Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια.σκεφτομαι απο καιρο να στραφω προς την ομοιοπαθητικη για το συνδρομο των πολυκυστικων ωοθηκων αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω και τι να κανω.κατα αρχην, εχει καποια κοπελα εμπειρια απο ομοιοπαθητικη στο συγκεκριμενο προβλημα?την εχει βοηθησει?επισης,ξερει καποιος καλο ομοιοπαθητικο να μου συστησει?εχω κουραστει να παιρνω αντισυλληπτικα και περαν αυτου εχω ιστορικο καρκινου στην οικογενεια οποτε φοβαμαι ακομα περισσοτερο.αν μπορει να με κατευθυνει καποιος θα ημουν ευγνωμων.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Λοιπόν ... εγώ γενικά είμαι οπαδός της ομοιοπαθητικής ... κάνω εδώ και πολλά χρόνια οποτε χρειαστεί. Σε θέματα γυναικολογικά την έχω χρησιμοποιήσει σε κρύωμα στην αριστερή μου σάλπιγκα και με πολύ καλά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Απλά θα πρέπει να είσαι διατεθημένη να διαθέσεις χρήμα (είναι ακριβή διαδικασία) και φυσικά να στερηθείς καφέ, κοκα κόλα και άλλα ...

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

σ ευχαριστω για την απαντηση.διαβασα αρκετες περιπτωσεις σε φορουμ που ειδαν βελτιωση με την ομοιοπαθητικη και ετσι σκεφτηκα δεν εχω να χασω κατι (εκτος απο χρημα φυσικα).οσο για καφε και ολα τα σχετικα που θα πρεπει να στερηθω δεν με αποσχολει γιατι ουτως η αλλως καφε δεν πινω και ολα τ αλλα κοβονται ευκολα.αν δω καλο δεν θα με νοιαξει να στερηθω κατι.οσο αφορα το χρηματικο μερος, βρηκα εναν ομοιοπαθητικο που στην πρωτη επισκεψη παιρνει 90 και στις υπολοιπες 60.πανω κατω οσα παιρνει και ενας κλασικος γυναικολογος. (παρεμπιπτοντως ο γυναικολογος μια φιλης μου στο κολωνακι παιρνει 100 την επισκεψη..ελεος!!).εσυ μενεις αθηνα?αν ναι μπορεις να μου στειλεις πμ με τον δικο σου ομοιοπαθητικο?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...