε να ανασανει καλα, τον εβγαλα τον εβαλα στο δικο του δωματιο και δεν ξαναπαραπονεθηκε ολη νυχτα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...