Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ.,..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΥΨΗΛΗ ΘΕΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΜΕ ΕΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ...

ΜΑΡΥ12 ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ Κ ΕΣΕΝΑ....ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΙΝΙ?ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ??ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?εμεις ηρθαμε στα πεθερικα μου χθες στο χωριο και σημερα θα γυρισουμε..πολυ ζεστη..δε παλευεται!ουφφφ :cry: !τι κανετε εσεις? ρε κοριτσια ειμαι τοσο πρησμενη που η κοιλια μου θα εκραγει :lol::lol:

κατα τ'αλλα ολα καλα!

Δημοσίευση

ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!!ΟΥΦ ΕΣΚΑΣΑ!!!!!!!!!ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!Επιτελους Παρασκευη αλλα τι να το κανεις;Δεν μπορεις να πας πουθενα με τετοιο καυσωνα ρε γαμωτο!!!!Κλεινεσαι μεσα με το aircondition!!!Θα πατε πουθενα κοριτοπουλα;;;Εγω ανυπομονω να ερθει η Δευτερα να παω στο γιατρο!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!Και για να μην ξεχνιομαστε!!!!ΦΟΥΦΟΥΦΟΥΦΟΥ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ!!!!!! :lol::lol: Φιλια σε ολες!!!!Καλο σαββατοκυριακο!!!!!!! ;);) BYE!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗ και κλεισουρα οντως!!!!

Μαϊμου μου,το πρηξιμο ειναι απο την παρακρατηση που κανουμε λογω ζεστης,don't worry θα ηρεμησεις.....

Καντουλα μου,κοριτσακι μου,λαχταραω να μας πεις τα ευχαριστα!!!!! [smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif]

Φιλακια πολλα-πολλα!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από μένα μέλουσες μανούλες κι εγκυούλες της ομάδας! Binoula είσαι καλά, αλήθεια; Έχουμε λιώσει από τη ζέστη αυτή τη βδομάδα! Ευτυχώς έχουμε τη δυνατότητα μετά τη δουλειά να κάνουμε μπανάκι στη θάλασσα για να δροσιζόμαστε λίγο. Και σήμερα βούτηξα ξανά στο δροσερό νεράκι παρόλο που (δεν) περίμενα σήμερα την ακατανόμαστη. Δεν έχει έρθει ακόμη, αλλά δεν αφήνω το μυαλό μου να σκεφτεί ότι μπορεί να έχει κάτσει σποράκι... Προς το παρόν, παρόλο που ο κύκλος μου είναι ελβετικό ρολόι, σκέφτομαι ότι λόγω των θαλάσσιων μπάνιων, της ζέστης, του αέρα, του ανάδρομου ερμή, της πανσελήνου, του λυκόφωτος κλπ. έχει καθυστερήσει μια μέρα...

Τόνια, χαίρομαι που ξεφορτώθηκες το αγχωτικό τικεράκι... το ξαπόστειλα κι εγώ! :mrgreen:

Φιλούρες!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!'

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΨΗΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ...ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ..

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΗΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΤΩ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ...

ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ

Δημοσίευση

Καλημερα και παομενα κοριτσόπουλα!!!!τι κανετε?εγω εβαλα τα γεμιστα στο φουρνο και σερφαρω ;)

τονιαχαν εισαι ακομα στις γονιμες ή τελειωσαν?εγω ειμαι 6 μερες πριν την παλιοπεριοδο (που ευχομαι να μην ερθει) και το στηθος μου με ποναει τρελα και εχει πριστει κιολας!ουφφφφ εχει και ζεστη και δε τη παλευω με τιποτα :evil:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσοπουλα και απο μενα!!!!

KoYiot μου,ελπιζω το "ελβετικο ρολοι" να δειξει καθυστερηση και να δειξει και σπορακι [smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif] !!!!!

Μαιμουδακι μου γλυκο μακαρι να το τσακωσες[smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif] !!!!!!!!!!!!

Τονακι μου,ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΟΥ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΕΕΣ ;););)

Εγω κοριτσια ειμαι 10 μερες ακριβως και δεν νοιωθω τιποτα :o ....Μονο σημερα που σηκωσα αποτομα κατι ενιωσα ενα μικρο πονακι,αλλα το εχω ξανανιωσει....!!!

Αντε καλο Σαββατοκυριακοοοοοο!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσοπουλα αλλαζουν τα πραγματα!λοιπον σημερα αριχσε να ποναει λιγο η κοιλια χαμηλα και η μεση..συνηθως οταν αρχιζει ο πονος στη κοιλια σε 3 μερες μου ερχεται.Αυτο ειναι standar!οποτε τα υπολογισα απο'δω,απο'κει και κατεληξα οτι ο κυκλος μου ειναι 26ημερες οποτε ΔΕΝ περιμενω στις 17 του μηνος!το καλο ειναι οτι πεσαμε παλι μεσα στις γονιμες εφοσον ξεκινησαμε τα τανια λιγο μετα την περιοδο οποτε μπορει να το τσακωσαμε το σπορινι μας ;);) Για να δουμε... :-ss:-ss:-ss

Μη σας πω καλυτερα που πηγε 26μερες γιατι δε θα χρειαστει να περιμενω και πολυ :P;)

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου γλυκές, καλά μπάνια από μένα και καλό κουράγιο με την κ@@@@@ζέστη! Εγώ μεταφέρω την τανοχαρά και την σποροαναμονή για τον επόμενο μήνα. Το ελβετικό ρολόι χτύπησε ακριβώς μια μέρα και την ίδια ώρα μετά από την αναμενόμενη. Άρα η ζέστη και τα μπάνια το επηρρέασαν κατά 24 ώρες... Στον επόμενο τόνο με βλέπω με τα ωο τεστάκια αγκαλιά :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τόνια και maimouditsa κρατάτε γεράααααα! Ράνια μου, ο επιμένων νικά! Αν κι εσύ είσαι άλλη κατηγορία, τεσταρισμένη :D Εμείς έχουμε και μια αγωνία παραπάνω ;) Φιλούρεεεεεεεεες

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΟΡΗΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ...ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΟΝΕΣΩ ΕΤΣΙ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!!ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝΩΘΕΙ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΧΙΧΙΧΙΧ

ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ

Δημοσίευση

KoYiot καλημερα!!!!δε πειραζει μωρε τον επομενο μηνα σιγουρα θα το τσακωσετε ;);)τι εγινε ομως?δε προσπαθησατε στις γονιμες??παντως μεχρι στιγμής δε ποναω και ειναι καλο σημαδι υποθετω :roll:ακομα λιγο αναμονη.. :D

τονιαχαν καλημερα και σενα!!!!καλο βολι και απο μεναααααααααα [smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif]

τα κοριτσοπουλα που ειστε??????????????????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...