Μετάβαση σε περιεχόμενο

Embryolab Θεσσαλονίκης


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου!!

Προσπάθησα πολλές φορές να γράψω το θεματακι μου αλλα δεν τα κατάφερα!!

Θέλω να με βοηθήσετε δίνοντας μου πληροφορίες!!

Ειμαι κάτοικος Γερμανίας και εχω κανει 3 εξωσωματικες εδω κ σκέφτομαι τη 4η να τη κάνω στη Θεσσαλονίκη στο embryolab!!!προς το παρών εχω επικοινωνία μαζι τους μονο μέσω e-Mail αλλα εχω εντυπωσιαστεί πολυ απο το ενδιαφέρον τους!!!

Ξέρει καμία να μου πει οτιδήποτε;;;απο δικές σας εμπειρίες ή κάποιων φίλων σας!!μαλλον θα ειναι η τελευταία μου προσπάθεια και θέλω να ξερω οτι έκανα το καλύτερο!!!

Σας ευχαριστω πολυ έστω κ μονο που το διαβάσατε!!!

Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες σας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελια εμεις ειχαμε κανει την προεργασια του σπερματος για σπερματεγχυση εκει το 2008 και δε μου ειχε αρεσει ως περιβαλλον, που περιμεναν οι αντρες με τη σειρα σε ενα μικρο χωρο υποδοχης να δωσουν.... τον οβολον τους.... και εκει εφεραν και μια κοπελα που μολις ειχε κανει ωοληψια, ακομα μισοζαλισμενη και σε οχι καλη φαση.

επισης, το 2010 εκανε μια γνωστη μου εκει εξωσωματικη και δεν την αρεσε που στην ωοληψια μετα τη ναρκωση τη σηκωσαν γρηγορα ενω τους ελεγε οτι δε νιωθει καλα, γιατι δεν ειχαν αλλο χωρο για να κανουν την επομενη και η κοπελα λιποθυμησε στο χωρο αναμονης που σου ελεγα πριν!

εσυ μιας και μενεις Γερμανια θα εισαι συνηθισμενη σε καλυτερο περιβαλλον και υπηρεσιες...

γιατι δεν κοιτας και ενα καινουριο κεντρο, που εχει οτι καινουριο σε εξοπλισμο και γιατρο και εμβυολογους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που απο προσωπικη εμπειρια τους προτεινω με κλειστα ματια!

λεγεται new life. μπες στο σάιτ τους και δες. εχω στειλει και αλλους γνωστους μου εκει και ολοι εμειναν ευχαριστημενοι και..... εγκυοι!!!!

οτι και να αποφασισεις.... με το καλο!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολυ κούκλα μου!!μπηκα στο σάιτ τους αλλα δεν μου φάνηκε πολυ οργανωμένο!!!εχω πελαγωσει!!ενω εχω ξεκινήσει διαδικασίες στο embryolab επιμένω να ψαχνομαι κ να διαβάζω σχόλια!!εχω απελπιστει πολυ και θέλω να τελειώνει αυτη μου η ψυχολογική κυρίως ταλαιπωρία!!!

Δυστυχώς ομως το θεματακι μου δεν εχει μεγάλη απειχηση και αυτο σημαίνει πως δεν εχω απόψεις άλλων κοριτσιών!αυτο ειναι λιγο ανησυχητικό!!!

Σε ευχαριστω πολυ πάντως!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μεγαλη υποθεση ειναι να το πιστεψεις εσυ πρωτα απο ολους!

ριξ'το λιγο στο χαβαλε. εγω αυτο ειχα κανει. Μενεγακη τελειως! στην κυριολεξια. και στην τοποθετηση, Τσικνοπεμπτη ηταν, κοιτουσα το εορταστικο της Μενεγακη! χαζογελουσα και ειχα τρελη διαθεση. ολες οι νοσοκομες ελεγαν, με τετοια διαθεση σιγουρα θα πιασει!

ειχα βαρεθει για ενα χρονο να ημουν καθε μηνα καταφαντασια εγκυος, ταχα και με συμπτωματα κιολλας και να τρωω τη μια κατραπακια μετα την αλλη... και να οι κλομιφαινες, να οι σπερματεγχυσεις.... ειπα άι χιστιρ σε ολα! και ειχε αποτελεσμα!

το ιδιο ευχομαι και σε σενα... δεν αξιζει σε καμια γυναικα να περναει τετοιες καταστασεις.....

ετσι λοιπον... τρελη διαθεση και βουρ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στο τηλέφωνο και το mail σίγουρα όλοι ευγενικοί είναι. Το ιδανικό θα ήταν να έρθεις στην Ελλάδα και να κάνεις μόνη σου μια επιτόπια έρευνα. Έχεις κάποιο λόγο που θες να πας Θεσσαλονίκη ή θα μπορούσες να έρθεις και Αθήνα; Ψάξου γενικά, αλλά ακολούθησε το ένστικτο σου γιατί το θέμα είναι να νιώθεις εσύ άνετα με την απόφαη σου. Η κάθε κοπέλα είναι ευχαριστημένη με το κέντρο όπου κάνει παιδί οπότε θα ακούσεις πολλές απόψεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vagman τι ωραία που τα εξηγεις....μια αναισθησια την εχω η αληθεια ειναι!!!απλα έρχεται απο μονο του κ αυτο το άγχος!κουραστηκα πια!!!!θελω να φύγω απο αυτο το σημείο που εχω μείνει στάσιμη εδω κ χροονια!!

Φιφουλινα μου επειδη η Θεσσαλονίκη ειναι πιο κοντα απο τη καταγωγή μου γ αυτο κ προτιμώ να ειναι εκει η επόμενη προσπάθεια!!!ειναι αυτομάτως πιο οικονομικο(οσο μπορούμε σε τέτοιες περιπτώσεις να κανουμε οικονομία)κατέληξαν σε αυτο το κέντρο λοιπόν αλλα επειδη τιποτα δεν ειναι δεδομένο φιφουλινα μου είπα να πάρω και άλλες γνώμες!!!εχω περάσει και εγω απο πολλούς γιατρούς και ξερω πιο ειναι το δικό ΜΟΥ κριτήριο για να επιλέξω κάποιον!!

Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

καλησπερα!εχω να γραψω καιρο αλλα αποφασισα να γραψω γιατι οσο ζω θα εχω υποχρεωση να λεω τα καλητερα για την εμβρυλαμπ!μετα απο μια σπερματεγχυση που απετυχε εμεινα εγυος με την πρωτη εξωσωματικη και οι εντυπωσεις απο τους γιατρους και απο ολα ειναι αψογες!!!!!!!!μπορω να σου δωσω το τηλεφωνο μου και οτι θελεις να με ρωτησεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...