Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα...

πολυ ευχαριστως...ποτε γεννας;;;;;α!!!ειδα το τικερακι σου......οκ...στειλε μου τα στοιχεια σε πμ.για να στα στειλω....για νεογγεννητα εχω αρκετα......φιλια και με το καλο :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή χρονιά σε όλες κορίτσια μου! Υγεία τύχη και κάθε καλό σε εσάς και τις οικογένειες σας ❤️ να μας φέρει το 2026 ότι μας στέρησε το προηγούμενο έτος..κει εύχομαι προσωπικά να μου φέρει ξανά αυτή την ελπίδα που είχα γιατί κάπου το 2025 την έχασα.. να περνάτε όμορφα ❤️
    • Λυπάμαι πάρα πολύ διάβασα και τα δικά σου νέα τότε . Έχεις διαβάσει την ιστορία της @peacock ; Αν μπορείς ψάξε λιγάκι και δες . Η φιλενάδα λέει πάρα πολλά για έμβρυα και πολλά λεφτά που ήταν υγιέστατα και όμως είχε πολλές αποβολές ώσπου τελικά ... Βρήκε τον κατάλληλο επιστήμονα ,και τώρα έχει τα 2 παιδάκια της https://mammyland.com/topic/34980-na-poy-telika-ghia-ola-iparkhei-eksighisi/#comment-1326982
    • Κοριτσάκια μου γλυκά , είχε χαλάσει το τηλ μου και δεν μπορούσα να μπω. Είχα διαβάσει τα νέα σας και δεν μπορούσα να είμαι δίπλα σας , σας σκεφτόμουν και ήθελα να σας στείλω μια αγκαλιά.   Θέλει δύναμη , υπομονή και όχι δεν θα ξεχαστεί κάθε βιοχημική μου και κάθε απόξεση την θυμάμαι ακριβώς ξέρω μέρα ώρα και τα πάντα. Δεν ξεχνάς ποτέ όμως μαθαίνεις να πατάς να ελπίζεις και όταν με το καλό έρχεται το ουράνιο τόξο τους του λες ψυθιριστα πριν από εσένα είχα ένα μωράκι μέσα μου ήταν το αδερφάκι σου.  Θα ευχηθώ μέσα απ' την καρδιά μου ΔΥΝΑΜΗ κορίτσια μου το νέο έτος να φέρει μόνο χαρούμενες στιγμές. 
    • Να σε ρωτήσω με το ζάχαρο πώς είσαι; Θα σου συνιστούσα να κόψεις ζάχαρη και να μειώσεις υδατάνθρακες.  Αυτή η μέθοδος εδώ την προτείνουν προς αυτές τις εβδομάδες ακριβώς για αυτό το λόγο 
    • Κορίτσια μου, καλή χρονιά και χρόνια πολλά ευτυχισμένο το νέο έτος. Το κινητό μου χάλασε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω μέσα να σας γράψω. Ο Δεκέμβριος ήταν λιγάκι τρέξιμο για εμένα καθώς βρήκε η γυναικολόγος το ένα νεφρό του μπέμπη πιο μεγάλο άγχος και εγώ πήγα στην κλινική που είναι να γεννήσω για επιπλέον υπέρηχο κλείσαμε ημερομηνία καισαρικής 18.02 και δεν το βρήκε τόσο μεγάλο ,ξαναπάω στην γυναικολόγο ξανά το βρίσκει μεγάλο και με στέλνει σε έξτρα κέντρο ειδικό που μου κάνανε 1,5 ώρα υπέρηχο και δόξα το Θεό όλα μια χαρά . Έτσι 29.12 είχα τον υπέρηχο με την γυναικολόγο μου που όλα δείχνουν καλά και ο μπέμπης 2007γρ βγαίνει πολύ καλός ανεπηρεαστος από το ζαχαρο . Εγώ πάλι με την διατροφή έχω βάλει 5.5 κιλά 😊 32+1 σήμερα και μετράω αντίστροφα αν και δεν θέλω 😂   Σας διάβαζα έβλεπα τα νέα σας αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω Πφφ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...