Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΗΠΑΡΙΝΕΣ

Recommended Posts

Καλησπέρα,

μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος και πρέπει να ξεκινήσω άμεσα ηπαρίνη λόγω θρομβοφιλίας.

Είμαι ασφαλισμένη στον ΕΟΠΥΥ. Στο πρώτο μου παιδί μου κάλυπτε το ΙΚΑ όλο το κόστος των ενέσεων. Ξέρετε αν ισχύει το ίδιο και για τον ΕΟΠΥΥ και ποια διαδικασία πρέπει να κάνω για να μην πληρώνω. Πρέπει να επισκέπτομαι ιατρό του ΕΟΠΠΥ συμβεβλημένο για να μου γράφει τις ενέσεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το ιδιο ισχυει... καλη συνεχεια σου ευχομαι...

θα πηγαινεις σε οποιον γιατρο θελεις θα στα γραφει ηλεκτρονικα(αν ειναι ο γιατρος σου δεν θα πληρωνεις, αν ειναι ασχετος θα του δινεις 10 ευρω) και θα πηγαινεις στο φαρμακειο να τις παιρνεις τζαμπα...

Καλησπερα!Και τωρα τα καλυπτει κανονικα ο ΕΟΠΥΥ!!!Μην ανυσηχεις,ισως τωρα ειανι και καλυτερα απο αποψη ταλαιπωριας αφου ολοι οι γιατροι μπορουν αν τα συνταγογραφησουν αλλα και τα νοσοκομεια!!

Μπορεις να ζητησεις να σου βγαζουν και 3 μηνη συνταγη γαι να μην τρεχεις ολη την ωρα!!!!

Με το καλο ,ενα υγιες μωρακι :)

Αυτό το διαβάσατε;

Προσοχή! Να ελέγχετε τα βιβλιάρια ΕΟΠΥΥ

Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2012

Αρ. Πρωτ.: 43499

Οι ιατροί υποχρεούνται να αναγράφουν την φαρμακευτική αγωγή και τις παρακλινικές εξετάσεις στο βιβλιάριο υγείας του ασφαλισμένου, σημειώνοντας για τα φάρμακα σκεύασμα περιεκτικότητα και ποσότητα και για τις παρακλινικές εξετάσεις το πλήρες όνομα της εξέτασης κι όχι κωδικό. Οι παραπάνω εγγραφές θα συνοδεύονται με σφραγίδα και υπογραφή του ιατρού με την ημερομηνία αναγραφής.

Συνταγές φαρμάκων και παρακλινικές εξετάσεις που θα εκδοθούν από 22-10-2012 και δεν θα έχουν αναγραφεί στο βιβλιάριο υγείας δεν θα εκτελούνται από τα φαρμακεία και τα διαγνωστικά εργαστήρια.

Κάτω από την καταχώρηση του ιατρού, ο φαρμακοποιός θα βεβαιώνει την εκτέλεση της συνταγής με σφραγίδα και υπογραφή του και την διεξαγωγή των εξετάσεων, το διαγνωστικό εργαστήριο με σφραγίδα υπογραφή του υπευθύνου ιατρού και του εργαστηρίου

Σας το βάζω για ενημέρωση...να έχετε πάντα το βιβλιάριο μαζί όταν πάτε να σας γράψουν φάρμακα ή εξετάσεις...δεν αρκεί να γνωρίζετε από έξω το αμκα.

eugenia με το καλό η εγκυμοσύνη σου!

Ναι Μαρια,οντως ετσι ειναι,χθες που πηγα στο γιατρο τα εγραψε κα στο βιβλιαριο κ οταν πηγα στο φαρμακειο μου το ζητησε για να βαλει σφραγιδα.

ευγενια καλη εγκυμοσυνη να εχεις!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...