Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Ποιο καρότσι θα μου προτείνατε για τον Αντρίκο που σε λίγο καιρό κλείνει ενός έτους;

Τα Χριστούγεννα θα πάμε στην Αγγλία όπου ζει ο αδελφός μου, και λέμε να μην πάρουμε μαζί μας το καρότσι που έχουμε τώρα και να μας το αγοράσει ο αδελφός μου από εκεί πριν πάμε (για να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε από την πρώτη στιγμή), αφού είναι και οι τιμές πολύ πιο χαμηλές εκεί πέρα.

Δημοσίευση

Γεια σου κοπέλα μου...Όταν έγινε ενός έτους η μεγάλη μου κόρη της πήραμε το maclaren...Αυτό, αλλά σε λίγο διαφορετικό χρώμα...

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... id=4855943

Είναι πάααρα πολύ ελαφρύ, πολύ εύκολο στην "οδήγηση" και πολύ ανθεκτικό...Το χρησιμοποιώ εδώ και κάμποσο καιρό και στην μικρή μου που είναι 18 μηνών και δεν έχει πάθει τίποτα...Ολοκαίνουριο...

Βέβαια, υπάρχουν και πιο οικονομικά καρότσια "βόλτας"...Chicco κλπ με 100 ευρώ...Στην Ελλάδα τουλάχιστον...Να κοιτάξεις να είναι ελαφρύ, να "ξαπλώνει" και να βγαίνει το ύφασμα να πλένεται...

Καλές αγορές και καλά να περάσετε Αγγλία... 8-)8-)8-)

Δημοσίευση

Άννα Μαρία εμείς είχαμε πάρει ένα φθηνό της chicco τώρα δεν θυμάμαι μοντέλο αλλα είναι αυτα τα απλα περιπάτου τυπου ομπρέλας. Μια χαρα μας βγήκε και ήταν και πολυ ελαφρυ, μας είχαν φάει οι παππούδες και η γιαγια γιατι το perperego που χρησιμοποιούσαμε μέχρι τότε τους φαινόταν βαρύ και δυσκολο :roll:

Δημοσίευση

Αχ τι ωραια που θα πατε τετοια βολτα και ποσο μαλλον τα Χριστούγεννα, εχω ακουσει οτι ειναι υπέροχα!!! Αννα Μαρια, κατι συγκεκριμένο δεν θα σου προτεινα απλά να ειναι ελαφρύ, να διπλώνει ομπρέλα που λένε, να ξαπλώνει τελείως κάτω για να κοιμαται χαλαρα,να εχει και αδιαβροχο και ποδοσακο. Εμεις ενα που είχαμε παρει 80 ευρω της Carrelo το ξεσκίσαμε γιατι ειναι ευκολο στο κουβαλημα και τώρα πριν απο λίγες μερες που πετάξαμε για Μυτιληνη αυτο πηρα για τον μικρόυλι μας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Με το καλό να έρθει το πρώτο σου μωράκι ! εμενα 14-15 εβδ ήξερα τα φύλα των παιδιών και στις δυο εγκυμοσύνες  τώρα περιμένω και εγώ πως και πως να πάω για αυχενική να είναι πρώτα όλα καλα για αρχή γιατί όσο να πεις μια ανησυχία την έχω..
    • Ναι οχι ολόκληρο λιωμένο υπολείμματα ειναι και από ότι διάβασα λίγο που το έψαξα ειναι φυσιολογικό. Εμενα πχ για προγεστερονη μου είπε πρωί βράδυ οχι συγκεκριμένες ώρες αλλά ανα 12ωρο. Αλλα καθε μερα ιδιες ωρες.Τωρα κάτι άλλο δεν παίρνω πέρα από βιταμίνες που παιρνω εδώ και μήνες.
    • Καλημέρα κορίτσια, πώς είστε; Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Εγώ δόξα το Θεό είναι πολύ καλά, επανήλθα στην καθημερινότητα μου. Κάναμε β'επιπεδου, οι μετρήσεις άψογες. Προληπτικά μας έστειλαν σε παιδοκαρδιολογο για έλεγχο της καρδιάς του εμβρύου λόγω του δικού μου αυτοάνοσου αλλά πάλι ήταν όλα υπέροχα. Έκανα και την καμπυλη ζαχάρου και αυτή βγήκε άψογη αν και έχω και εγώ τάσεις υπογλυκαιμίας γενικά. Δευτέρα έχω πάλι ραντεβού με την γιατρό μου. Νιώθω ότι σε αυτήν την κύηση ο χρόνος κυλάει απίστευτα γρήγορα. Σε λίγο μπαίνω στον έβδομο και δεν έχω πάρει χαμπάρι. Από ενοχλήσεις έχει ξεκινήσει να με πονάει η πλάτη μου και έχω καθημερινά και συχνά μέσα στην μέρα Braxton hicks. Λυπάμαι πολύ για αυτό που βιώνει ο γιος σου @Zelda . Είμαι σίγουρη πως το κοριτσάκι δεν φταίει είναι μικρακι και αυτό ακόμα. Κάτι άλλο συμβαίνει στο σπίτι που θα πρέπει να δουλευτεί από τους γονείς. Βέβαια τα παιδιά περνάνε από διάφορες φάσεις που χτυπάνε, σπρώχνουν τραβούν μαλλιά κι αυτό είναι φυσιολογικό γιατί ακόμα σε αυτήν την ηλικία δεν μπορούν να εκφρασουν με λόγια ο,τι τους ενοχλεί.  Εσείς τα νέα σας; 
    • Update: τελικά μετά απο ενά μήνα περίπου με διατροφή για τον διαβήτη το αμνιακό επανήλθε στα φυσιολογικά του 🤩
    • Έκανε πρόβλεψη για το φύλο ναι.Αλλα δεν ήταν και σίγουρος..Θα φανεί ξεκάθαρα στην β επιπέδου μας είπε.Εμενα ειναι το πρώτο μωράκι οπότε δεν ξέρω αν πέφτει μέσα στις προβλέψεις.😃
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...