Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σε μια καλλιέργεια σπέρματος που έκανε ο άντρας μου φάνηκε οτι έχει ουρεάπλασμα και παίρνει αντιβίωση. Εγώ δεν έχω συμπτώματα. Ο ουρολόγος και ο βιολόγος είπαν να πάρω κι εγώ αντιβίωση, ενώ ένας άλλος ουρολόγος και ο γυναικολόγος θεωρούν οτι δεν χρειάζεται να πάρω. Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;

Δημοσίευση

Το ουρεόπλασμα είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενο, γι' αυτό όταν βρεθεί στον ένα σύντροφο, παίρνουν αντιβίωση και οι δύο. Μου είχε τύχει κι εμένα και μάλιστα στην εγκυμοσύνη.

Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι!

Δημοσίευση

Ανακαλυψα πως ειχα ουρεοπλασμα στην 1η μου εγκυμοσυνη,οταν εκανα τις πρωτες εξετασεις.Καναμε κ οι δυο θεραπεια με αντιβιωση γιατι το μικροβιο αυτο πρεπει να φυγει οπωσδηποτε καθως ειναι υπευθηνο για αποβολες.Επισης ειναι επιμονο καποιες φορες κ δεν φευγει ευκολα.Συμπτωματα συνηθως δεν εχει καποιο η καποιος οταν εχει το μικροβιο,απλα το ανακαλυπτει.

Τωρα τι να πω....ο γιατρος σου ξερει καλυτερα....

Δημοσίευση

Εμείς το ανακαλύψαμε λόγω των αυξημένων υγρών.

Όσες αντιβιώσεις κι αν πήρα, δεν έφυγε μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης. Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχα τρομερό άγχος για αποβολή ή υπερβολικά πρόωρο τοκετό, αλλά τελικά δεν είχα κανένα πρόβλημα και γέννησα στις μέρες μου.

Τώρα που σκεφτόμαστε για δεύτερο θα πάω να κάνω πάλι καλλιέργεια, άμα είναι να το καταπολεμήσουμε πριν μείνω έγκυος!

Δημοσίευση

Kαλημερα......

εφοσον εχει ο αντρας σου καλο ειναι να παρεις και εσυ αντιβιωση.....

και εγω το ειχα στην πρωτη εγκυμοσυνη......δεν πηρα αντιβιωση γιατι μου προκαλεσε αλλεργια και ολα πηγαν μια χαρα........

post-4242-1387393976999_thumb.jpg

post-4242-13873939770383_thumb.jpg

Δημοσίευση

Κάνατε κολπική καλλιέργεια και φάνηκε σε σας; Τι αντιβίωση πήρατε; Επειδή ακριβώς οι γιατροί διαφωνούν, για την ώρα παίρνουμε προφυλάξεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αλλά μας είπαν οτι μπορεί να το παθαίνει συνεχώς από μόνος του. Συνεχώς αντιβίωση θα παίρνουμε; :?:?:?:?:?

Δημοσίευση

fifoulina εμένα είδε ο γιατρός πυοσφαίρια στα ούρα και με έστειλε για κολπική καλλιέργεια. Ο άντρας μου δεν έκανε εξετάσεις, αλλά πήρε κι αυτός αντιβίωση μια φορά.

Αντιβιώσεις πήρα διάφορες, αυτή που δίνουν συνήθως είναι η Αμοξίλ, που είναι και η πιο αθώα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...