Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσι μου!! Κι εγω μια βδομαδα πριν ανακαλυψω οτι ημουν εγκυος ειχα πονακια ελαφρια και ροζ αιμα και ημουν σιγουρη οτι αδιαθετησα γιατι ετσι εμοιαζε! Το κακο με την εγκυμοσυνη και την περιοδο ειναι οτι ΟΛΑ είναι κοινα και αντε βγαλε ακρη!!! Για να φυγεις απο την αγωνια κανε χοριακη! Σου ευχομαι να ειναι θετικη!!!
    • Η μεγάλη μπορεί να βοηθάει! Είναι φυσικά διαφορετική η δυναμική της σχέσης αλλά τα ανίψια μου που είναι 9 και 8 χρονών φέτος ασχολούνται συνέχεια με τον μικρό μου, παίζουν, τον απασχολούν, τον προσέχουν. Εγώ συχνά τον ξεχνούσα μαζί τους και τον πρόσεχαν και αν ήθελε κάτι έρχονταν και μου το έλεγαν! Μεγάλη βοήθεια!
    • Καλημερα κοριτσια!! @Zelda δεν νομιζω να καταλαβαινει ακομη πολλα οποτε ο,τι κανεις σιγουρα βοηθαει αλλα το σοκ θα παραμεινει σοκ με το που δει πως εχει ενα μωρακι να σας μοιραζεται..ολα τα παιδια σε ολες κ τις ηλικιες κ ειναι απολυτα λογικο...η μεγαλη κορη του αντρα μου που ειναι κοντα στα 9 οταν της ειπαμε τωρα για τον μπεμπη το πηρε πολυ καλα,αλλα σιγουρα θα περασουμε δυσκολη περιοδο οταν με το καλο αλλαξει παλι η καθημερινοτητα μας😬
    • Καλημέρα! Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτή τη φορά μου μέτρησε τράχηλο διακολπικα, τον βρήκε 35mm και κλειστο. Μου είπε όλα καλά ευτυχώς! Επίσης τη μπομπιρινα τη νιώθω κάθε μέρα πλέον!  Δεν έχω αρχίσει να μιλάω στο μικρό για το αδερφάκι του, είναι τώρα 15 μηνών και νιώθω ότι δεν θα καταλάβει. Μόνο το βράδυ διαβάζουμε ένα βιβλίο που μιλάει για αδερφάκια μπας και κάτι πιάσει αλλά δεν το νομίζω. Εν τω μεταξύ δεν έχω αλλάξει και τίποτα στις δραστηριότητες μας, τον σηκώνω κανονικά, παίζουμε όπως πριν, κλπ οπότε αμφιβάλλω ότι έχει αντιληφθεί το οτιδήποτε. Αναρωτιέμαι αν θα του έρθει κεραμίδα όταν έρθει η ώρα...
    • @sofakikaramel πόσο τέλεια, συγχαρητήρια!!!!💙🩵! Ξενοιασαμε λιγακι προς το παρόν! Πότε έχεις πάλι ραντεβού να δείτε το μπεμπακι; Καλημέρα κορίτσια! Κάναμε κι εμείς την β επιπέδου μας χθες και ήταν όλα ΣΟΥΠΕΡ! Μας πήρε κοντά 2 ώρες η αλήθεια είναι, γιατί κάναμε ένα διάλειμμα για να γυρίσει η μπεμπουλα, η οποία συνεργάστηκε άψογα! 400 γραμμάρια στις 20+5! Ο τράχηλος στα ίδια, σταθερός, κι εκει μεγάλη ανάσα!!!! Ουφφφφφφ🥳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...