Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπορείτε να δώσετε λύση σε αυτόν τον γρίφο;

Εγώ είµαι ένας υπηρέτης ενός πλούσιου ζευγαριού ευγενών (ανδρόγυνο) της Γαλλίας πριν ακριßώς ξεσπάσει η Γαλλική Επανάσταση. Είµαι κάθε µέρα µαζί τους και τους ξέρω καλά. Ακούστε µια ιστορία για αυτούς και θα σας εξηγήσω µετά τι θέλω:

"Το ζευγάρι αυτών των ανθρώπων είχε ένα κόλληµα. Κάθε φορά που έßγαιναν ßόλτα µε την άµαξα και η άµαξα είχε τα άσπρα άλογα, η κυρία φόραγε τα µαύρα γάντια. Αντίστοιχα όταν ήταν ζεµένα τα µαύρα άλογα, η κυρία φόραγε τα άσπρα γάντια. Μια Κυριακή ξυπνάνε και θέλουν να πάνε στην Παναγία των Παρισίων να εκκλησιαστούν. Φτάνουνε στην εκκλησία κι έτσι όπως κατεßαίνουν από την άµαξα η κυρία ßλέπει ότι είχε φορέσει τα άσπρα γάντια και η άµαξα είχε τα άσπρα άλογα! Ψιλοεκνευρισµένη λέει του άντρα της:"Άντρα µου µπορείς να πας να µου φέρεις τα µαύρα γάντια από το σπίτι; Εγώ θα σε περιµένω µέσα στην εκκλησία. "Εντάξει", της λέει αυτός και φεύγει. Αυτή µπαίνει στην εκκλησία και πιάνει ένα στασίδι. Έτσι όπως καθόταν την παίρνει ο ύπνος και ßλέπει στον ύπνο της ότι οι επαναστάτες έπιασαν τον άντρα της και τον σκότωσαν. Εκείνη την ώρα την ακουµπάει ένα χέρι και πεθαίνει από ανακοπή."

Σ'αυτή την ιστορία υπάρχει κάτι παράλογο, κάτι που δεν στέκει. Μπορείτε να το ßρείτε;

Δημοσίευση

Μμμμ...κάτι μου λέει πως ο δολοφόνος είναι ο υπηρέτης!Πώς αλλιως να ήξερε τι ακριβως έγινε στην εκλλησία;Και επίσης αλλο ξέρω κάποιον καλά και άλλο ξέρω τι του συνέβη...Περιμένω με αγωνία την απάντηση (και ργω και ο αντρούλης μου που βοήθησε:laugh: )

Δημοσίευση

Μμμμ...κάτι μου λέει πως ο δολοφόνος είναι ο υπηρέτης!Πώς αλλιως να ήξερε τι ακριβως έγινε στην εκλλησία;Και επίσης αλλο ξέρω κάποιον καλά και άλλο ξέρω τι του συνέβη...Περιμένω με αγωνία την απάντηση (και ργω και ο αντρούλης μου που βοήθησε:laugh: )

Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάρες μου!!! Πανέξυπνα κορίτσια έχει το φόρουμ μας!!! Αφού κοιμόταν και έπαθε ανακοπή αμέσως με το που ξύπνησε, σαφώς κανείς δεν θα μπορούσε να ξέρει τί όνειρο είδε... Ούτε φυσικά κι ο υπηρέτης!!! Αυτό είναι το παράλογο της ιστορίας!!! Και πάλι μπράβο σε όλες σας!!! ;)

Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάρες μου!!! Πανέξυπνα κορίτσια έχει το φόρουμ μας!!! Αφού κοιμόταν και έπαθε ανακοπή αμέσως με το που ξύπνησε, σαφώς κανείς δεν θα μπορούσε να ξέρει τί όνειρο είδε... Ούτε φυσικά κι ο υπηρέτης!!! Αυτό είναι το παράλογο της ιστορίας!!! Και πάλι μπράβο σε όλες σας!!! ;)

• 10 months later...
Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Νομίζω ότι υπάρχει και άλλο παράλογο.Δεν θα έστελνε τον υπηρέτη για τα γάντια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Σιγά μην πήγαινε ο ευγενής.Αυτοί αφρατεύαν τους κ..λους τους από το καθησιό.

ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...