Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ


Recommended Posts

Καλημέρα ! Μόλις έγινα μέλος , και αυτό γιατί πολλές φορές έχω βοηθηθεί από τα όσα γράφετε και ευχαριστώ γι' αυτό .

Έχω και τις δυο υδροσάλπιγγες αλλά δεν ξέρω τι να κάνω και με ποιον γιατρό . Έχω μπερδευτεί πολύ .....Κάποιος γιατρός μου είπε ότι πάω σε υποβοηθούμενη χωρίς να κάνω τίποτα στις σάλπιγγες , κάποιος άλλος πρώτα απολίνωση και μετά η προσπάθεια και ένας άλλος ότι πρώτα πρέπει να ελένξω για μικρόβια και μετά απολίνωση και βλέπουμε για εξωσωματική ....

Μπορεί κάποιο μέλος να με βοηθήσει να ξεμπερδευτώ ? Ξέρετε κάτι σχετικά με το πρόβλημα των υδροσαλπίγγων? Μήπως έχετε άποψη για τους κυρίους "Μπιλάλης Δ." και "Καπετάνιος Β."

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φέη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και Καλή επιτυχία, εγω εχω και τις δύο υδροσάλπιγγες και εκανα την πρώτη μου προσπάθεια χωρίς να τις πειράξω τελικα εμεινα και παλινδρόμησε πήγα σε πολλους γιατρους και οι μισοι ελεγανα να τις κλεισω και αλλοι να ξαναπροσπαθήσω ετσι, τελικα πήγα σε εναν γιατρό οπου μου υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει πρώτα να τις ανοίξει αλλα τελικα μου τις εκλεισε και τις δύο στην επόμενη προσπάθεια δεν τα καταφερα και την 3η φορα΄αφου αλλαξα και πάλι γιατρους τα καταφερα και εχω το κοριτσάκι μου, εκ τοτε προπαθω αλλα δεν εχει γινει κατι γιατι εχω και θεμα με τα αποθέματα ωαρίων μου τώρα βρίσκομαι στην 6η και τελευταία προσπάθεια. Εχω παέι στον Καπετάνιο πολυ καλός ανθρωπος εντιμος σχολαστικός αλλα εμενα με καθυστερούσε και ετσι ευτυχώς προλαβα και πήγα αλλου.

Καλη επιτυχία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φεη νομίζω η καλυτερη επιλογη ειναι να τις κλεισετε.Ετσι κι αλλιως το πιθανοτερο ειναι να μην μπορεσεις να αποφυγεις την εξωσωματικη.Γιατι να το ρισκαρεις να παει στραβα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...