Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ κοπελα μου… πως την παλευεις; Με τρεις υπερηχους ολη η κυηση… και παρακολουθηση απο μαια;;; Δηλαδη ειπαμε… Μην τα ισοπεδωνουμε ολα… οσο καλη κι αξια να ειναι μια μαια, δεν μπορει να συγκριθει το ευρος γνωσεων της και η εμπειρια της με ενος εξειδικευμενου γιατρου… Ποσο μαλλον με ενος εμβρυομητρικου, που οχι μονο σπουδασε ποσα χρονια ιατρικη, οχι μονο εκανε ποσα χρονια ειδικοτητα στη μαιευτικη και γυναικολογια, αλλα μετα εκανε και επιολεον εξειδικευση στην ιατρικη εμβρυου κι εβλεπε μοναχα αυτο επι ετη… Δηλαδη τι συζηταμε τωρα… Και ετσι ειναι σε αρκετες χωρες… Πχ κι Ολλανδια που γνωριζω, ετσι ακριβως ειναι η κατασταση. Τρεις υπερηχοι και μονο βασικες εξετασεις καθε μηνακαι παρακολουθηση απο μαια. Παρακοκουθηση τυπου πως αισθανεσαι και αν νιωθεις το μωρο...🤯Εχω πολυ φιλη που γεννησε μωρακι 41 εβδομαδων , 2.600 κιλα και τοτε σοκαριστηκαν οι γιατροι , το βαλανε μοναδα (που εκει ειναι εξαιρετικα σπανιο να μπει παιδι) γιατη απορουσαν τι μπορει να ειχε γινει κ δεν λαμβανε βαρος, αν σκεφτουμε πως ενα μωρο σε αυτες τις βδομαδες κατα μεσο ορο πρεπει να ειναι 3.500 τουλαχιατον.. Αλλα εκ των υστερων ;;;; πως να βρεις την αιτια;;; Ομως λογικο δεν ειναι εφοσον ειχε κανει μονο εναν υπερηχο οοολο το τριτο τριμηνο…;; δηλαδη ουτε ντοπλερ εβλεπε, ουτε αιματωσεις, ουτε γηρανση πλακουντα… Τιποτα… Εδω απαξ και βλεπανε πως δεν αναπτυσσεται σωστα, θα την ειχανε βαλει να γεννησει… Εκει καθονταν αφου γεννησε να μυριζουν τα νυχια τους τι μπορει να ειχε γινει 😅😅 δεν ξερω μου ειχε φανει πολυ ακραιο… Φαντασου στο δευτερο παιδακι της ηρθε Ελλαδα για αυχενικη, β επιπεδου και ηρθε κ τον τελευταιο μηνα και γεννησε τελικα εδω… Ε να το βρασω τετοιο συστημα υγειας… Βεβαια σιγα σιγα και εδω ετσι θα μας κανουν. Ειναι θεμα χρονου. 
    • Θελει προσοχη το ζαχαρο το ξερω απο πρωτο χερι. Πες στον γιατρο σου να σου γραψει αλλες ταινιες μετρησης ζαχαρου. Εχεις ενδοκρινολογο να σε παρακολουθεί;
    • Βγηκαν η εξετασεις ειναι ολα καλα και της εστειλα στον γιατρο να της δει. Μου εβαλε ολο τον προγεννητικο ελεγχο. Η επομενη μεγαλη εξεταση είναι η αυχενικη που θα κανω.
    • Καλησπερα κοριτσια!!!Εγω αυριο θα παω για τις κλασσικες αιματολογικες,οσο για το ποδι απο το πρωι τωρα καταφερα να ξαπλωσω μιση ωρα αλλα το νιωηω καλυτερα το θεμα μεσης ποδιου αυτες τις μερες ευτυχως.
    • χαχαχχχαχα Έτσι  ακριβώς ! Με το που κλείνω μια βδομάδα ξεκινάω να βλέπω πως μοιάζει τώρα τι κινήσεις κανει πόσο μεγάλο είναι αυτή τη βδομάδα ,τα πάντα όλα ! Θέλω να ξέρω την κάθε λεπτομέρεια της καθε εβδομάδας..! 😂😂  Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν βδομάδα τη βδομάδα!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...