Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Οπου και οποτε ειδα γραμμη δεν αφησα το συζυγο να κατσει ησυχο στο σπιτι. 😄 Ποσες ωορρηξιες εκανα πια αυτο το μηνα ενα βημα πριν την εξωσωματικη!!! 😅 Ειχα 1 μερα πικ, την επομενη μερα περασε και χθες & σημερα πικ (τωρα επεσε η ενταση). Τα λεμε σε 14 μερες........ 😜
    • Έλα κορίτσι μου έχω δύσκολες μέρες στη δουλειά κ τρέχω γτ θα σταματήσω μετά την ετ!!! Σάββατο μπαίνουμε!!! Με το καλό εύχομαι όλα να πάνε σούπερ αύριο 😊 Κορίτσι μου εγώ είχα τέτοια τεστακια κ δεν έβγαζα άκρη. Δεν παίρνεις τα άλλα με το χαμόγελο μπας κ βγάλεις άκρη? Από αλλά συμπτώματα ωορρηξιας πως είσαι? Μήπως βγάλεις άκρη? Χαχαχαχα δεν πειράζει μπορεί το πολύ το σεξακι να έχεις αποτέλεσμα 😊 κ εξάλλου τι είπαμε απόλαυσε τις τελευταίες φορές γτ μετά γιοκ με τη κοιλιά 😆
    • Καλησπέρα σου γράφω απλά κ μόνο για να σε βοηθήσω γιατί κ εγώ έκανα τεστ ωορρηξίας όταν ήθελα με τον άντρα μου να πιάσουμε το τρίτο μας παιδάκι ( επειδή θήλαζα δυο παιδιά  παράλληλα, ήθελε λίγο να μάθω τον κύκλο μου πριν κάνουμε προσπάθεια για το τρίτο άρα χρησιμοποίησα κάποιους μήνες τεστ)  Αυτό το τεστ που ανέβασες δεν είναι θετικό. Για να είναι θετικό πρέπει κ οι δύο γραμμές να είναι σε ίδια ένταση η απόχρωση ή πρώτη μεγαλύτερη σε ένταση από την δεύτερη (η γραμμή του τεστ από αυτήν του ελέγχου).  ωστοσο μπορει να έχεις κάποιες αυξομειώσεις στην ορμόνη σου γ αυτό κ να ανιχνεύει το τεστ μια μικρή τιμή. Αλλά δεν σημαίνει ότι γίνεται ξανά ωορρηξία. Είναι πολύ μικρή τιμή.  εγώ επειδη θήλαζα κ η ορμόνη ανεβοκατέβαινε είχα πάντα τέτοια τεστ εκτός της ωορρηξίας που εκεί γινόταν πιο έντονη η κόκκινη γραμμή η πρώτη (ή στην ίδια ένταση κ οι δύο).    Σου εύχομαι να έρθουν όλα όπως ποθείς ❤️❤️❤️❤️❤️
    • Αχ και πάλι θα είναι λίγο νωρίς. Για πιο σίγουρα περίμενε να πας 18η εβδομάδα. Εγώ πάντα περιμένω λίγο πριν το δέσω, γιατί σε πολλές γνωστές μου άλλο είπαν στην αυχενική και άλλο ήταν τελικά.
    • Ρε συ το σκέφτηκες καθόλου μήπως τελικά αυτό το μήνα είχες διπλή ωοριξία;; 🤔🤔🤔
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...