Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εμενα ο κυκλος μου ειναι 28 με 29 ημερες κι οντως οταν βγαινει θετικο τεστ, 14 μερες μετα το θετικο οντβς ερχεται περιοδος.Μηπως εσυ ειχες μονιμως ανεβασμενη με σκαμπανεβασματα?ε μετα απο το πικ 1 με 2 μερες πεφτει εμενα τουλαχιστον δεν ειναι τοσο σκουρο
    • Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα έχω μια πολύ δύσκολη μέρα. Το μεσημέρι που γύρισα από τη δουλειά και κάθησα στο τραπέζι να φάμε με το σύζυγο με έπιασε αιμορραγία. Πήγα στο μπάνιο και ήταν όλα μέσα στο αίμα.. αίμα κανονικό να τρέχει σαν νερό. Και κάποια κομμάτια ένιωσα να πέφτουν, δεν ξέρω τι ήταν. Πήρα κατευθείαν το γιατρό και μου είπε να κόψω το salospir και να αυξήσω τη δόση της προγεστερόνης, δηλαδή να κάνω δύο ενέσεις αντί για μία, μου σύστησε ξάπλα, να μην σηκωθώ καθόλου και αύριο πρωί έχω υπέρηχο. Φοβάμαι ότι μπορεί να ήταν και αποβολή.  Σήμερα είμαι 6+1. Τώρα βέβαια η κατάσταση με το αίμα έχει βελτιωθεί, δεν είναι όπως το μεσημέρι. Έχω όμως ελαφρύ μούδιασμα και ενόχληση στην κοιλιά και μουδιάζουν τα πόδια μου. Η γιατρός μου είπε ότι μπορεί να είναι κάποια αποκόλληση, αλλά εμένα το μυαλό μου πάει στο χειρότερο. Έχει τύχει σε καμία κάτι αντίστοιχο και τα πράγματα να εξελήχθηκαν καλά; 😔
    • Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο! Εσάς τα μικρά σας ουρλιάζουν; Εμένα σκούζει μέχρι εκεί που πάει η φωνή του! Σε σημείο που λέω θα κλείσει η φωνή του! Η παιδίατρος είπε ότι είναι φυσιολογικό..
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! Θα παραγγείλω κι εγώ αυτό!! Ίσως δοκιμάσω τη θηλή 5 γτ γενικά πνίγεται ο μπέμπης και θέλει χαλαρά, αλλά θα δούμε!!  Ωχ περαστικά σας!! 😥😥 Τι χαμός με αυτές τις ιώσεις!! Ελπίζω να μπορεί να τρώει καλά ο γλυκούλης.. Ντέμυ εσείς δεν είχατε γιατρό σήμερα;  Εμείς πήγαμε, όλα καλά μας τα βρήκε, 7.200 κιλά είναι ο μικρός, οκ αδύνατο τον λες αλλά έτσι είναι το σκαρί του μάλλον! Βέβαια δεν πολύ εμπιστεύομαι την ακρίβεια των μετρήσεών της αλλά οκ! Μας είπε να ξεκινήσουμε φρουτόκρεμα, αλλά μου έκανε πολύ εντύπωση το εξής: θα πάμε σε ενάμιση μήνα πάλι για εμβόλιο και μέχρι τότε μας είπε μόνο την φρουτόκρεμα ως δεκατιανο! Δλδ τότε ο μπέμπης θα είναι 7μιση μηνών! Δε θα πρεπε να βάλουμε κι άλλα μέχρι τότε; 🤔🤔 Εδώ όλες βλέπω ότι έχετε δοκιμάσει ήδη και λαχανικά και κάποιες και κρέας..προβληματίζομαι..
    • Εγω που εχω πολυκυστικες η lh  μ ειναι μονιμα ανεβασμενη για αυτο εχω σταματησει κ τεστ... η ξαδερφη μ π εκανε εξωσωματικη κ αυτη με πολυκυστικες παντα lh ανεβασμενη κ οι εξωσωματικοι γιατροι δεν θελουν ν ακουνε καν γ τεστ ωορρηξξας δε τα εμπιστευονται. Την ωορηξξια τη τσεκαρουμε υπερηχογραφικα κ με μετρηση προγεστερονης 21ημεερα κυκλου σε 28αρι κυκλο κ.ο.κ
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...