Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Καλησπέρα κορίτσια!
@Παρασκευαιδου @Γιάννα 36 @RAM21 @pennaki
Δεν είμαι σίγουρη σε ποια πρέπει να απαντήσω οπότε σας βάζω όλες! Αν κατάλαβα καλά ψάχνετε πληροφορίες για τον Παρτσινεβελο. Εμένα είναι ο γιατρός μου κ έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Όχι μόνο επειδή πέτυχα αλλά από την όλη προσέγγιση. Με βοήθησε ουσιαστικά, ασχολήθηκε πολύ κ προσωπικά (κάτι που κάνει με όλες όχι με εμένα ειδικά) κ δεν έκανε βήματα αν δεν ήταν σίγουρος. Έτσι κατάφερα να μαζέψω έμβρυα χάρη στην ετοιμότητα του κ την προσοχή που έδειξε ώστε να βρεθεί ο σωστός κύκλος κ μετά με προετοίμασε για ετ (έκανα freeze all). Δεν κατάλαβα αν λέτε για αυτόν ότι κάνει ετ χωρίς υπέρηχο αλλά δεν ισχύει. Έχω κάνει δύο ετ κ φυσικά είχε υπέρηχο, πως αλλιώς; Θυμάμαι είχα σκάσει από το πολύ νερό ώστε να βλέπει καλά! Μάλιστα έχει μόνιτορ που βλέπεις κ εσύ τον υπέρηχο κ την τοποθέτηση του εμβρύου. Φυσικά κάθε κοπέλα πρέπει να βρει αυτόν που της ταιριάζει αλλά προσωπικά του χρωστάω την οικογένεια που έχω σήμερα. Είναι εξαιρετικος γιατρός κ άνθρωπος.
Εύχομαι να βοήθησα!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.